81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Ez jó

Azt hittem erre tizenegyest kapok nekiálltam reklamálni erre látom, hogy a passzt adó játékosom is azt teszi a pályán....

mondjuk nem tudom miért nem adta meg..........

• Breki33
    a második részt nem teljesen értem

a facebook-os oldalon énis fent vagyok, ha egyről beszélünk :)
  • Breki33
    Pár embernek jól fog jönni :Pó)

"Kapusok
    Valóban lepkéznek rendesen. De!
    Ha a lövés pillanatában jó érzékkel rányomsz a (nálam) háromszögre ,mindjárt több lövést védenek,
    mintha,csak nézed,hogy milyen szépen lő az ellenfél!
    Söt! Az előző részekben nem tapasztaltam,azt,hogy az ellenfél szögletnél szintén jó ütemben
    nyomva a háromszöget,kifut a kapus és lehúzza a labdát akár a kaputól 11 méterre is.
    A szélről történő beadásoknál szintén!

Játékosok helyezkedése
    Elég realisztikusnak tűnik.
    Pl. ha a szélső védővel belül kergeted az ellenfelet az egyik belső védőd (CB) kihelyezkedik a szélére
    ,hogy biztosítsa az üresen maradt területet.
    Aki futballozott valaha nagypályán az tudja,hogy ez taktikai alapkövetelmény,minthogy az is,
    hogy ,ha a szélső védő belép a támadásba, a szélsőnek vissza kell zárni a helyére."
  • Breki33
  • Breki33
    #72589 ?
  • daver88
    Még valami ami nekem nagyon nem tetszik...a szögletrúgás...elképesztően rosszul van megcsinálva ez is...egy helyben állva várja mindenki az ötös előtt a labdát, holott a valóságban sokszor berobbanak a 16-osról indulva...a rúgás után egy ívben száll fel a labda, egyáltalán nem csavarodik, sokszor teljesen kiszámíthatatlan helyre megy..alig nyomom meg a gombot, aztán a 16 másik oldalán esik le, ahol senki sincs. remélem javítják...ez például az egyik dolog, amit sokkal jobban megcsináltak a fifában.
  • Neoncsoves
    a kapus AI katasztrófális. 2-3mpvel az ellövés után kezd el reagálni, ami egyszerűen túl késő.
  • penge96
    Na, a nevetekben is ott nyavajgok a Facebookos PES oldalon, a kapusok meg a többi miatt. Meggyőző képességem meghozza gyümölcsét.

"Nem ezeket a droidokat keresik...

elengedhetik a fiút."
  • Breki33
    lehet kevés a hely neki a c-n
  • szabii98
    vajon mért nem megy fel a demo? valami hibát ír ki, és 3 választás van(kihagyás, folytatás a 3. nemtudom). Lehet azért nemmegy mert eddig nemvolt még PES a gépemen csak Fifa?(irónia..)
  • Breki33
  • Breki33
    Slayer turf pack

http://www.multiupload.com/O1CU7N0BLT

I have upload three turf packs with different textures. You can together provide the turf files to a pack which you like best.
  • Breki33
    nézd a gif-et tökre le kellett lassítani
    a kapusokat többen szidják
  • tobias88
    Béna kapusokhoz gifek, ami gólokat 1 meccsen kaptam (Nem számolva az egyik rugott gólomat, ahol a kapusig gurult a labda de nem foglalkozott vele, odamentem és berúgtam...)

Ez még szép is lett volna a géptől, ha a vége megint nem csurgatós:

4 ilyen 1 meccsen azért több mint zavaró...

Viszont egy másik meccsen azért sikerült sikerélményt is szerezni:
  • penge96
    Hát de... majdnem maxra nyomom és... mindegy.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg végre úgy lőnek, amennyi erőt raksz bele. Nem az van, hogy fél mm a csík és kibombázza a stadionból.

