81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Roland10
    eddig is volt, de láttam többször, hogy Breki makacs.. minek írtam volna?
  • Nagyi2pac
    Ellenvetés, ahogy nézem nem is 1.
    Biztos unatkoztak...:D
  • Roland10
    mondjuk engem nem érdekel nagyon, de akkor se szép! :) ahogy neked tetszik úgy csinálod!
  • penge96
    Ellenvetés van.
  • Breki33
    mi van?

máshol miért cserélték?
  • Breki33
    egyáltalán nem tetszetősebb
    és amig nem reklamáltam miatta szinte olvashatatlan volt majdnem ugyanolyan színnel mint a háttér.........

itt változó háttérkép van új banner most többre nincs időm

szval erről ennyit
  • Nagyi2pac
    Most már van! ;)
    De azt mond meg mi értelme volt lecserélni? Nem látom bent a logikát, hogy minek bonyolítani a dolgokat. :)
  • Roland10
    Azért a Dirt-ös fórum kicsit tetszetősebb.. :) de szerintem is a legjobb lenne ha mindenkinek látszodna a nick képe! :)
  • Breki33
    Akkor még egyszer elmondom, fél háromnegyed éve mikor meg lett kérdezve senkinek sem volt itt ellenvetése.

Most meg azért mert valaki fél év után felbukkan és még nem látott ilyet nem fogom cserélni :P

Nem ez az egy fórum ahol ilyen van
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1227182905
  • Glasses
    ezzel még nem oldódik meg a dolgom:(
  • penge96
    Én is ezt mondtam neki, de nem nagyon érdekli.

Miért van az, hogy a bal hátvédem és a támadó középpályásom folyamat helyet cserélnek?
  • Roland10
    nemtudom mi lehet a baja! :) nálam tökéletes! :)
  • Glasses
    én már próbáltam azzal anélkül de nem jó
  • zsotesz
    nálam működik, símán feltelepítettem, kitserver mappában a manager.exe-t elindítottam, nyomtam egy attach-t és kész.
    Nem raktad föl esetleg a konamis 1.01 -es patch-et? Azt írják, hogy azzal nem megy.
  • Nagyi2pac
    Egy kis off:
    Komoly hogy már itt is lehet "like"-olni, meg "dislike"-olni a hozzászólásokat.
    Brekinek meg az összes hozzászólását megkell nyitni. 0.o :DD
    Különben az miért van a többi fórumon megjelennek a kis 120x20-as Nick képek, csak ebbe a PES-es fórumba nem? Elég zavaró hogy csak a neveket írja ki, a képekkel sokkal áttekinthetőbb volt az egész...
  • Glasses
    PESEdit_2012_Patch_1.0

kifagy ha rámegyek a meccs inditásra, de kitserveren belül is errort ír

vmi megoldás?
  • zsotesz
    Én is neki álltam a BaL-nak, csak én saját játékost kreáltam, saját név, és magyar nemzetiség, szokás szerint CF pozíció. Az Ado Den Hag-nál vagyok, első 5 meccs után úgy álltunk, hogy 3 döntetlen és 2 vereség. Atán fogadtuk a PSV-t és villantam, vágtam 4-et, végül 5-0-ra nyertünk, az európa ligában 3 forduló után mind a 4 csapat 4 ponttal áll, ott eddig 2 gólt lőttem.
  • bakkerman
    Kezdtem egy BaL módot Alexissel,első bajnokin Lecce ellen 2-0-ra nyertünk gól-gólpassz,második bajnokin Lazio ellen 4-1 1 gólt lőttem,Atalanta ellen nagyon nem ment a játék az első félidőben,másodikban szintúgy,elszakadt a cérna és egyből pirossal leküldött a bíró a 70. percben,utána kaptunk is egy gólt,és kikaptunk...most válogatott barimeccs jön Algéria ellen,nagyon nem fekszik az a felállás amit a chilei szövkap játszat,jobbszélső védő vagyok...futkoshatok fel-le egész meccsen,az meg kurvára nem fekszik nekem...udineseben SS vagyok,kihúzódok szélre,megkapom a labdát,húzok befele,és vagy gól vagy gólpassz.
  • [HUN]FaTaL
    Az 1.01-ben nincs benne?
  • tobias88
    A konami kitűzött valamilyen időpontot a transzferes patchre?
  • penge96
    Hát milyen faja zenéket tettek már bele :D A KONAMI fizethetne a PES edites srácoknak
  • bakkerman
    huhú,végre itt a pesedit patch,és még egy unlockert is kaptunk,végree :)) bááár,détbéz ápdét nincs a patchben,de szerintem arra is nagyon max 1 hetet kell várnunk :))
  • penge96
    Features:

