81526
-
Nagyi2pac #73503 akkor passz. véletlenül nem maradt bent vmi régebbi kijelzőből bin? -
eddig nem, de úgyis kiakad
most ezek vannak benne
Scoreboard_277.bin
Scoreboard_278.bin
Scoreboard_282.bin
Scoreboard_285.bin
Scoreboard_286.bin
Scoreboard_287.bin
Scoreboard_291.bin
Scoreboard_294.bin
Scoreboard_960.bin
Scoreboard_964.bin -
Nagyi2pac #73501 "quote Hawke & superleeds1 :
works fine with full game , you just need to take 2 away from file names, eg: unnamed_284 rename unnamed_282, you see? just take 2 away for all files & it will work fine, scoreboard has changed position in dt06.img since full release.
Take 2 away from number, 279 becomes 277, 280 becomes 278."
unnamed_284 rename unnamed_282..ez is megvolt?
-
Nagyi2pac #73500 Ezt a Sky Sports-os kijelzőt pont most nézegettem, nem rossz. :P
De igazából csak ez a 2 rész tetszik benne:
a kijelzőt meg 1-2 dolgot ki lehetne cserélni vmi jobbra. :) :P
-
half resize sokszor használtam korábban
ja akkor jótol kérdem :P
nem tudom miért akad ki persze a másik megy rendesen
-
Nagyi2pac #73498 GS-el átméretezni? ilyet se csináltam még :D
nálam egyenlőre még a játék se működik.. :D -
100 pont után felkell oldani az extra contentsben. -
nem később csinálta meg hanem egy konkrét előre megírt script futott végig
erről akkoriban elég részletesen beszéltünk -
plusz kellett a GS is átméretezni
igen a link megvan de ha berakom kitserverbe akkor a játék lefagy
ez alapján átneveztem
Take 2 away from number, 279 becomes 277, 280 becomes 278.
279 et 277-essé 280-ast 278-assá de ugyanaz
nálad megy? -
Hogy tudom megcsinálni, hogy master league-ban ne kamu nevek legyenek, sima meccsnél nem azok vannak? -
Nagyi2pac #73493 Kitserver 12.0.4 by juce & Robbie
- fixed bug with Players(Gameplay) LOD
http://ifile.it/d6fcp0j/lodmixer-12.0.4.zip -
Régen a fifában volt ez jellemző, hogy a labdavezetésnél is sokkal később csinálta meg a kért dolgot, de már ott sincs ilyen. -
Nagyi2pac #73491
Ezzel a PES2011 Ultimate Data Explorer-rel cserélted ki? :)
http://www.pes-patch.com/2011/09/scoreboard-sky-sport-calcio-hd-italia-by-genko06-v-1-0.html -
szuper működik
már csak ez kéne
-
nem néztem kézikönyvet, de sejtem mi az a supercancel... két olyat nyomok egymás után ami kioltja egymást ezért nem történik semmi
nem, sajnos nem erről van szó
indítok, megkapja, nyomom a rúgást, semmi mást, meg ugye az irányt, és semmi, lép egy párat (viszi a lendület, vagy animál, ugye) és csak akkor rúg, ami az esetek 80% -ban késő, mert addigra odaér a védő és blokkolja a lövést -
okés mindjárt próba -
fikázhatod de a scriptelés egyáltalán nem a pes-re jellemző ezért volt fura ez a megállapítás
ilyet tényleg nem tapasztaltam nem meggyőzni kell csak lehet akkor tudom az okát
az irányításról a kézikönyvet átnézted supercancel stb? -
Nagyi2pac #73486 Próbáld meg, ha nem megy akkor küld el a grafikát amit akarsz és megnézem én is. -
ne értsd félre, nem agyatlan fikázom a játékot :) csupán leírom amit tapasztalok...
unokatesómmal szoktuk játszani, egymás ellen... és ő is panaszkodott már, hogy "már 1 éve megnyomtam a passzt, de nem csinál semmit, csak fut a labdával tovább"
videót nem tudok, nincs semmi ilyesmi program a gépemen... de valszeg felesleges is lenne videót raknom :) egyrészt nem kell téged meg senkit sem meggyőznöm róla, hogy igazam van, hisz látom a saját szememmel :) másrészt meg én elhiszem, hogy nálad vagy másoknál nem ilyen ill. titeket nem zavar ennyire -
erről beszélsz......
