81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    elfogult nem érdemes vele vitatkozni :-)

tényleg sokat fejlődött magához képest a fifa azt el kell ismerni
    de a heros gyerekeknek való hosszabb távon
  • Neoncsoves
    én szeretem a FIFA-t meg a PES-t is. a PESben többet kell gondolkodni, de van olyan időszak amikor a PES-t preferálom a FIFA-val szemben, de hosszabb távon mindig FIFA-nál kötök ki. ízlések és pofonok, ezzel semmi gond nincs :)

pl. minden PESben kezdtem egy Be a Legend-et mert az viszont sokkal jobb mint a FIFA Be a Pro módja. apropó a FIFA 12-t meg a multiplayer miatt fogom megvenni, 11vs11, pro club, etc :)
  • penge96
    Szórakoztató, pár meccsig... régen nagyon sokat FIFA-ztam, mivel akkor még lekötött, de mostmár 50 meccsnél többet nem tudok játszani, az újakkal. Mivel 50 meccs után semmi változatosság nincs benne. Egy-egy meccs erejéig haverokkal lehet én is a FIFA-t választanám, de hosszú távon semmiképp
  • Neoncsoves
    azért mert én a FIFA-ban nem a full élethű szimulátort keresem, hanem azt ami szórakozást tud nyújtani. És az 5 percen át passzolgatás aztán 1 kapuralövés dolog közel nem annyira szórakoztató (számomra) mint az ha meg tudok csinálni 1-2 cselt SIKERESEN és aztán szépen be tudom vágni a hálóba :)

persze ízlés kérdése, de a FIFA számomra szórakoztatóbb
  • penge96
    Ha lemész a pályára a haverokkal, akkor focizol. És ehhez hasonlítottad a PES-t. Akkor, hol itt a baj?^^
  • Neoncsoves
    tudod én jobban élvezem ha legalább játékban cselezhetek, rálőhetek kapura, etc... mert az ami a pesben van azt akkor is el tudom játszani ha lemegyek a pályára a haverokkal
  • penge96
    Kicsit off, és nem akarom flamelni:
    Láttátok az új FIFA Trailert?:D Ez még egy videón is átjön, hogy már több éve ugyanaz, az irrealisztikus hulladék. És akkor idejöttek pofázni, hogy mennyire ellesz verve a PES. Ezeknek is csak az jön le a fociból, hogy megy előre mint egy hülye állat és mindenhelyzetből kapura lő...
  • Breki33
    Illetve Select + kör

• Breki33
    A taktikaváltás select+B
  • Breki33
  • [HUN]FaTaL
    Legalább a hajak lennének rendben, de a Madridban majdnem mindenki kopasz. :DDD
  • Pethy23
    Hát működik, ennyi pozitívum mondható el róla:) Sajna arcok nélkül borzalmas játékélmény.
  • [HUN]FaTaL
    thx :)
  • Breki33
    Pro Evolution Soccer 2012 DEMO
    Unlocked teams Patch by Jenkey1002 (beta 0.1) + Teams unlock tool included

Information :

Update all kits 2011-2012 : new but collar & model is not perfect, cause some of them are not included in PES2012 demo version, hope you understand
    Most of faces & hairs are default build (because haven't special face, PES2011's faces are incompatible with PES2012).
    Squad & Transfers updated until 27/08 (60% completed)
    "Teams Unlock tool" is included in patch, I will seperate it if you want to use it to make other patch
    HD Emblems by Jenkey1002
    New sound patch by Merdiso
    Stats data : Default KONAMI, edit & transfers by Jenkey1002
    ESPN Scoreboard by KO
    There will a simple interface tool to replace + add teams
    PES2012 demo team unlock tool by Jenkey1002 : 256 is unlockable range (can be changed)
    Data is open, you can change, edit or make other patch if you like

How to install :
    - Extract & copy all files and folders to PES2012 demo installed directory
    - Disable Antivirus software & Run game via "PES2012 demo - unlock teams.exe" (Alway run as administrator in Win7 & Vista)

Enjoy ! and remember it's beta version

Teams list :
    Spoiler:
    ManU
    Arsenal
    Chelsea
    Liv
    ManC
    Tot

Barca
    Real

Inter
    AC
    Napoli

Porto

Santos
    Penarol
    International
    Club America

BRAZIL
    ARGENTINA
    SPAIN
    ENGLAND
    GERMANY
    CROATIA
    BOSNIA AND HERZEGOVINA
    SERBIA
    MONTENEGRO

http://www.mediafire.com/?akudbm825nxekgq
  • Breki33
    Ezt nem változtattam és többen kérték

• Breki33
    meg csak közben az Ewo-Web-en ezt írták és kicsit átdolgoztam most ilyen

Frenkie, please share your settings for pitch side
    +1.

