81526
-
pont azért mondtam :P
meg tudod mondani, hogy a változó fórumháttérnek ami most van mi a trükkje?
mert akkor fejleszteném -
SZerintem nem. Medium beállításon a fű blur nélkül elég pocsék. -
punkers #73341 igen sajnos -
Balázs 17 #73340 engem az érdekelne, hogy szezon közben megint vannak-e idegesítő edzőmeccsek?:S -
Most hogy így lejött van pár észrevételem:
1. Nálam valamiért -0.5ön lenne jó, 0áson irreálisan gyors sok dolog, -1esen meg a passz túl lassú
2. Kapusok még mindig érdekesek, de jobbak
3. A gép top playeren túl erős. Ez alatt azt értem, hogy mindig tudja a helyes megoldást: összes felszabadítása-fejese jó helyre megy, néha ront passzokat, de az is ritka, így nem életszerű
4. A kapusok túlságosan kijönnek mindig és nem tudom hogy miért, de könnyű őket átemelni, már az első meccsen sikerült 25ről...
5. A bíró 2 meccs alatt 6 becsúszó szerelésre nem adott sárgát, bár ez lehet változik, de az, hogy 10et csúsztam be, abból 6 szabálytalan, 4 meg nem talál az egyszerűen vicc és ez tényleg nem az én bénaságom... -
punkers #73338 kiváncsi vagyok milyen lehet a super star fokozat de mostmár alvás lesz -
köszi Breki Mester, de már rászántam magam a gémpados bénázásra.
-
Szarok a konzolokra, a PC verzióban ők is levehették volna. Bár végülis mind1, a modderek nagyon hamar megoldották. :D
Remélem hamarosan lesz angol verzió, ez a német vaker borzalmas. :D -
Konzolon nem lenne annyira szép. -
Rohadt szép lett blur nélkül a játék. Mi a francnak hagyták rajta? -
Most viccelsz? Amit leszedtél rar fájlokat, ott van bent az iso és a pes12.multi.languages fájl -
a "multi5-iND" verziót szereztem be, csak az a bajom, hogy francia az egész, settingsben meg csak francia és német nyelvet lehet választani
az nfo -ban ezt írja:
5. To get all the languages, copy everything inside pes12.Multi.languages to the followiing location:
C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
De akárhol nézem nincs ilyen pes12.multi.languages mappám vagy fájlom.
Tudnátok segíteni, hogy angol legyen? :) -
punkers #73331 Kezdtem egy BAL módot csatárként.A gép automatikusan választ csapatot engem a Holland Vitesse csapatába rakott.10 meccs alatt 13 gól eddig a mérlegem top playeren.Szerintem könnyebre siekrült az a mód az előző részekhez képest mert itt már a gép képes normális passzokat adni esetenként gondolkodni. -
Ezt a távoli kamerát módosítani kell picit, egyrészt én egy kicsit közelebb hoznám, de az a zavaró, hogy a hosszún belelóg az eredményjelző. -
settings.exe -
Én is tavaly óta tolom gamepaddal, billel max a notebookon bohóckodom néha. :D -
ez így van
már én is gamepaddel tolom és soha a büdös életbe nem tolnám újra billel :D -
Legtöbb helyen azt írják, csak a felirat angol és az nfo el van cseszve.
Na mindegy, mostmár lehúzom, legalább kipróbálom milyen lett. A menü úgyis angol lesz, kommentátor meg tavaly sem volt egy nagy eresztés, szerencsére moddolták. :D -
oder hano #73325 :D -
durva, hogy a 6-7 éves duáleksönömet még fel is ismeri a w7. -
oder hano #73323 nincs mit :D sokkal jobb játékélmént nyújt így mint billel :) -
-
olyanom van, köszi meglesem vele. -
Most töltöm, amúgy angol nyelv-kommentátor. -
nekem az van, most próbáltam ki. -
Leért már vkinek a Multi5 release? Ugye nem a reggel is linkelt 2011-es kommentátort tették bele? -
A komment végén mekkorát röhögtem 
-
oder hano #73316 vegyél gamepadot :) billen nem lehet igazán jól játszani :) -
Szegasztok! A billentyűzetet, hogyan állítsam be, hogy olyan legyen, mint régen (olyan fifásra :ASDasdasd)? -
Twitter
JonMurphy_PES Jon Murphy @
@JuventusBlog29 there's a day one update, which includes gks. Dlc will follow, but date not confirmed -
Ezt hol olvastad? -
A szokásos frissítéssel jön további kapust javító patch. -
Muszáj volt, hogy a papucsállatkák is megértsék, mert az egyből átlátható és csodálatos 6szögről nem tudják hogy eszik vagy isszák... -
oder hano #73310 le és töltöm id ez ez csak hét végre fog lejönni xD -
A sok üzenetből következtetve kijött a játék torrenten... 
Bárkivel le merem fogadni, hogy augusztus közepi a csapatok játékoslistája, Eto ugyan úgy az Interben lesz. -
oder hano #73308 pedig reménykedtem.... -
karmacoma #73307 Nevetségesen szarok imo. A rövidet jobban védik mint a demo2-ben hála Istennek, de kb minden meccsen vagy 1-2 olyan kijövetel, amivel tele lesz youtube nemsoká. A legjobb mikor kijön a tizenhatos szélére a labdáért, elkezd rángatózni, véletlenül hozzáér a labda, ami így bepattan a 16-oson belülre, és melléugrik. Ha van arra ellenfél csatár, sokkal kevésbé vicces a dolog. -
oder hano #73306 mennyivel jobbak a kapusok? :D -
ja közben nekem is megvan, de köszi :É -
ezt a gyorsaságot!!