81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    miért ilyen szemcsés?

sztem te még nem láttad Dennis Angol tábláit
  • Fyrex
  • Fyrex
    ezt csak azér mondtam mert ezek a forgó rekl. táblák...erre rakja amiket akar...
  • Fyrex
    na ezt linkeld lécci!
  • Breki33
  • Breki33
    szerintem ott külön vannak

illetve ami egyben van abban nem ezek vannak hanem másik ótó
  • Fyrex
    www.fifahungary.com --letöltések--Pes4/We8---grafikák---reklámtáblák by Breki

ezt keresd
  • Fyrex
    nem beszóltam! közöltem hogy a Breki által már kilinkelt vallas packben ugyanaz van benne tehát teljesen fölös volt kirakni. részemrol ennyi lenne...
  • Fyrex
    Angol reklámtáblák by FyReX
    http://rapidshare.de/files/1367751/st_kb_tc_angol.bin.html
  • Rossi1
    Király és olyat hol találok, mert visszanéztem a topicot és csak temlate-ek és feliratok vannak...:)))
  • Rossi1
    Köszi!:)

Tudom, hogy nem nagy szám, de ezt én raktam össze és gondoltam, hogy kirakom ide hátha majd valaki letölti és akkor örül majd neki meg iyenek, nem kartam megváltani a világot, nem is azért írtam. Szóval nem igazán értem mi a bajod vele... Nem azt mondtam, hogy ez a világ újabb csodája, de beszolnod azért nem kéne.

Köszi Breki majd megkeresm és leszedem, én úgy tudtam nekem mindegyik rotációs, hát tévedtem...:)
  • Fyrex
    nem azé mondom de ezek a packbe vannak ugyanigy tehát nemtom te ezen mit raktál össze:P de ha neked ez nagy szó akkor grat
  • Breki33

• Breki33
    ezt én segítőkészségnek hívom

Azért van ez mert mint mondtam, hogy nincsenek olyanra beállítva de te erősködtél hogy igen :-)

Amúgy jó régóta linkelünk be rotaciós reklámtáblákat, már az első hozzászólásban is az volt :-)

Teeendő leszedni egy rotacios reklámtábla csomagot és abba pakolni miütán a filo-kat beraktad.
  • Rossi1
    Most miért vagy ilyen agresszív..:)

Kérdés!! Az miért van, hogy csak a kapu mögötti reklámtáblák cserélődnek és az oldalvonal mentiek pedig nem? mit kéne tenni, hogy mindegyik cserélődjön?

• Breki33
    Le tudná ezt nekem valaki rendesen fordítani?

Frenkie question about alpha textures and the 4 slots where the pitch colors are.

The first color slot acts as the general pitch color and closest of detail when zoomed into.
    The 2nd,3rd and 4th slots i'm not really sure what they are? yet some of the time they can be effeted by the outside feild, like tracks for instance

the alpha texture is the slot where the lines of the field go or the lawn cut should i say.

My problem is this.

I get a slight shiny or shimmerry look to my field only when in motion (when players are going back and forth). And my alpha textures makes the one part of the line dull and the other a little shiny. All in all i wonder do i adjust the contrast of the alpha or do i adjust the pitch colors? And IF it's the pitch colors how to do wityhout effecting slots 2-4?
  • Breki33
    ha berakod rendesen újra kitörlöm
  • Breki33
    Na neked biztos NOkia-d van P
  • Rossi1
    kicsit fircsán rakta be, bocsi..:)
  • Rossi1
    Na összeraktam én is egyet.

[IMG][URLhttp://www.imageshack.us][/URL][/IMG]
  • laca70
    Köszi.
  • Breki33

"A stadionok kompatibilisek "

• laca70
    Én nem látok ilyen üzenetet. Írd már meg légyszíves melyikhez jó !
  • Breki33
    Viszont ilyxen jó lenne

• Breki33
    Úgy eredetiből, hogy eredeti logoból nem úgy hy eredeti adboardból

Abbol is csináltam egyet de az BL-es
  • Breki33
  • Trunks
    igen? bocs, de nem látszott rajta, h. eredetiből van, akkor hagyom a francba az egészet :)
  • Breki33
    ja hogy az R betűket cserélted

Én az egészet az eredeti logoból készítette
  • Breki33
    miazaz RR? P
  • Trunks
    +M
  • Trunks
    Birra Moretti eredeti RR-kel

• Breki33
  • laca70
    Breki !

A San Siro Pes4 vagy We8 ?
  • báttyó02
    ez szép
  • báttyó02
    mivan a banerrel? nekem a sárga nike lasztinál alul egy fekete csík jelenik meg :o
  • báttyó02
    jujjj ez valahogy nem az igazi :D
  • Breki33
    Azis ott van az első Sanmpaolo Vita környékén
  • Trunks
    mármint az újat, hülye vok, újat akartam írni :)
  • gabber_saviola
    látom veszed a pojént
  • Breki33
    nem szokásom

akkor simán kitöröltelek volna :-)