81526
-
ez esetben visszavonom amit mondtam
nem tudtam, hogy maga a gép kevés ehhez (nyilván van olyan gép amin futna, de értitek mire gondoltam... :D) -
Nem, mert crytekes dzsekivel menőzött és teljes egészében crytekről szólt az anyag. A fizikáért felelős csávó volt 3 órán, és ott említette meg a Grid-et és a S.W.I.N.E. -t talán ami saját fejlesztésük, ez utóbbi már lehet hogy másik előadó volt
-
oder hano #73180 sajna. de jó lenn ha valahogy megcsinálnák... -
Meg meg lehetne csinálni, de hogy ha 60fps-t akarsz, azaz 0,016 másodpercenként 1 képkockát, ennyire nem tudsz elmenni realisztikus irányban még pár évig... -
De ne mhiszem, hogy ugyanaz a faszi tartotta. Mivel a ti előadásototokon, ha jól sejtem nem Crytek alkalmazott, hanem Codemasterses srác tartott EA-t. Mondjuk lényegtelen.
Fejezzük be az offolást mert kapunk a házigazdáktól / modiktól :D -
Az lol, most néztem meg neptunban, 2009/2010 tavasza... Interaktív 3d környezetek. Úgy látszik nem volt munkájuk
-
Értelmetlen a kérdés. -
Ez a 2010-es tavaszi szemeszterben (2009-2010 tanév) volt, játékfejlesztés specin. -
oder hano #73174 miért nem lenne jó ha így működne? :D -
Nem, Győrbe, de úgy tűnik, szeretnek ők előadásokat tartani 
(mondjuk ez már vagy 2 éve volt) -
Azért hogy ne lógjanak a dolgok egymásba rendkívül pontos processzor számítás szükséges, ami eléggé megnövelné a gépigényt. Ma nincs olyan játék aminél ne jelentkezne minimális szinten is ez. -
Csak nem az ELTE-IKra jársz?:D -
jó hát gondolom, hogy nem a legegyszerűbb dolog, de ha már a "világ legjobb" fejlesztői dolgoznak ezeken a projekteken, valahogy már csak össze tudnák hozni rendesen :D -
Akkor lehet ugyan oda járunk, mert a Crysis fejlesztője tevékenykedett a Gridnél is
-
Nekkünk a Crysis fejlesztője tartott előadást, érdekes volt. :)
#73167: Naná, mert ez így működik... Hint: Nem :D -
oder hano #73167 nem kell ehhez 3D ha már van olyan ruha ami felveszi a mozgás miért nem adják rájuk. milyen jó lenne egy igazi meccsen felvennék a focisták és az egész meccset rögzítené a ruha. na ott úgcsem kimélik egymást és az ütközés modell is meglenne xD -
Nem egyszerű... Tartott nekünk előadás sorozatot a Dirt ütközési fizikáját készítő magyar fejlesztője, elég necces volt
-
3Dben nem olyan egyszerű az ütközésvizsgálat, főleg nem szabályos alakzatoknál. Majdnem minden játéknál előfordul ilyesmi. -
oder hano #73164 Xd. itt rajta nem szaladt át még senki. eddig szépen mindenki belekapaszkodott a hálóba és meg is állította -
nálam fifába a hálón szaladt át egyik játékos :D -
oder hano #73162 hát az. szerintem az lenne a legjobb ha előbb azt orvosolnák. most meg az volt hogy a kapus keze átment a kapufán és a hálón :( most tényleg ennyire nehéz megcsinálni? -
fuu ne is mond... azt én is ki nem állhatom, mikor egymáson átmennek a testrészek, vagy a labda. nagyon idegesítő és illúzió romboló :D -
oder hano #73160 igen valóban jobb lenne egy jobb mozgásanimáció... na meg azért pár érdekes dolgot is javíthatnának. pl elég fura mikor gólörömnél hogy a játékos keze belelóg átmegy a másik emberén. az még a kisebb baj hogy egy kicsit átmegy a labda a lábán vagy a játékosok része egybe mennek mondjuk egy becsúszásnál de mondjuk ez a FIFA-ban is van -
PESben reméljük jövőre rágyúrnak a mozgásanimációkra, mert a játékmenet majdnem tökéletes az ideiben. :)
Persze az irreális irányba menő lövéseket/passzokat javíhatnák, de összeségében a demo alapján igen korrekt játék lesz. -
én úgy vagyok vele, hogy lehet tele van bug-okkal (én speciel még nem találkoztam eggyel se :D), de sztem jót tett ez az engine váltás... szvsz sokkal reálisabb lett mint a tavalyi :D -
oder hano #73157 hát eddig nagyon trágya az impack engine... nem könnyű egy év alatt megcsinálni... szerintem elég lett volt a 13-ba bevezetni... ha nem tudják megcsinálni más lehetőségük nincs..
Ki jöhetne már a PES :D -
láttam :DD ez is hatalmas :DDD -
oder hano #73155 rotfl -
oder hano #73154
-
ez se rossz :DD
-
oder hano #73152 most ennyire képtelenség radar nélkül tolni? :D én mindig is így játszottam. :D -
Balázs 17 #73151 :O -
oder hano #73150 én nem így vagyok.. kirúgásnál látom a pályát. amit kell meg úgyis látom de pl ott a becsúszásnál nagyon zavar -
ha kikapcsoljátok, hogy látjátok pl úres embert a szélen?
a radar szerintem a Pes egyik fontos eleme -
oder hano #73148 jah most már jó. a demo 1-be így nem tűnt el :D -
oder hano #73147 és hogy én nem tudom ... :( -
Ki lehet kapcsolni, én is kikapcsoltam -
oder hano #73145 vlahogy nem lehetne eltüntetni az a szar radart mert nagyon zavar :D -
Ami gázabb, hogy tőlem kellett megtudnod xD -
Eddig erről nem is tudtam:P Ennyi év után is hordoz újdonságot a PES :D