régen sokat is cseszegettük emiatt -
pont a fifa a híresebb a scriptelt dolgokról mert ha jól értem erről
régen sokat is cseszegettük emiatt beszélsz
egyszerűbb lenne ha raknátok be ezekhez videókat -
Értem, köszi, elég egyszerűnek hangzik. -
Nagyi2pac #73481 Őszintén szólva én még nem nagyon foglalkoztam ilyennel, elvileg a progival megnyitod az MP3-at, átkonvertálod és arra nevezed át a fájt amit le akarsz cserélni, pl. unnamed_14-et akarod lecserélni akkor unnamed_14-re nevezed el és bemásolod a kitserver dt02.img nevű mappájába. Majd ha engem is zavarni fog a zene akkor lehet énis próbálkozok majd vele...vmikor. -
én a játékmenetben értem a sok animációt, nem az átvezető "filmeket"
a játékosok mozgása vagyis inkább reagálása a lenyomott gombra
rengetegszer van az, hogy adok egy labdát egy játékosnak, nyomom utána a rárúgást, de nem rúgja el, hanem még lép vele legalább 2-3 -at, és utána akarja csak elrúgni... de addigra már a védők szerelnek
visszanéztem a visszajátszást, frankón el tudta volna rúgni 2-3 lépéssel korábban, de nem tette... mert szar, így van programozva, animálva
igaz, most kevesebb ilyen jellegű felesleges animáció van mint a PES 11 -ben, de még mindig egy vagonnal több mint a FIFA -ban
ez kb. minden ilyen jellegű sportjáték átka... anno valamelyik NBA Live részt uninstalláltam emiatt -
no ball cursor
lehet nemis bonyolultabb :)
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=64999
http://www.mediafire.com/?7bfeano1px3duu1 -
animáció miért zavar?
pont az adja sava borsát, csapat meg aki fontos belekerül fenének kell svájci liga -
kit érdekel a zene...
jobban zavar a rengeteg animáció a játékban és hogy alig van benne csapat/játékos -
Nagyi2pac #73476 Hát amíg nem csinálnak hozzá vmi "törést" vagy vmit addig csak annyit jah. :) -
Nagyi2pac #73475 Bonyolultabb? Mert hogy kell? :D Én még nem próbálkoztam az új PES-nél ilyen szerkesztgetésekkel. :) -
Amúgy Breki, vagy Nagyi2pac, dobnátok nekem majd (ha ráértek) egy PM-et az egész zene-cserélős dolog menetéről? Mert idén szükségem lesz rá -
Hát én is cserélném, de eddig nem nagyon tudtam hogy kell, gyakorlatban még most sem nagyon. És össz-vissz annyi zenét tudok belerakni, ami alapból van? -
én általában cserélem a zenéket fifa 2003 óta -
De, megtudom. Mi van vele? Elég elkeserítő. Am félreértetek, engem nem az zavar (de az is), hogy nincs benne zene, hanem az, hogy ez egy tök alap dolog. Ez lókuki pénz, hogy licenszeljenek bele 30-40 zenét, pl a 2009-2010-ben nagyon jó zenék voltak, sőt még a sajátok is jók voltak, pl a Hero for a day, vagy mi... -
te figyi nem tudnál nekem egy olyan labdakurzort készíteni mint amit használni szoktam a grafika megvan csak most bonyolultabb betenni -
izé slot :-) -
lehet majd relinkelni sztem
nem olyan nagy dolog ez fontosabb hogy legyen elég chant shot -
Nagyi2pac #73467 Nem, tavalyi...
Persze hogy idei. :)
Hát nem tudom, még nincs teljesen felfedezve a játék hogy mi hol van..
Amúgy játékon belül nem tudod megnézni a tracklist-et? -
Ez idei? Mert akkor tényleg csak pár zene van alapból, vicc... Ha kijött a rendes release, akkor megpróbálom. -
Nagyi2pac #73465 MP3 --> ADX
Próbáld meg ezzel a progival:
http://www.pes-patch.com/2009/11/pes-sound-file-converter-1-4-mp3-adx-mp3-aix-by-referee.html
Egy kis segítség:
"dt02.img
(i´m not 100% sure)
unnamed_1 : song (main menu) same like unnamed_23 őO
unnamed_2 : CL music
unnamed_3 : CL-Main Theme
unnamed_6 : EL-Main Theme
unnamed_7 : EL-Main Theme (short version?)
unnamed_14 : song (main menu)
unnamed_15 : song (main menu)
unnamed_16 : song (main menu)
unnamed_17 : song (main menu)
unnamed_34 : training challenge music
unnamed_35 : training challenge music
unnamed_36 : training challenge music
unnamed_37 : training challenge music
unnamed_38 : training challenge music
unnamed_39 : training challenge music
unnamed_44 : song (main menu)
unnamed_45 : song (main menu)
unnamed_64 : Retro-Songs
unnamed_65 : Retro-Songs
unnamed_66 : Retro-Songs
unnamed_67 : Retro-Songs
unnamed_68 : Retro-Songs
unnamed_69 : Retro-Songs
unnamed_70 : Retro-Songs
unnamed_71 : Retro-Songs
unnamed_72 : Retro-Songs" -
Hunor1 #73464 hali.
érdemes leszedni a clonedvd-s cuccost vagy inkább valami másik megjelenésre várjak? pár nap ide vagy oda már nem számít.