Correct emblems, kits, map locations, goal net styles, team ranks, for all teams in
    the game (Clubs and National)
    Correct player names for unlicensed national teams
    Complete Bundesliga including correct squads, kits, lineups, emblems, map
    locations; All players with correct stats, appearence and boots
    Corrected league structure (Bundesliga, corrected Champions League)
    Disabled blur in gameplay
    New music <------ HAHAHA FUCKYEAHH!!!!!!!!!!!!!
  • Balázs 17
    amikor megkérdezi akkor a nemet jelöld ki és nem fog többet zavarni, de csak ha már a full játékkal nyomod, mert a demóban nem ment el semmit
  • shevy
    az valószínű én voltam, de kb 5 év nem írtam ide :)
  • Breki33
    érdekes én emléxem egy shevy-re de az lehet más volt

üdv itt
  • shevy
    Sziasztok, új vagyok itt, régóta pesezem, (pes3-tól) de eddig playstationon játszottam egészen mostanáig. A pc-s verzió patchelhetősége miatt a 2012-t már pc-n játszom. (Persze a hdtv-re kötve ps3 joy-jal)
    Lenne egy két kérdésem: A gameplan-ben meg lehet valahogy, csinálni, hogy ne keljen mindig a manualra és a one touch settingse rámenni?
    Aki esetleg ps3 joy-jal játszik, lehet vezeték nélkül is játszani mint a playstationön?

Amúgy kijött az első Pes-Edit patch: PesEdit Patch

Jó játékot mindenkinek.
  • punkers
    Ha torrentről szedted akkor több mint valószínű hogy van hozzá mellékelve
  • The Protector
    Csáo!Most szedem a pes12-öt.Kell hozzá vmi crack vagy patch hogy el is induljon!?
    Ha vki tud linkeljen már be egy jó crack file-t!
    Hálás köszönet!
  • wright
    Tessék.
  • penge96
    100 ponttól lehet csapattal ML-ezni. Hol itt a probléma?:D
  • tobias88
    Nah, gondoltam a bl győzelem és a bl meccsek sokat érnek, erre föl 140 ponttal lettem gazdagabb... Tényleg kéne valami unlocker, hogy végre lehessen ML-ezni
  • penge96
    Mindegy... általában a 3-4. után már úgyis kinyomkodom. De a döntőé legyen már jó. Amúgy a játékélmény-menet számomra tökéletes, a kapusok csinálnak néha érdekes dolgokat, de ugye van már patch rá. Sztem ez az eddigi legjobb PES, amivel játszottam. (2008-tól kezdtem)
  • [HUN]FaTaL
    Nem a hivatalos video van, valamiért kicserélték. Én is sajnálom. :( Ez nem a release hibája, valószínű ilyen lett és kész. Nem tudom miért.

#73510: Passz, elvileg tegnap megjelent a game az usaban.
  • Roland10
    mikorra várható?
  • penge96
    Gyerekek, az UEFA theme video csak nekem furcsa in-game? Ugye ez is a "release" hibája?xD
  • [HUN]FaTaL
    Sőt, igazából normális scene release sincs.
  • [HUN]FaTaL
    Még angol release sincs...
  • Roland10
    Crack van a 1.01 frissítéshez?? :D
  • Breki33
    most hoztam létre a könyvtárat