81526
-
blurmentes dt04 a teljeshez
http://www.mirrorcreator.com/files/0QVU57HU/dt04.img_links
Install:
1. Download the file
2. Extract
3. Make a backup of your original dt04.img
3. Move it into your PES 2012 img folder and replace the old file
Screens:
-
lesérültem 2 hétre edzés közben,ki kellett hagynom a Napoli,és a Catania elleni bajnokikat,természetesen a srác,aki irányított ezen a két meccsen jól játszott,1. helyre került(egyébként kikaptunk mindkét meccsen),én meg a Parma ellen idegenben a kispadon találtam magam,65. percben bejöttem,1 gól,1 gólpassz,1-2-re megfordítottuk a meccset,és mindjárt az első helyen vagyok megint a rangsorban :) Jön az AC Milan elleni meccs,kezdő leszek,nagyon jó lenne gólt lőni nekik :)) Amúgy Professionalon tolom,10 percesen -
2 dologra várunk nagyon
a licensz problémákat megoldó fájlra, és egy unlockerre mert így pl nem lehet Master League-et kezdeni klub játékosokkal, csak generáltakkal :)
ha valaki talál kérem jelezze! egyébként nagyon jó lett természetesen a játék -
Ez jó, de ez csak feliratot tartalmazza. -
nemtom, van egy ilyen is
PES 2012 English language
http://www.ahashare.com/torrents-details.php?id=184447
-
Ez valszeg 2011-es nyelvi fájlt mert össze vissza beszél a kommentátor... -
jaja,énis játszottam a Cesena ellen,azt látom ott van Giaccherini,mondom mi a fasz...remélem 1-2 hét és jön az update -
fuuuu mekkora rizs a játék,letoltam egy clasicot professionalon 20 percesen,kurvaaaaa jóóó,megizzadtam rendesen az 1-1-ért :DD kezdtem egy BaL-t,érdekesség hogy idén az első csapatot nem választhatod,hanem automatikusan berak a gép valahova,én a Chievonál kötöttem ki,AMC a posztom,hálistennek a felkészülési meccsen nagyon jó benyomást tettem az edzőre,így a manager rating szerint az irányító poszton én vagyok az első számú ember,így az eddigi 3 bajnokin mindig kezdő voltam,és fejeltem egy gólt is. Nagyon fekszik nekem ez a kis Chievo,4-1-2-1-2-t játszunk,én vagyok az irányító a két csatár mögött,nyomkodnom se kell az S betűt,annyira kiszolgál a középpálya,így szervezhetem a támadásokat :) 3 bajnoki 9 pont,szeretném betonbiztossá tenni a helyem a csapatban,nem villogok,nem lövöldözök kapura,csak osztogatom a labdákat,eddig sikerrel! Hátha kijutunk az EL-be :) -
PES 2012 English Commentary + English Subtitles
http://www.ahashare.com/torrents-details.php?id=184506 -
karmacoma #73254 Brutálisan jó lett a végleges verzió. Az igazolások szokás szerint csak a nyár elejéről vannak meg, de majd az update megoldja. Asszem rendelem is elő. -
Balázs 17 #73253 hát ismerősöm már teszteli, angol nyelv van benne csak kommentár nincs :) -
ultimate date exploreeben ki tudod cserélni, de simán kitserverben is
http://www.mediafire.com/?c331nix9csma05o -
oder hano #73251 akkor várok keddig bár mire lesz fönt tört..
-
Neoncsoves #73250 úgy olvastam már van működő verzió, de angol nyelv nincs benne, csak francia és német. angollá varázsolhatod a menüt viszont a demonak valamelyik fájljával. -
oder hano #73249 hát van e benne angol? :D vagy valóban full-e -
oder hano #73248 azért mer abba van benne. abba a nagy fájlba van unnamed_1 és íyg tovább és a unnamed_63 ba van benne a blur. az a baj hogy a no blur patch-be mikor letöltöd az csak a unnamed_63 és nem tudom kicserélni de máshogy meg nincs fent ... -
hmmmmmmmmmmm
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3748212 -
mi köze dt04-nek a blur-hoz???????? -
oder hano #73245 link? :D -
Google. PES-edit -
oder hano #73243 blur nélküli dt04.img valakinek van? -
Hopp, elnéztem, sorry :D -
jó, de nem is arra válaszoltam :D -
Ezt láttam, de #73231-ben lévő kérdés a pcre vonatkozott. -
#73230 -
És hogy jön ide a box? PCről volt szó. -
hogy csak amcsi boxon tudod lejátszani
az európai régióban pal-os kell, de az még nincs -
oder hano #73236 át akkor már nem kell sokat várni :D csak ne legyenek benne orbitális hibák :D milyen rendes a gép a sajtá játékosommal a saját kapumba lő majd xD majd ugyan ez a saját kapujánál a saját játékosával :D -
Szerintem semmiben csak ott előbb rakják a polcra. Fifa is előbb jön ki ott 2-3 nappal. -
oder hano #73234 hopp akkor gondolom hétvégére már egész szép számmal lesznek fent törések.. és miben fog különbözni az usa-i az európaitól? :) -
Kedden jelenik meg az USAban, EU okt 14. -
oder hano #73232 szerintem még két hét :( ... remélem hogy a hibákat ki javították és nem kapok egy szabályos becsúszásért sárga lapot
és jobban védenek majd a kapusok stb és remélem hogy blur se lesz benne...
-
Naa, gyerekek, meddig kell még várni, hogy játszhassunk?:(( (minden lehetőséget egybevéve) -
Ami mit is jelent? -
xboxra kijött az ntsc verzió -
A való életben is vannak furcsaságok bírói ítéletek terén, a különbség csak annyi hogy itt gyakrabban és nem csak ezen téren:D -
oder hano #73227 [IMG] [/IMG] szemüveget a bírónak ezért sárga pff
-
oder hano #73226 valakinek nincs egy nem bluros img fájlja? -
oder hano #73225
hát akkor az elég kemény :D
-
FIFA-ba ilyen alapból, minden módosítás nélkül is volt.