81526
-
ja lógsz mér a mezzel P -
szóval úgy gondolod erre nem lehet igazuán válaszolni? -
mike369 #2171 ááááá... nem is tudom....
-
miért olyan humoros? :-)
köszi amúgy -
mike369 #2169 nekem is fülig ért a szám, amíg fordítottam... ;))) -
mike369 #2168 ment priviben -
Nah valami ilyemi kéne hogy
"Ezt elég bonyolult elmondani, különösen angolul"
NA nem még tovább is van P
AZ alpha kontrasztján nem érdemes állítgatni. Lehet, de nem célszerű-galibákat okozhat és eléggé hozzáértőnek kell lenni.
Inkább ajánlott az első slot kontrasztjának variálása illetve egyes stadiuonoknál az egyes slot áthúzása a többibe (nem mindenhol működik jól!)
Ezenkívül valahol célszerűbb úgymond homogénebb alapot használni ami kevésbé vibrál mozgásban"
Ilyesmit le tudnál fordítani?
Ha bonyolult átfogalmazhatod P
köszi -
köszi akkor jól értettem
de erre hogy válaszoljak angolul, ha magyarul se tudok P
-
mike369 #2165 Kérdés az alfa textúrákról és a 4 slotról, ahol a gyepek vannak.
Az első slot a legjobb minőségű és színű kép, ami pl. zoomolásnál is látszik.
De mi a 2.,3.,4. pontosan? néhány helyen ez a pálya melletti rész, mint pl. a futópálya
az alfa az, ahol a gyep vonalai vannak.
A gondom a következő.
Mozgás közben villog a gyep (ismerős probléma ;)) (miközben a játékosok ide-oda futnak). És az alfám a vonal egyik felét sötétebbé, a másikat világosabbá teszi. Tehát végülis állítsak az alfa kontrasztján vagy a színek erősségén? És HA a színeket kell állítani, hogy csináljam a 2-4 slotok módosítása nélkül?
Nos, csupán ennyi...
-
mi nem műxik? -
mike369 #2163 nem, én ezt már régóta csinálom csak azt hittem, hogy evidens, de nem műxik ezért nem használja senki... -
Igen csak a múltkor be akartam ezt írni mikor beraktam a MIlan mezt bin-be aztán elmaradt.
GOndolom neked is az sg-s fórumról ugrott be amikor a gyerek megkérdezte.
Amúgy érdekes módon az a zászlós korlát amit beraktál nekem a San Siro-ba a nappaliban tökéletes volt éjszakaiba átrakva viszont látszott a zöld.
Na aztis ezzel a teknikával javítottam ki így most tulajdonképp fekete és átlátszó P
Így kijavítottam a San Siro hibáit (volt még egy)
de mivel senki sem reklamált így gondolom másokat nem zavart P -
A #2118 -t le tudnád nekem fordítani?
Ha jól értem olyat kérdez amire magyarul se tudnék korrekten válaszolni, de legalább kimagyaráznám magam :-) -
mike369 #2160 ezt mondtam én is, csak nem mindig a lehúzás (fekete lesz) a jó... -
Ja igen elfelejtettem mondani, hogy tudom hogy hogyan kell kiszedni teljesen a zöldet.
CSak én úgy csinálom, hogy miután beállítottam a tp-it a csúcskákat lehúzom az RGB-ben. -
???
-
mike369 #2157 A nyak körüli zöldségek eltűntetése (stadionrészeknél is):
1. mezen transparency beállítása
2. transparent zöld szín átalakítása a mez színére (pl. piros) -
ollé
Breki,
abscroll nos trae una nueva versión del DKZ Studio (0.80b), en la que destacan el retoque a la interface (solucionando el fallo al arrancar que sufrían algunos usuarios), la carga de los sub-programas por separado y sobre todo el nuevo DataBase Editor, un editor de la base de datos del juego (aún en fase beta). Más info y descarga en el siguiente enlace:
http://www.dekazeta.net/index.php?download=122
Un saludo! -
Amúgy a részletekben van a lényeg ezt főleg most látom, hogy egy hónappal ezelőtti mentésemet raktam vissza és milyen gagyi a mostanihoz képest -
"ha olyat szedsz le amelyikben a másik filenév van simán átnevezed"
Aki kész patcheket használ egyben sokkal xarabb játékkal játszik
dehát aki lusta napi öt percet rászánni, hogy berakja :-)
Neked egyszerűbb de nekem ugyanezt el kell mondani 6* a fórumon 10* priviben, hogy a többiről neis beszéljek.
