81526
-
PES 2012 – Selector v0.3 [Scoreboards - Adboards - Balls] by razib_46
REQUIREMENTS:
- PES 2012 DEMO
- kitserver12
- Net Framework 3.5
HOW TO USE:
- Copy “PES 2012 Selector” folder and “PES 2012 Selector.exe” to DEMO Folder
- Run “PES 2012 Selector.exe”, write kitserver and img folder name and click “Apply” button.
- Select your scoreboard and play!
SCOREBOARDS:
- English Premier League
- ESPN
- La Liga
ADBOARDS:
- Bundesliga
BALLS:
- WE-PES 2012
- Nike Seitero HI-VIS
- Nike Seitero
- Classic
- Plain
- Adidas CL
- Adidas CL Finale
CREDITS:
Juce – kitserver12
KO – Premier League/ESPN/La Liga Scoreboards
Josemigol – La Liga Scoreboard
PEStinatoR – Bundesliga Adboards
balkanpesbox – Balls
http://www.filesonic.com/file/1805670164/PES_2012_Selector_v0.3.rar -
http://u.115.com/file/clgrhuyw -
valami gond van gondolom azzal a bin-el szedd ki a kitserverből és próbáld ki úgy vagy rakd fel a korábban linkelt ball selectort vagy egy másik labdát -
minket is miután 10* kérdezték meg
persze az előző kérdező aztán lese szarja a következőt :P -
no problem,utánajártam,megvan,véééégreeee. már az agyfasz kerülgetetett amikor 10.-ére is végigkellett néznem lampard szenvedését -
na eddig bírtam
hogy a gecibe lehet kinyomni az introt?????? azthittem csak a legelső indításnál kell végignéznem,de így a 10. indítás után picit fárasztó perceket várnom amíg betölt a játék... -
Azért lehet benne szép gólokat lőni:
-
Már csak 1 gondom van :S hogy a labda fekete :( az mért van? -
Köszönöm a segítséget már működik ! -
Az eredeti IMG mappát írd felül a patchben mellékeltel. Utána a kitserver mappát másodl be a játék főkönyvtárába, majd a "manager"-rel patcheld fel a játék exéjét. Utána, a patch mappájából, a kitserver, img, és screens mappa kivételével mindent másolj be a játék főkönyvtárába, és írd felűl. Utána PES2012-Demo unlock teams-el futtasd a játékot. De már lehet elrontottál valamit, szal egy reinstall ajánlott -
PES 2012 Demo EPL Patch by Jason_Y -
Milyen patchet? -
Sziasztok!!
Letöltöttem ezt a patchet de nem tudom hogy kell megcsinálni hogy menjen :S mert amikor ki akarom választani a csapatokat akkor kidob egy hiba üzenettel :S köszönöm előre a segítséget !
Sziasztok! -
RB a sprint alapból. -
Köszi a segítséget!
még egy olyan kérdésem lenne hogy nálatok melyik gombal sprinter? mert én hiába nyomom akár melyik gombit csak simán kocog :S -
Mondjuk tény, hogy a tavalyi nagyon gyenge volt -
A tavalyi tényleg nem volt egy nagy eresztés, én inkább fifáztam, de szvsz ez kurva jó lett. -
simán töröld ki azt a filet amit korábban írtunk -
hát pont most tárgyaltuk meg részletesen de #72746 -
Sziasztok!!
Valaki eltudja nekem érthetően magyarázni ezt a másik játékos beindítása módszert? nekem nem akar sehogy összejönni:(
Köszönöm a válaszokat !! -
2 új kommentelő, egy hülye, meg egy lusta, remek.
-
Balázs 17 #72760 köszönjük Emese -
Ez pont olyan fos, mint a tavalyi, kuka..... -
sziasztok!!
az intro videót hogy lehet átugrani vagy kikapcsolni?
köszi ! -
belegondolva szerintem nem fut tovább nemis lenne jó akkor pálya tele lenne átlósan futkározó játékosokkal
viszont nem lenyomom és irányt adok neki hanem egyből irányba nyomom le -
lehet ezt nem tudom, egyből igyekszem adni amint üres helyre ért nincs idő másra
de észrevettem, hogy van amikor visszafordult a labdát fogadni
egyenlőre még csak sima passzal próbáltam kiugratással még nem
tehát nem elé adom hanem felé csak üres területre indítom be előtte, aztán ha elérte már a paszt nézem, hogy mehet-e -
Szóval akkor ha elengeded a jobb analógot akkor az adott irányba még fut tovább? -
és a jobb analóggal irányítom, de nem össze vissza mozgok vele hanem beindítom csak megfelelő irányba és amint üresbe ért már adom is
így jól használható míg ha sokat pöcsölnék vele csak megakasztaná a támadást és a védő odaérne egyfajta touchdownt játszom így :P -
-
énis arról csak így használva sokkal jobb -
Akkor te nem a manuálist használod, én arról beszélek amikor jobb analóggal is irányítasz valakit. -
eddig én is azt hittem, de ahogy most kipróbáltam nagyon jól használhatónak tűnt
nem olyan mint hittem, hogy egyikkel is irányítok és másikkal is irányítok egyszerre itt tulajdonképpen csak megadva az irányt beindítom és megy is a pasz
de lehet az fifa OTB-s múlt miatt tűnik nekem most könnyebbnek -
Jaja jó kis cucc csak marha nehéz használni, nincs nagyon idő rá. -
áhhhhhh azt hiszem megvan ez tök frankó
kicsit olyan érzés mintha multiban ketten nyomnánk csak mindkettő én lennék és jól kiis használható
kicsit OTB-s feeling szerencsére azt profin nyomtam :P -
szögletnél jobbra húzva is átkerült
Az oké amit írsz de nálunk egyszer van jel egyszer nincs jel azt nem értem mitől függ ez
hol van pontosan ez a beállítás?
és alapon melyiken van? -
Jobb analóg. Szöglet szabadrúgás kirúgásnál felfelé nyomva átkerül egy emberre az irányítás tudsz váltogatni ha nyomod a jobb analóg irányokat, ha többször nyomod a rúgó felé akkor visszakerül alapnézetre.
Játékközben mint mondta menüben be kell állítani hogy manuálisan indítasz valakit vagy automatikusan.
Automatikus, Nyomsz egy jobb analóg irányt a játékos felé majd irányba tartva le is nyomod a jobb analógot ekkor elkezd előre futni irányítani nem lehet.
Manuális beállítás esetén, ugyanígy jobb analóg irány, majd lenyomni, de nyomva tartani ekkor tudod jobb analóggal mozgatni a kiválasztott társat. -
igen ez a kérdés, hogy pl folyamatosan kell nyomni vagy felendedni én nyomogatni szoktam és futnak be az emberek szépen az üres területre de külön irányítani még nem tudtam, ha oda figyelek addigra már rajtam vannak a védők -
Ez is hasznos infó, mert kirúgásnál még nem próbáltam. :)
#72741: Nekem nem működött, esetleg azután, hogy megnyomtam a jobb analógot, kell még nyomni valami plusz gombot? -
na ilyen videót kérünk nekem jobb analóg húzogatására mezőnyben cselezett megnyomásra beindulnak, de a jel az véletlenszerű -
na a szögletes az műxik akkor megvan akkor gondolom kirúgásnál is hasonló lehet menni a labdáért a védővel