Engem sokkal jobban idegesítenek a béna kapusok.
  • penge96
    Megnéztem a hivatalos fórumokat, ott egyesek így fogalmaznak "the shooting is shockingly bad". Remélem ez és az ehhez hasonló vélemények hatására kezdenek vele valamit
  • penge96
    Szerintetek a teljesre gyorsabbak leszneka lövések? Nekem az a legnagyobb problémám, hogy egyszerűen "nem érzem", ahogy ellövöm a labdát
  • Breki33
    először más lett a jel úgyhogy erre gondoltam én is
  • Breki33
    Amik itt fent vannak + UPL_0.2_for_PES_2012_Demo_by_PES-Fan.com.rar
  • Pethy23
    Jah, nem raktál fel valami ball cursor eltüntető dolgot lehet az zavart be neki.
  • Breki33
    igen, de van egy jel fölötte ami nekem most eltűnt
  • saviola83
    Egy olyan kérdésem lenen hogy az alap demón kívül jelen pillantban miket érdemes még feltennem a játékélmény javítása érdekében? a yair gameplay patch van még fent.Előrei s köszi a választ
  • Pethy23
    Örökké nem fut előre:D Egy idő után megáll a futásban.
  • penge96
    Idézném magam, pár hsz-el ezelőttről. "Nem akarok flamelni." Hát sikerült :D
  • Breki33
    jó inkább hagyjuk egyáltalán nem ilyet lőttem és nem szabadrúgásból :P

zárjuk rövidre itt egy ugyanolyan tőlem fifában

http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=2945553&postcount=11

úgyse fogod megérteni csak majd pár év múlva én is ilyen voltam
  • Neoncsoves
    most lőttél egy olyat mint a 14. másodpercnél :D legalábbis hasonlót... szabadrúgásból mert miért ne lehetne olyat lőni mint 39nél?
  • Breki33
    csak most kapásból 14. és 39. másodperc különösen az utóbbi
    ez nem igazi foci

• Neoncsoves
    én még sosem ollóztam félpályáról gólt, az hogy valaki amatőr módba assisted shootinggal tud félpályáról gólt lőni, annak csak gratulálni tudok. :D
  • Breki33
    nálad fiam :-)

gondolj csak bele hány mecset játszok én és hány meccset játszik egy igazi csapat egy nap alatt

vagy rakjam be újra a fifás videókat a félpályáról ollózásos gólokkal? :P
    szval ezt inkább nem feszegetném a helyedben :P
  • Breki33
    kezdenek bejönni a lövések
    viszont úgy nézem eltűnt a kiugratásnál a jel a játékos felül

• Neoncsoves
    ha már realisztikáról beszélünk, ilyen gól 1 évben max 2 van :D
  • Breki33
    két legyet egy csapásra :-)

neked írtam, tehát nem rólad :P
  • penge96
    Max 2 nap. Legalábbis eddig az volt a legkésőbb
  • Neoncsoves
    igaz :D

PESEdit remélem hamar ki fog adni egy patchet a 2012-höz, mert anélkül nem szívesen játszok a PES-sel :p
  • penge96
    Igaz. De ez már FIFA, szóval off :D
  • Neoncsoves
    na jó de ha jól tudom a Pro Clubba lehet hívni külön playereket, és ha van ismerettségi köröd illetve találkozol normális emberekkel akkor simán összeraksz egy 11 fős csapatot akik normálisak, az hogy az ellenfél gyökér az meg lényegtelen :))
  • penge96
    Én elfogult, eddig nekem csak egy PES tetszett, az a 9 volt. Az előtt nem is játszottam vele, csak FIFA-ztam. Nem vagyok elfogult...
  • Neoncsoves
    nem vagyok elfogult, van hogy párhuzamosan játszom a két játékot, de ha valamelyikért pénzt adok ki, az egyelőre inkább a FIFA lesz. De ez még változhat az évek során
  • penge96
    Előre szólok, hogy az a 11vs11 irdatlan idegesítő lesz. Sok hülye játszik, így tuti hogy a 11-ből egy az lesz, és hát a fociban tudjuk milye az emberhátrány ^^ Bár 22 haverral biztos jó xd