Aztán én leszek a nagyképű ha valakit nem elégitek ki :-)
EZ most nem neked szólt csak úgy általánosságban, de pl milyen jó lett volna ha a tegnapi afs-em feltöltöm valahova és senkise tudna multizni P -
Rossi1 #2153 Nagyon köszönöm...ere voltam kíváncsi. Ez nekem eddig nem tűnt fel. Én átalában kész patch-ket használok(Wolf, nem szoktam a részletekkel foglalkozni(kivéve reklámtáblák).
az st_obj_tex.bin-t már kicseréltem, de abban a csaomagban nem volt st_kb_tc_weum8.bin. Megyek keresek egyet...:) köszi még1szer, látod, hoy egyszerűbb??? -
<H>PL
<A>PL
<T>PL
-
Körülbelül már 8* mondtam el.
Mit gondolsz a többiek honnan tudják? :-)
Na újra utoljára
Leszedsz egy rotation adboards csomagot amikben bin-ek vannak
Fontos hogy minden file-t berakj tehát a st_obj_tex.bin-t is, ne csak az ami a reklámtáblákat tartalmazza !
ha pes4-ed van D: st_kb_tc_eng.bin
ha we8-ad: st_kb_tc_we8um.bin-ben vannak a reklámtáblák
ha olyat szedsz le amelyikben a másik filenév van simán átnevezed.
Amúgy hol jártál eddig?
Ez novemberi dolog :-) -
nekünk is ez volt a bajunk Raullal(jason)
betettünk egy másik parat és jó lett -
Rossi1 #2149 Jézusom Breki! Dehát én bin-ket raktam be! Légyszíves mond el melyik bin-ket kell kicserélni és azokat hol találom csak ennyit kérek! Egyszer elmondanád és egy csomó fölösleges időt és hozzászólást megsporólnánk mind a ketten! Előre is köszi -
mint mondtam nem ez volt a gond -
nem, akkor nem tudtam jatszani!
emlexem, ki kellet lepni, és berakni egy masikat.
asszem az alapot. akkor megkeverve, de jo volt -
és te tudtál játszani, de it nem enged
viszont a mentésem visszatöltve jó lett
csak most ujra pakolhatok P -
itt nem ez van hiszen Roland-
A srác akivel játszani szoktam az én egész asf-jeimet szokta elvinni
szval teljesen megegyezünk -
a meg nem egyező para.
sztem azért van, mert altalaban az emberek nem importaljak a para-t veled ellentetben.
emlexem ellened nekem is ez volt, csak nekem volt 2 jatekos :| -
Elmondtam
nem adboardokat kell berakni hanem az alap adboard pack-ot ami rotaciós
tehát bin-eket
ez fontos -
Rossi1 #2142 Bemásoltam a fh-n legutoljára kirakott Breki féle adboard-kat és akárhogy is nézem nekem csak a kapu mögöttiek cserélődnek. Ti mit csináltatok, hogy oldalt és cserélődnek, milyen file-t kell kicserélni, mi a titok??? -
sorry 

-
nem multizok nemtom
-
szval mitől lehet v vkinek tippje? -
err most nem érek rá mint látod -
ez mán nagyon kéne lécci linket! -
Ez miért lehet multiban?
-
-
mert gifbe nyomtam...jolvan én még luzer vagyok:( linket tudsz a denis féléhez? apropó MU mez :P