The other two you've showed are a little too high I think. I'd set the height to a lot less.

wide and long cameras

• Breki33
    ez jó kérdés

fenének nem tudják odaírni............
  • tobias88
    Ezt a Wide beállítást esetleg megkaphatnám?
  • Pethy23
    HD logo packot hova kell bemásolni kitserver/img/???
  • Pethy23
    Én a radart használom erre:D

Olyan exe nincs ami csak a blurt veszi le, de a gameplayt nem változtatja?
  • Breki33
    éb sokkal jobban szeretem a távolabbi kamerákat fifában is multiztunk úgy hogy szinte az egész pályát láttam
  • Breki33
    pes2012 demo gameplay patch version 0.4 released by yair25
    http://www.multiupload.com/AFFGS74JQL
  • Pethy23
    Hát nekem alap kamerákkal se volt soha bajom, nekem az megfelel. A pitch side nézet se mozgat nagyon, a Wide még mindig jobb, FIFA-t ezért se tudtam megszokni, hogy nem dőlt a kamera.
  • Breki33
    csapatokat nem rakok be egyenlőre csak volt korábban ilyen kérdés

viszont kamera adboard hd logók nagyon sokat dobnak rajta
  • Pethy23
    Ezekkel az a baj hogy nincsenek normális arcok, szvsz jobb az alap még ha unalmasabb is egy idő után.
  • Pethy23
    Ami még tetszik ha egyszerre nyomom RT + RB-t végre lehet egyenesen is gyorsítani a futást nem kell mindig oldalra nyomni az irányt.
  • Breki33
    PES 2012 DEMO EPL PATCH 0.5 beta by Jason_Y

Content:
    Replace
    ARSENAL—–AC MILAN
    CHELSEA—–NAPOLI
    LIVERPOOL—–INTERNACIONAL
    TOTTENHAM HOTSPUR—–PORTO
    MANCHESTER CITY—–PENAROL
    *actually it is a mis-match for MANC as I forgot PENAROL is in Copa Libertadores Mode. Maybe fix it later.

Official PES2012 teams and players data!
    EPL ball included by Skills_Rooney

http://www.pes-patch.com/2011/08/pes-2012-demo-epl-patch-0-5-beta-by-jason_y.html
  • Pethy23
    A lenyomva tartás nem biztos, mert 1-szer próbáltam ki elég is volt:D
  • Breki33
    köszi, tehát akkor irányítom, ha folyamatosan lenyomva tartom

na ez nekem kényelmesebb lenne ha egy elöl lévő gomb kéne hozzá vagy pl
    két gomb együttes nyomása elöl így hogy lenyomva kell tartani nekem kicsit kényelmetlen
  • Breki33
  • Pethy23
    Ez a beindulás két féleképpen működik. 1- Automatikus amikor nyomsz egy irányt és az a játékos elindul előre. Van a manuális amikor ugyan így nyomsz egy irányt majd jobb analógot lenyomva tartva jobb karral tudod irányítani a játékost. De ez utóbbi elég nehéz Top Playeren mivel azonnal elveszik a labdát tőle míg a másik játékost irányítod.

A másik a passz rásegítés. Amit megfigyeltem, ha alapból csak a rásegítést veszem le az semmit nem ér ugyanúgy rásegít. Viszont a control settingsnél van valami olyan hogy assistant settings, és itt van 4 beállítás, ezek közül mint a 4-et levettem OFF-ra, így már abszoludt arra megy a labda amerre akarom.
  • Breki33
    Az első nagyon szép gól, de hogy működik pontosan ez a másik játékos irányítás?

Jobb analóg megnyomására beindul, de utána te irányítod

Ja viszont az ui.-ot hülyeségnek tartom, tavaly részletesen leírtam miért, most csak röviden.

Ha a demoban nem néznénk már meg, hogy miket lehet szerkeszteni a teljes játék kijövetele után hónapokat kellene várni míg rendes patchek kijönnek.
    Ugye korábban volt erre példa.

Így ugye már a teljes játék kijövetele után pár nappal a többség rinyál, hogy ez kell az kell mezek arcok ennek köszönhetően lehet ezt megoldani.

De már csak az új kamerák beállítása is nagyon sokat dob a játékélményen nem véletlenül küzdök vele.

És nyugi nagyon sok minden marad a teljes játékra, aki nem rakja fel ezeket csak magával cseszik ki így teljesen más a játék.
  • Breki33
  • Breki33
    Saját, de még nincs kész, igazából az árnyékokkal nem sokat törődtem azt se tudom melyik bin melyik napszak, tehát a délutánin pl a játékos árnyékos a pálya nem
  • penge96
    Ez alap gyep? Ha nem, kaphatok linket?
  • daver88
    Jó ez a két ember irányításos dolog, lehet látni, mikor lehet neki passzolni, nem fut lesre

Távoli lövéseknél meg ami még szembetűnő, hogy a távoli lövéséket végre nem csak jobb oldalra lövik (mert a '11-ben 90 %-ban oda ment), hanem balra is (kapus szempontjából természetesen:

U.i.: ha már most mindent szerkesztenek a játékban, akkor mi marad a teljesre??? :D :D én addig fel se rakok semmit :)
  • Breki33
    Kamerák belőve

Pitch Side

Long

Wide

• Breki33
    ami oda van írva unlockolzák a csapatokat csak még a mezeket és arcokat kéne beállítani
  • Balázs 17
    ez mi?:D
  • penge96
    lol?