81526
-
De. Az is van. -
Mezőnyben magától nekem még sosem indult be senki. Nyomkodom a jobb analógot és megjelenik a csík. De hogy utána mit kell csinálni, fogalmam sincs :D
Elvileg nem az kéne, hogy legyen, hogy a jobb analóggal irányítom a beinduló játékost, a ballal meg az eredetit? -
Amúgy, nekem a mezőnyben, meg kell nyomnom a jobb analógot, és akkor tuti átvált -
hát nekem jobb analóg lenyomására indulnak ezt is olvastam eddig
meg elvileg jobb analóg húzogatása az csel -
na pont ez, hogy hol működik hol nem , de mindig beindul valaki csak a jel nincs mindig
és nem tiszta hogy el kell engedni a jobb analóg nyomását vagy sem illetve kell-e az elöl lévő gombok közül valami hozzá mert lehet ez a nyitja
Na nálam szögletnél illetve kirúgásnál a két analóg megnyomására működött, de kipróbálom ezt is kösz -
Egyszerűen nyomsz egy iránt. Amúgy a mezőnybeli nekem is tök random műxik... -
mi az hogy felfelé?
és ezt melyikre?
elvileg mezőnyösnél a jobb analóg megnyomására irányíthatunk mást
de van amikor csak elkezd egy ember beindulni olyan fifásan van hogy megjelenik a jel és irányíthatom
pontos leírást kérek ha valaki tudja -
A mezőny beli jobb analógost én sem értem, hol működik hol nem.
Szögletnél:
Elhúzod valamelyik irányba a jobb analógot, ekkor nézetet vált és rárakja a kurzort valamelyik emberre (ha jól vettem észre irányfüggő). Utána a jobb analóggal tudsz embert váltani (az emberváltással vajon miért nem működik?) és azokkal tudsz futkározni rendesen, mint mezőnyben (bal analóg). Utána meg sima beadás vagy passz, vagy, amit szeretnél. :) -
Egyszerűen nyomd felfele a jobb analogót, és bejön. Nekem mindig működik. -
Egyet viszont nem értek, hogy pontosan hogy lehet ezt előhozni ugyanígy mint más jobb analógos mozgatásoknál egyszer bejön egyszer nem egyszer nézetet vált van amikor hiába nyomkodom van amikor egyből bejön csak az embert nem tudom egyből irányítani, szval ha valaki rájön pontosan leírhatná, igaz még a mezőnybeli jobb analógost se írta le senki pontosan hiába kérdeztem rá. -
Tehát a szögletek pont sokkal jobbak lettek kivéve ha ezeket betanulva bizonyos szitukból esetleg nagyon könnyen lehet gólt szerezni.
Reméljük nincs így úgy láttam automatikusan megy az emberemmel a védő. -
Egy fontos dolog ezt főleg annak írnám aki a szögleteket kritizálta gondolom erről nem volt tudomása.
Szval már régebben feltűnt, hogy kapuskirúgásnál lehet választani a nézetek között a szimpla hagyományos illetve külső nézet között.
Most kipróbáltam szögletnél is így van és fontos újdonság, hogy ilyenkor szabadon tudunk mozgatni egy tetszőleges embert év vele helyezkedni ahogy az alábbi gif-en látszik.
-
Ja, ahogy látom, az arcok is eltérőek azért, persze kezdetleges, de jobb mint a base-face -
thx :) -
EPL patch VALÓS hajakkal. (xD) -
az viszont senkinek se tűnik fel, hogy változik a háttérkép :P
Nekem feltűnt, és jó is nagyon, főleg a Spanyol wb győzelem!
-
Én is, bár a spanyolokat utálom, Messit is utálom, szóval inkább rá sem nézek xD -
De-de, én észrevettem :P -
mármint nem én változtatom, hanem folyamatosan magától mindig más -
ez a téma kb fél éve van érdekes módon eddig mindenkinek megfelelt
most hirtelen vmiért nem jó
és nemcsak itt van ez a téma
az viszont senkinek se tűnik fel, hogy változik a háttérkép :P -
Úgy értettem, hogy láttam az avatárokat. De mindegy, mostmár megint nem xD -
-
eddig is normálisan jelentek meg -
Júj, normálisan jelennek meg a kommentek :O -
Igen Federer szurkoló vagyok! :) de ezt honnan tudod? kövit inkább privibe írd! :D -
Akkor majd meglátjuk a teljest :DD -
Nem Te vagy a nagy Federer fan? -
Hát nemtudom :D lehet, de nem nagyon emlékszek! :) -
Hát, én sem tudnám :D
Am Roland, veled régen nem beszéltem néha?xD -
Ezt elmondani nem lehet mennyire várom már a teljes játékot! :D -
Miért ne működne? Ez nem FIFA... PES-ben viszonylag "egyszerű" modolni, mivel alapból úgy van megcsinálva a játék. Soha nem votl még semilyen hiba, ez a PES legalapvetőbb jellemzője -
-
Na nem volt egyszerű, de talán sikerült egész jó lett
-
És működnek is bugok nélkül, bajnokságról kilehet jutni blre meg minden?:o
Az komoly lenne :D -
punkers #72707 Sziasztok!
Van olyan program amivel a meccs idejét tudom állítani? -
BASSZUS!:OOOOOOOO EDZÉS???? ÁÁÁÁ SÍROK ANYNIRA SZÉP!!! Van még valami jó is a napban... -
Balázs 17 #72705 3:40től -
Balázs 17 #72704 -
Na, nem én vagyok az egyetlen -
Neoncsoves #72702 :O!!!
erről nem is hallottam, nagyon jól hangzik. remélem jól megcsinálják a become a boss-t...