81526
-
oder hano #73223 a láthatatlan emberek focija xD -
oder hano #73222 érdekes hogy a gép a 2 félidőbe mindig fordít... -
oder hano #73221 ha tudnám hogy lehet felvenni felvettem volna :D hát jót röhögtem xD -
lássuk -
oder hano #73219 bár csak a pes lenne kint :D elég érdekes gólt lőttem xD egy szöglettel érő bedobást végeztem el. Jobb oldali lévő emberkének lecseleztem a védőt majd beadtam de úgy hogy a kapus és a kapufa között bement és úgy hogy senki nem ért hozzá xD -
-
hmmmm a ruszkiknál kintvan a fifa
-
Nagyi2pac #73216 Hát elég nyilvánvaló hogy ezzel a "töréssel" nem az eredeti játékot fogod kapni...
Viszont belenézhetsz egyes (új) menüpontokba, beállításokba stb.
Am attól hogy téged nem érdekel, attól még nagyon sok embert érdekelne a dolog. :) Persze ha időbe kitudják adni.. -
oder hano #73215 hát nem az tény de valami csak lesz benne :D én már annak is örülnék ha a szabad gyakorlás elérhető lenne :D -
Lemaradt, hogy 1,5 gigába te nem fogsz 7 gigányi dolgot belerakni ^^ -
Aha, mert belevan rakva a demoba football life... gondolom... a beállítások más dolog. -
oder hano #73212 nem biztos :D pl előzőleg is csomó dolgot feloldottak és megy :D -
És ennek mi értelme? Attól még nem lesz játszható, tök felesleges.... -
Nagyi2pac #73210 Az lehet.:DD Jó is lenne.:P -
oder hano #73209 hát valahogy úgy :D -
Mire kész lesz kijön a teljes verzió :D -
oder hano #73207 jah már azt hittem hogy kész :D akkor legyen minél előbb :D -
Nagyi2pac #73206 majd ha kész lesz.. :) -
oder hano #73205 link? :D -
Nagyi2pac #73204 PES 2012 Demo All Menus Unlocked Preview
Master Jenkey is about to release a mod that unlocks all PES 2012 Demo Menus as you can check out in this trailer.
-
oder hano #73203 abba meg a labda :D -
Neoncsoves #73202 jajj ne mondj már hülyeséget, az csak a zokniján a minta! :DD -
oder hano #73201 szép de enyémen van a lényeg :D átmegy a labda a lábán... :D -
-
oder hano #73199 [IMG] [/IMG] így
-
oder hano #73197 jó akkor sűrűn. és elég idegesítő mikor e miatt kapok gólt na meg hogy a kapus nem tud visszafutni..... remélem javítanak még rajtuk mert olyanokat bekapnak amit ki kéne védeniük -
néha? a 2 gól 1 meccsen volt... -
oder hano #73195 néha vannak érdekes dolgok -
Most az ellenfél is csinált egy szépet...
-
Nem az addig eltelt időt, én irányítottam a játékost. Arra ment amerre én nyomtam neki.
Viszont legalább megtudtam, hogy miért nehéz benne szerelni és miért könnyű szabálytalankodni. Ha 2 láb összeér, azt nagyon jó lekezeli a játék, de ha egy láb és a labda akkor az eredmény:
Semmi hatása a lábnak, azaz a labda ment tovább. 2011es verzióban ez 11esnél volt a kapusok kezével, ami hasonlóan hatalmas bug volt... -
Ez mindig ilyen. Mikor visszarakod és megy a játék közben akkor az addig eltelt időt felgyorsítva mutatja, aztán visszaáll a játékmenet. -
Ezek a bugok idegesítenek nagyon:
Ráadásul most volt egy olyan bug, hogy kisképernyőről visszatettem teljesre a meccset és mintha futrinkák lettek volna, a játék a rendes játékmenet 10szeresével ment
-
oder hano #73190 nekem nem lép ki. nálam más szokott lenni. van ugye mielőtt beadná a visszajátszást vagy befejezte be szokott jönni az a PES felirat azzal a labda szektorokkal vagy minek nevezze. én az van hogy ugye mikor visszakapom az irányítás akkor jön be az a szar és eltakarja a képernyőt ki ideig... -
midian #73189 Sziasztok
Másoknál is fagyogat a demó?
Feltettem a többcsapatos patchet .
Abban van egy safe mode.
Azzal is kilép egy idő után.
És Rendszergazdaként futtatva is kilép.
üdv G
-
oder hano #73188 nincs mit :D -
köszi :) -
karmacoma #73186 Kicsit hamar kezdtem el fikázni a védekezést. Kis gyakorlással most már nagyon élvezetes a játék. A legtöbb hiba amit felróttam neki az az én bénaságom volt. -
oder hano #73185 az img mappából kiveszed a pes12pv.sfd fájlt -
sziasztok!
boccsi, ha volt már, de hogy lehet, az intró (bemutató) részét átléptetni?.. idegesítő, hogy minden indításnál előjön! .. :S -
Nálunk a Cryisről meg a Crysis 2-ről volt szó, grid swine ilyesmi nem került szóba. Ez nem menőzött, sima öltönyben / ingben volt úgyhogy tuti más tartotta az előadást. :D