81526
-
Kontroller-en: Emberváltás+jobb stick megnyomása. Gyakran szoktam úgy játszani, hogy csak a kapust irányítom, poén :D -
Kapust mivel lehet állítani? -
Ez a te bénasádog már bocs... szabadrúgásból gólt kapni, majdhogynem lehetetlen, ugyanis a kapus is állítható, és ha középre állítod, 90% hogy véd. -
Na most meg kaptam egy 7est 15 perces meccs alatt, abból is 3 szabadrúgás 27 méterről amit szintén elcsesztek, mert minden 2. átlagban gól és már az embert se érdemes oda állítani, mert nem ugrik fel 5 centinél többet egyhelyben ami szintén vicc kategória. Szerelni a passz gombbal már vagy 5 meccs óta nem sikerült, de sebaj... -
Így már a sokadik meccs után elmondhatom, hogy a játékban van god mód, vagy nem tudom minek nevezzem. 3-0ra vezettem a Tottenhammel az első félidőben, aztán a 2.ban minden kipattanó-elpattanó szerelés-fejelés utáni labda az interhez ment, sőt, 2 olyan felszabadítás is olyan simán és pontosan találta meg az emberüket, hogy az már nevetséges volt. Persze hogy a végeredmény 3-4 lett... -
oder hano #73137 in megg it vagyok így. lenne egy csomó gólom de felé baszom őket xD -
Nem minden padon lehet lenyomni az analógot, lehet hogy ez a baj. -
Megfordult, fifába meg evvel az újfajta rúgással mindig vagy mellé vagy fölébaszom :D -
oder hano #73134 na personal data. és button configuration. ott van hogy teammate contol és azt tedd manual-ra -
oder hano #73133 igen meg nézem hogy mit mert így fejből nem tudom :D -
Hunor1 #73132 kösz néztem már előtte is. én inkább valamilyen alap beállításra gyanakszom..talán valamit a settingsben manuálra kell kapcsolni? -
oder hano #73131 pedig ugyan úgy kell. lenyomod míg nem kattan aztán nyomsz vele egy írányt hogy melyik játékost szeretnéd. ott a videó hátha segít 73125 -
oder hano #73130 ez melyik tréning? -
Hunor1 #73129 köszi a választ! Az off the ball sikerült pl. a szögletnél( ez ugye egyszerű mert a labda nem mozog, és valóban tudom választani a bal analóggal)De a teammate control az istennek sem megy...talán valamilyen menüt kell választani hozzá?(cursort? semi-assist re állítom ált.)Mert ha a jobb analógot lenyomom semmi sem történik, illetve a 2 analógot ha mozgatom a labdát vivő játékos elkezd cselezgetni...láma vagyok na...
-
Am ja, én se nagyon tudtam mellérúgni... elég fifás lett... -
oder hano #73127 ezt most nem egészen értem -
11es oldal irányítása hogy működik? Mert pl mellé nem is tudtam lőni, de a kapufa közelébe se, max 1 méterre tőle, akár mennyire nyomtam... Az első traininges cuccost esélyem se volt megcsinálni, mert vagy szélre megy, vagy középre... -
oder hano #73125 team mate controllsof the balls -
oder hano #73124 of the ball. na jobbot lenyomod ballal vezérelsz :D -
oder hano #73123 mégse megártott a sör xD -
oder hano #73122 az oft hthe ballnál javítok mert azt jobbal elírtam :) -
oder hano #73121 na szóval van az offthe ball meg a team mate contoroll. na most
az of hte ball contorls: itt csak egy embert mozgatsz. ezt tudod használni bedobásnál, szögletnél meg szabadrúgásnál is. Ez úgy működik a jobb analógkart lenyomod míg nem kattan majd utána mozgatod valamelyik irányba attól függ hogy melyik embert szeretnél kiválasztani. és a bal analoggal irányítod. utána megnyomod vagy az a-t vagy a b-t hogy be dobja legurítsa vagy beadja neked attól függ hogy mi a szitáció és mire van neked beállítva.
na most a team mate controls. na ez itt két embert irányíthatsz egyszerre labdavezetés közbe.. az egyiket a jobb a másikat a bal analoggal .úgyan úgy kell kiválasztani az embert mint az of the ball ba. bár ekkor ki kell kapcsolni a gép team mate segítségét különbem nem tudod a másik játékost mozgatni. Nem árt a tréningen gyakorolni az éles bevetés elött. ezt tanulhatod meg a attack tréningnél. vagyis az 1-2 az of the ball a 3-on a team matet. de a 3-hoz le kell szedned az unlocke progit. a 3 feladatba tanulod meg a team matet 5 perc alatt kell úgy golt rúgnod hogy 2 játékost vezetsz és le kell paszolnod az általad kiválasztottnak miután hozzáért van 10 mp-d hogy másik bármelyik játékoassal a kapuba rúgd . -
Hunor1 #73120 szevasztok.
biztosan uncsi már , de nekem eddig sehogy sem sikierült az az opció hogy a társat mozgassuk átadás előt..( off the ball? team mate controll? )
nem is azt várom hogy leírjátok sokadjára hogyan kell... egyszerűen csak kérdezném hogy lehet a controller a baj??? Saitek, van 2 analóg kar+még egy irányító kütyü(korong alakú...bazmeg de gáz de nem jut eszembe a szakszerű neve...)A játékban mindent meg lehet vele csinálni kivéve ezt az új játékelemet... de lehet hogy ennyire láma vagyok..??
-
oder hano #73119 jó kis program :) addig is lehet gyakorolni :D -
már meg is találtam
-
oder hano #73117 nos nem mondanám magam igazi drukkernek inkább kedvenc csapataim vannak :) -
oder hano #73116 jah pont úgy ahogy penge96 írta. valaki belinkel egy progit amivel felehet unlockolni pár dolgot :) de nem egyszerű összehozni azokat a pontokat :D -
Aha. Unlockerrel -
milyen szabadrúgást? trainingben van olyan?
-
Oder, te milyen drukker vagy? -
oder hano #73112 :D valóban? :D hát valamikor el kell kezdeni :D -
Ilyen se volt még ezen a fórumon, valaki megdicsért valakit xD -
oder hano #73110 ez inkább azt mutatja hogy ügyes vagy :D kár hogy nem ment a demo. 124-re csináltam meg a 3-as szabadrúgást :D -
lőttem, de így is zavart -
Balázs 17 #73108 mond, hogy te kaptad és nem arra voltál ráváltva :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(ugyan ilyet kaptam csak lábbal) -
Miért ne lehetne? Minden embernek más és más tempó jön be. Nekem pl. semmi problémám a 0-ssal sem, -1-esen túl lassú a labda. Bár +1-et még nem próbáltam. -
Inkább bennünk van a "hiba" :D Kinek mi a normális, én szeretem gyorsan lezavarni a dolgokat
-
játékkal van a hiba, nem nálad, minden gépen más sebességgel fut, mert az nem lehet, hogy -1en jó nálam, és én azt érzem normális sebességnek, nálad meg +1en érződik úgy... -
Hát nekem elég jó procim van, szóval kétlem, hogy ez lenne itt a "gond"
-
Játék gyorsasága változik a proci minőségétől, ha nincs rendesen megcsinálva. Ez volt tavaly előttiben szögletkor és tavalyiban ha becseréltek a légy profiban.