81526
-
Az eddigi
-
valaki .(
japan valogatottba van -
-
hm eredeti Sapaolo vita ilyen kéne nappaliban -
-
valaki nem tudja hanyas FUJITA haja? -
Na itt jól látható a Grainy
Ez DirtyFrank Stadionja sztem nem túl jó a gyep -
Ezt így nem tudom leírni van mikor énis próbálgatok illetve van mikor megszáll az ihlet
lásd amikor az alphaba raktam bele az eredeti fűtextúrát
vagy amikor saját fűtextúrát készítek
A marseille stadionban levő fű elég jó tulajdonképpen az van a Sapporo Dome-ban is
Amúgy régebben be lett linkelve egy oldal ahol fűtextúrák vannak, de fejből most énse tudom a címet
Azon az oldalon voltak a szögletzászlók is -
Rossi1 #1925 értem. És te mit ajánlasz, te hogyan csináltál füvet?? -
képeket ne a rapidshare-re hanem az imageshackra rakj onnan linkelheted
ide file-kat !
Amúgy ismerős probléma kezdeti gyeppróbálkozásaimnál volt ilyen.
Sajna egyértelmű módszert nem tudok a megoldására.
VAnnak stadionok ahol nagyon nehéz jó gyepet berakni illetve a közeli képeket hibásnak tűnik.
Pl a Valencia stadionban nem tudtam tökéletesre megcsinálni, énse a közeli képeken kicsit hibás.
Illetve ugyenez van a Bayern stadionba rakot fűnél, kicsit grainy-s de még mindig sokkal szebb mint ami volt.
A Wolfban még a régi füveim vannak ha vannak-amik akkor jónak tűntek, de pl most megnézve az akkori CHelsea füvem nem értem hogy tetszhetett.
Fűkészítésben a kipróbálás az időigényesebb mivel nagyon sok összetevőböl áll össze és pl egyik módosításával van amikor autómazikusan módosul a másik is.
A végeredmény meg csak a játékban látszik. -
Rossi1 #1923 http://rapidshare.de/files/1291816/n_vtelen2.JPG.html
itt a másik, itt fekete a képen a gyep... -
Rossi1 #1922 http://rapidshare.de/files/1291760/n_vtelen.JPG.html
Itt a link...
Itt a bekarikázott részen vibrál a kép, azelőtt nem csinált ilyet.... -
Rossi1 #1921 [URL=http://rapidshare.de/files/1291760/n_vtelen.JPG.html] -
Rossi1 #1920 Volt aWolf patch a gépen és egy-két stadionban jó volt a fű színe, tudod sötét- zöld és jól nézett ki. Nos amelyikben fakó volt és színtelen osda átraktam a sötétzöld füvet és most némelyik helyen csilámlik a stadion füve...csillok vagy Grany vagy mituom én... de gondolom tudod mire gondolok. Azt vettem észer, hogy ez vagy a nagyon árnyékos részeken vagy a nagyon világos részeken jellemző főleg. Van egy stadion, ahol szinte az egész pálya árnyékban van. Nos ott majdnem Fekete a fű és egyáltalán nem természetes...mutatok képet...:)
-
szinmélységet?
melyik stadionban csillog, nem igazán értem.
Inkább úgymondf grainy szokott lenni.
Ha a árnyékon és reflektornál is ugynolyan, hogy függ a fény erejétől?
Nem egészen értelek
Talán mutass képeket
Amúgy köszi -
Rossi1 #1918 Breki!
Megnéztem a stadiont, klassz lett. Viszont. Én is kavartam kicsit a füvekkel, sikerült is kicserélni az alphát és a színmélységet is, DE. Van egy-két stadion, ahol nagyon gáz lett, mert "csillog" a fű..:) Ahogy néztem ez a stadionban lévő fény erejétől függ, mert árnyékos részen is gáz meg reflektor fénynél is... Biztos tudod miről beszélek. ezen hogyan lehet változtatni?? Köszi Rossi1 -
-
a Stand up Speak up -os menünél nem lehet vhogy megoldani hogy ne francia legyen ?:S -
Stade Vélodrome
http://rapidshare.de/files/1284043/Marseille.zip.html -
-
Mintázat a fekete fehér alphaban van
kb 12-ik slot
Mát alphákat is linkeltem be és a fórumomban is több van
de nem korlátlanul cserélhetőek pl kört nem igazán lehet cserélni -
-
Oké már próbáltam átrakni ment is vele csak megmaradt a régi mintázat az melyik slotban van, mert én az első négyet cseréltem és mégis a régi maradt? -
Anfield mint mondtam kint van az iss-online-n illetve Sin16 fórumában
gyepeket nem lehet külön linkelni csak stadionnal
illetve képként lehet így
ez egész jó pl
vagy ami tetszik húzd át GS-ben másik stadionból
Én jelenleg a már leírt stadionokkal foglalkozom és mivel a múltkori kiakadás miatt egy régebbi mentést kellett visszatöltenem igazából azt se tudom milyen gyep van jelenleg ezekben. -
OK de akkor az Anfild a Westfalen a Rasunda és a St James park-nak csak a gyepeidet nem tudnád nekem ide berakni valahogy vagy emailba elküldeni nagyon jó, lenne, mert nekem ezek a legrosszabbak. Nagyon hálás lennék érte! -
ja és a palettajan volt kb 12 fajta zöld -
Ezt a labdicsi melyikbe kell rakni?
Beraktam két helyre is de maradt az Arsenalos P
-
Hát most San Siro
Velodrome
Bernabeu
Stamford Bridge lesz illetve van nagyjából kész
mostmár stadionokat csinálok nem külön füveket -
Igen az volt de már sikerült de nem valami jók a gyepek. Neked nem lesz mostanában valami javításod, mert nekem még mindig van egy pár, aminknek az alap gyepei vannak bent szerintem és nem is tanálok hozzájuk jobbat? -
ha a Sanny féle azt én nem használom -
Breki tudnál segíteni ezt a két stadionjavítást, szeretném letölteni New Pitch for Olimpico and Westfalen csak nekem, nem működik a link a socceraccess-en? Máshol nincs fent? -
-
köszi amnúgy, hogy tetszik? -
és a magyarítás? -
mike369 #1899 igen. -
kiraknád újra a magyarítást?
-
beraknád nekem a bin-be jól?
köszi -
mike369 #1896 a titok nyitja:
ezeket ne psd-ben csináld, mert layeregyesítésnél automatikusan átmenetet csinál. ezért vannak a zöld maradványok.
ilyenekre ott a jó öreg paint. ;) -
kilinkelem amibe beraktam + a PSD-ket
a szélén látszik a zöld
az nf-et nézd
http://rapidshare.de/files/1275354/psdbmp.zip.html
Ez még nem végleges csak ezt a részt tesztelem -
mike369 #1894 akkor meg csak a zöldet transparentre, és kész!