81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    AKkor meg lehet a sprinttel is, de a jobb analóggal kényelmesebb lenne futás közben, mint két gombot nyomogatva.
  • Pethy23
    Nem a megtolás a lényeg hanem hogy hülyén passzolja tovább egy érintésből.
  • oder hano
    mondjuk én akkor meg tudom toldani a bal analóggal a labdát mielőtt hozzá érnék
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, én ha zenét akarok hallgatni akkor AIMP3-at indítok, nem pest :D
  • Breki33
    és miért nem cserélted?
  • Breki33
    igazából mint írtam, nem figyeltem, de simán berakhatsz sajátot kitserverbe ezért nem igazán értem miért zavar, de biztos így van ahogy mondod :P
  • penge96
    Hát engem érdekel, mert már a tavalyi (40?) zenét is halálra untam pár hét után, mi lenne 18-cal...
  • [HUN]FaTaL
    Igen, ezt én is nagyon hiányolom a pesből.
  • Breki33
    futásban van a játékos

most írnék erre valamit, de lehet keverném a fifával mert most pont azt próbálgatom

egyébként abban ami jobban tetszik, hogy jobb analóggal simán meg tudom irányban hosszan tolni a labdát
  • [HUN]FaTaL
    Ki nem szarja le a zenét a menüben? Úgyis cserélik, meg amúgy is felőlem aztán kussban is lehet :D
  • penge96
    Egyébként már megint ezzel jövök, de nektek tényleg nem tűnt fel a zenék hiányossága? Vagy még ez valami korai relase, az eredeti játék ki sem jött? Nem nagyon vágom...
  • penge96
    Tobias hagyd abba szerintem ezt a játékot, játsz valami mással.
  • Pethy23
    Ami idegesít engem hogy ha rögtön passzolnám tovább a labdát amit kapok átvétel nélkül valamikor 2 cm-re passzolja a csík fel se szalad? Ennek van valami trükkje, pl csak akkor nyomjam a paszt mielőtt az éppen a lábához ér?
  • Breki33
    bill-lel szerintem reménytelen rendesen használni manuálisan
    gamepadra leírtuk korábban
  • Breki33
    komolyan az az ember érzése, hogy te direkt a hibákat keresed :-)

amúgy ajánlom ezt kicsit gyakorolni

• Breki33
    huszonhétmilliomodik hiba egyértelmű túlzás

énnálam speciel még nem volt ilyesmi m de biztos én vagyok emiatt elfogult :P
  • tobias88
    Újabb hiba: benyomtam a lescsapdát, de az egyik nem általam irányított védő nem előre, hanem hátra fele kezdett futni. Nem tudom hogy adhatták ezt ki így...
  • csocso14
    Hogy tudok egy bajnokságot menedzserként végig tolni, mert a football life menü alatt a master League, ott kiválasztva a csapatot nem az eredeti nevek vannak, de sima meccsnél meg minden név rendben van.
  • tobias88
    Ahogy előttem szóló írta, 3at kapott egy meccsen, én 20 perces meccsen 4 ilyen fejes gólt kaptam... Ez nem túlzás, ez elég nagy hiba ami régen nem volt.
  • [HUN]FaTaL
    Ők meg is érdemlik :D
  • Breki33
    ezért ez elég erős túlzás
  • Breki33
    lehet állítani menüben
  • Breki33
    nem te de van aki igen
  • [HUN]FaTaL
    Nem szedjük az egészet, én nem szedtem le az előzőt.
  • karmacoma
    Amúgy csak nálam nem működik rendesen a jobb analogos emberváltás? Demo 1ben tökéletes volt, Demo 2 óta az van, hogy pontrúgásoknál működik, de miközben támad az ellenfél teljesen esetleges. Néha egyáltalán nem vált vele.
  • karmacoma
    Mikor a 3-at kaptam emiatt egy meccsen, akkor történt, hogy a valahogy levegőbe kerülő kontrollerem fejjel hoztam játékba. Asszem az uccsó 10-15 évben nem csináltam ilyet, de előtte két random ellenfél csatárához flipperezik a labda gólt is kaptam, szóval így talán érthető. :)
  • saviola83
    sziasztok.Billentyűzettel hogy tudom megcsinálni ezt az off ball controlos új dolgot és igazából hogy is működik ez?Valaki el tudná magyarázni?
  • tobias88
    Persze hogy próbáltam, úgy tudtam csak elindulni a labda fele és még úgy se engedett hozzá...

A huszonhétmilliomodik hiba:
    Gép vezeti szélen a labdát, kint vagy vele persze, de elér az alapvonaltól úgy 10 méterig és bent a védőid megállnak 1 másodpercre maguk elé engedve a csatárokat. A gép beadja és persze fejes gól, mert a kapusnak nyomhatod az Y-t, nem jön ki normálisan. És ez nem egyszeri alkalom a teljesben, hanem 20szori...
  • punkers
    Próbáltad már az RT gombot nyomni ilyenkor?szabadabban tudsz mozogni
  • tobias88
    És amitől a játék szinte nevetségessé válik:
    Már a demóban is úgy éreztem, hogy néha vissza húzza a játékosokat, na de ennyire... Alvessal VÉGIG sprintelek a labda felé és ez a végeredmény:

• Pethy23
    szept 29.-én jelenik meg elvileg a patch
  • Pethy23
    Meg van erősítve hogy a patch javítja a kapusokat és állítólag elég nagy mértékben, nah majd meglátjuk, szerencsére azért ritkán bakiznak.
  • Breki33
    ezekewt xboxból szedik lehet nem jók tesztelni kell
  • tobias88
    A félidő gólt jelent a kommentátornál
  • tobias88
    Feltettem a spanyol kommentárt, de valami gubanc van, mert senkit nem a saját nevén nevez, hanem valaki mást mond... Messinél pl Antonio Lopezt
  • barcalaci84
    szurkolói nóták a teljes játékhoz:
    http://www.megaupload.com/?d=6J99GLW0
  • punkers
    én leszedem mert én még nem szedtem le a régebbit se
  • punkers
    szerintem igen
  • oder hano
    érdekel ez itt bárkit is? :D
  • Breki33
    szerencsére nekem sem