81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    blurmentes dt04 a teljeshez

http://www.mirrorcreator.com/files/0QVU57HU/dt04.img_links

Install:

1. Download the file
    2. Extract
    3. Make a backup of your original dt04.img
    3. Move it into your PES 2012 img folder and replace the old file

Screens:

• bakkerman
    lesérültem 2 hétre edzés közben,ki kellett hagynom a Napoli,és a Catania elleni bajnokikat,természetesen a srác,aki irányított ezen a két meccsen jól játszott,1. helyre került(egyébként kikaptunk mindkét meccsen),én meg a Parma ellen idegenben a kispadon találtam magam,65. percben bejöttem,1 gól,1 gólpassz,1-2-re megfordítottuk a meccset,és mindjárt az első helyen vagyok megint a rangsorban :) Jön az AC Milan elleni meccs,kezdő leszek,nagyon jó lenne gólt lőni nekik :)) Amúgy Professionalon tolom,10 percesen
  • Fyrex
    2 dologra várunk nagyon

a licensz problémákat megoldó fájlra, és egy unlockerre mert így pl nem lehet Master League-et kezdeni klub játékosokkal, csak generáltakkal :)

ha valaki talál kérem jelezze! egyébként nagyon jó lett természetesen a játék
  • Pethy23
    Ez jó, de ez csak feliratot tartalmazza.
  • Breki33
    nemtom, van egy ilyen is

PES 2012 English language

http://www.ahashare.com/torrents-details.php?id=184447

• Pethy23
    Ez valszeg 2011-es nyelvi fájlt mert össze vissza beszél a kommentátor...
  • bakkerman
    jaja,énis játszottam a Cesena ellen,azt látom ott van Giaccherini,mondom mi a fasz...remélem 1-2 hét és jön az update
  • bakkerman
    fuuuu mekkora rizs a játék,letoltam egy clasicot professionalon 20 percesen,kurvaaaaa jóóó,megizzadtam rendesen az 1-1-ért :DD kezdtem egy BaL-t,érdekesség hogy idén az első csapatot nem választhatod,hanem automatikusan berak a gép valahova,én a Chievonál kötöttem ki,AMC a posztom,hálistennek a felkészülési meccsen nagyon jó benyomást tettem az edzőre,így a manager rating szerint az irányító poszton én vagyok az első számú ember,így az eddigi 3 bajnokin mindig kezdő voltam,és fejeltem egy gólt is. Nagyon fekszik nekem ez a kis Chievo,4-1-2-1-2-t játszunk,én vagyok az irányító a két csatár mögött,nyomkodnom se kell az S betűt,annyira kiszolgál a középpálya,így szervezhetem a támadásokat :) 3 bajnoki 9 pont,szeretném betonbiztossá tenni a helyem a csapatban,nem villogok,nem lövöldözök kapura,csak osztogatom a labdákat,eddig sikerrel! Hátha kijutunk az EL-be :)
  • Breki33
    PES 2012 English Commentary + English Subtitles

http://www.ahashare.com/torrents-details.php?id=184506
  • karmacoma
    Brutálisan jó lett a végleges verzió. Az igazolások szokás szerint csak a nyár elejéről vannak meg, de majd az update megoldja. Asszem rendelem is elő.
  • Balázs 17
    hát ismerősöm már teszteli, angol nyelv van benne csak kommentár nincs :)
  • Breki33
    ultimate date exploreeben ki tudod cserélni, de simán kitserverben is

http://www.mediafire.com/?c331nix9csma05o
  • oder hano
    akkor várok keddig bár mire lesz fönt tört..
  • Neoncsoves
    úgy olvastam már van működő verzió, de angol nyelv nincs benne, csak francia és német. angollá varázsolhatod a menüt viszont a demonak valamelyik fájljával.
  • oder hano
    hát van e benne angol? :D vagy valóban full-e
  • oder hano
    azért mer abba van benne. abba a nagy fájlba van unnamed_1 és íyg tovább és a unnamed_63 ba van benne a blur. az a baj hogy a no blur patch-be mikor letöltöd az csak a unnamed_63 és nem tudom kicserélni de máshogy meg nincs fent ...
  • Breki33
    hmmmmmmmmmmm

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3748212
  • Breki33
    mi köze dt04-nek a blur-hoz????????
  • oder hano
    link? :D
  • penge96
    Google. PES-edit
  • oder hano
    blur nélküli dt04.img valakinek van?
  • [HUN]FaTaL
    Hopp, elnéztem, sorry :D
  • rooney8
    jó, de nem is arra válaszoltam :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezt láttam, de #73231-ben lévő kérdés a pcre vonatkozott.
  • rooney8
  • [HUN]FaTaL
    És hogy jön ide a box? PCről volt szó.
  • rooney8
    hogy csak amcsi boxon tudod lejátszani
    az európai régióban pal-os kell, de az még nincs
  • oder hano
    át akkor már nem kell sokat várni :D csak ne legyenek benne orbitális hibák :D milyen rendes a gép a sajtá játékosommal a saját kapumba lő majd xD majd ugyan ez a saját kapujánál a saját játékosával :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem semmiben csak ott előbb rakják a polcra. Fifa is előbb jön ki ott 2-3 nappal.
  • oder hano
    hopp akkor gondolom hétvégére már egész szép számmal lesznek fent törések.. és miben fog különbözni az usa-i az európaitól? :)
  • [HUN]FaTaL
    Kedden jelenik meg az USAban, EU okt 14.
  • oder hano
    szerintem még két hét :( ... remélem hogy a hibákat ki javították és nem kapok egy szabályos becsúszásért sárga lapot és jobban védenek majd a kapusok stb és remélem hogy blur se lesz benne...
  • penge96
    Naa, gyerekek, meddig kell még várni, hogy játszhassunk?:(( (minden lehetőséget egybevéve)
  • penge96
    Ami mit is jelent?
  • rooney8
    xboxra kijött az ntsc verzió
  • DaemoonHunter
    A való életben is vannak furcsaságok bírói ítéletek terén, a különbség csak annyi hogy itt gyakrabban és nem csak ezen téren:D
  • oder hano
    [IMG][/IMG] szemüveget a bírónak ezért sárga pff
  • oder hano
    valakinek nincs egy nem bluros img fájlja?
  • oder hano
    hát akkor az elég kemény :D
  • penge96
    FIFA-ba ilyen alapból, minden módosítás nélkül is volt.