81526
-
1.01-es patch-hez akinek van crackje, szóljon most vagy hallgasson mindörökké:D -
club bossban BL-t nyertem 2. évemben a Milannal,plusz olasz kupát,bajnokságban 2. lettem. első szezonomban csak 3.-ok lettünk,olasz kupából 16 között búcsúztunk,BL-ben szintúgy,szal megváltam az edzőtől,hoztam egy picit drágábbat más felfogással,és jöttek is a sikerek :)) -
És hogy konvertáljam át? Vagy elég csak átírni a formátumot? -
http://www.pes-patch.com/ -
Nem hiszem hogy ez valós patch lenne, mert sehol nem látom... -
Most már csak egy angol release kellene. :D
Meg persze törés a patchhez is :D -
PES2012Patch101 -
adx file formátumban a dt02.img-be kell pakolászni a saját soundtrackeket... -
Olasz kommentár
http://www.filesonic.com/file/2207981901/dt00_i.img -
Allianz Arena
Old Trafford
Nou Camp
Amsterdam Arena
New Juve
San Siro
Olimpico
-
Hi guys
I had a bit of time and I made some adjustments for some of the turfs.
I plan on doing them all in the next few days.
At the moment, the list is:
San Siro
Amsterdam Arena
Old Trafford
E. Nuevo Triunfo
Camp Nou
Allianz Arena
Basically, they look like this:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Download:
Put them in pes 2012 folder\kitserver12\example-root\img\dt07.img
****Update: better versions for night fine:
Screens:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Allianz Arena
Old Trafford
Nou Camp
Amsterdam Arena
New Juve
San Siro
Olimpico
Overwrite the files in the same path as above
Thanks to juce, barcafan and inside181 from EPT who posted a stadium bin list -
-
szerintem adx most nem tudom fejből Nagyi2Pac vágja az ilyeneket, de szerintem barcalaci84 is tudja
-
Azt hogy? Melyik dt-be kell? és sima mp3 vagy mi? -
nekem is fent van és müxik rendesen! -.- -
Azóta nekem sem csinálták... Érdekes. -
jajj ne bill-ek kérlek
amúgy én a fifa 11-es beállítást másoltam át
a demóhoz volt külön beállító program is szerintem azis jó -
punkers #73446 azthiszem megvan, bocsi -
punkers #73445 fifa 12 be nem találom hol kell a billre beállítani a gombkiosztást, valaki tudja? -
ja egyébként bannerről is levettem a blurt :P -
ba nekem nem szúrnak szemet pedig van egy kis múltam focis játékokban
majd ha lesz olyan berakom egyenlőre semmi olyat nem tapasztaltam ami
#73379-ben van -
punkers #73442 azóta izgat a kérdés :D -
Ez már kb háromnegyed éve van :P -
punkers #73440 értem, köszi azthittem már nálam van a baj, mert egy kicsit furinak tünik. -
Mindenkinél, mert a design emlékeim szerint az ubuntu topicból van, lehetne oda egyéni képet beállítani, csak itt senkinek sincs. :P -
punkers #73438 Breki a topikkal kapcsolatban kérdezném, hogy csak nekem nem látszanak a kommentelők logói és a név alatt egy fogaskerék van? -
nehogy felrakjátok ... én most rakom újra a gémet miatta.
-
Hát, püfölni azt én se fogom 
Nem keresem a hibákat, sajnos szemen szúrnak, pedig egyébként nagyon jó lenne a játék. -
karmacoma #73435 Amúgy rám se jellemző egyáltalán. Azért is írtam, hogy ilyen kamasz korom óta nem volt, hogy felbasszam magam. A játékot természetesen én is azért veszem, hogy élvezzem, de ettől teljesen független, hogy látom-e benne fatális hibákat, vagy nem. Egyszerűen zavaró így kapni nagyon sok gólt, és remélem a patchben kijavítják ezeket. Ennyi. A multinak is jót tenne, ha nem maradnának benne ezek. Amúgy kurva jó játék ezzel mindenki tisztában van, toltam vele kb 20 meccset mióta kijött, nem hiszem, hogy bárki lehúzni akarná. -
én még régebben mikor crt monitorom volt, néha belevertem egy-kettőt, de mióta tft van, azóta épp minden hardverem :D néha, de akkor már tényleg nagyon ideges vagyok, mikor minden cérna szakad (pl. egy kis csapattal vagyok és egy sztárcsapat az utolsó pillanatban egyenlít ki :D), akkor egy nagyot ráütök az asztalra és annyi :D -

Engem ha felidegesít egy játék akkor max alt+f4 de a hardvereimet nem püfölöm, drága volt. :) -

-
én igazából a hangzatos huszonhétmilliomodik hiba miatt szóltam ami egyértelmű túlzás
a #73379-ban lévő nálam 4-5 meccs alatt nem jelentkezett, deha ezt beírom akkor megint jön egy nagyokos okoskodni, hogy nekem más játékom van
Igazából nem értem miért jó hibákat keresni én inkább élvezem mindkét játékot
#73430-ot nem látom olyan hűdenagy hibának ilyen valóságban is előfordul
Ezzel nem azt mondom, hogy tökéletes a játék, de nekem megfelel és biztos nem fogok hardvert törni miatta nemis értem, hogy lehet egy játék miatt, hogy lehet kiakadni ennyire hogy vki gamepadot dobáljon én fifa 2004-ben se tettem pedig az elég idegesítő volt
-
A les taktika figyelembe nem vételét meg megcsinálta megint sajnos, így tudok is gifet tenni róla:
Úgy tűnik a szélső hátvédek nem reagálnak rá valamiért...
És a 2 gif meg mutatja, hogy sajnos a véleményem nem szubjektív és nem egyedi eset sajnos
-
Holnap melóhelyen megnézem Mester. -
Ezt próbálta már valaki?
-
Erre a hibára gondoltunk a beívelésnél, nagyon sokszor előfordul:
Főleg a fenti védőt, Puyolt érdemes nézni mert ő felvette az embert, de az alsó védekezése is nevetséges, lehet látni, hogy mikor váltok át az alsóra, mert akkor fordul vissza. És ez nem egyszer, nem kétszer, hanem minden 2. támadásnál így van...
Azt, hogy te nem vagy elfogult, azt tudom, de én sem hiszem már 8 éve ezzel játszok... -
Nincs ezen mit mutatni, a lényeg hogy passzolod társadnak a labdát, és mielőtt átveszi passzolod tovább, nah ilyenkor néha teljesen rövidet passzol ami 2 centire nem megy el. -
mutass egy videót korábban ez akkor volt ha futásból lendületből vettük át
majd lehet keverem a dolgokat nem egyszerű a két játékot váltogatni miközben hátulról masszírozgatni akarnak :-)))) -
itt nem az átvételes labda megtolásről van szó illetve csak részben arról, hanem mikor fut üresen és hosszan megtolja, hogy előnyt szerezzen ez fifában egyszerűen csak irányba jobb analóg nyomás