81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    hol lehet a cseleket beállítani a demoban megvolt, de itt nem találom
  • tobias88
    Szintúgy.
  • tobias88
    "ezek amiket írtok mind taktikai beállítás kérdései, előrefut a védő stb.
    persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni"

Ez sajnos nem igaz. Szélen a játékos hiába kerül a védővonal mögé, középen a védők nem követik folyamatosan, csak a támadók. Így 1-2 méter előnyt szerez és vége is... És ez nem csak az én védőimmel van így, hanem a gépével is.
  • rooney8
    én is mindig ilyet akartam :D
  • Balázs 17
    ha ilyen lenne alapból a játékban még be is kapcsolnám a kommentátort:D
  • wright
    Igen.
  • Breki33
    Nou Camp

• Breki33
    mármint ezzel

http://download.pes-online.de/pes2012/PES2012_CameraSettings_1.0.1.rar
  • wright
    Originál?Virágbolti 1.0-ás verzió-1.1-es kiadású camera settints-el.
  • Breki33
    mármint az original ?
  • wright
    Az 1.1-es megy tökéletesen!
  • Breki33
    másnál megy a camera settings a teljes játékkal?

beállítom, mentem, de nem indul el
  • penge96
    Az, hogy ez rip... szedj le egy telepítőset
  • Tockos
    nekem telepítés után rámegyek az ikonjára vagy az exe fájlra és kiírja a játék nincs felrakva na ilyenkor mi a teendő?PC_Pro.Evolution.Soccer.2012.Rip.-TPTB
  • penge96
    Hát nagyon ajánlom a konaminak...
  • Balázs 17
    majd official frissítés után kiderül, mert azt ígérték ezzel lesz javítva
    de mondtak már sok félét...
  • Pethy23
    Már van rá patch, csak crack nincs még.
  • penge96
    Ugye nem hagyják szarnak a kapusokat? Mert tényleg kurva idegesítő, hogy jó lenne a játék, és ezen csúszik el....
  • penge96
    Mivan? Nem jó a patch, vagy mi?
  • Balázs 17
    ezek amiket írtok mind taktikai beállítás kérdései, előrefut a védő stb.
    persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni
  • DaemoonHunter
    ez engem is idegesített a demó alatt már, legjobban 8-10 meccs után jön elő, hogy nyomkodhatsz akármit, a játékosod nem fogja kifejelni hiába helyezkedsz jól.
  • Pethy23
    Én brazillal játszok, amíg nincs roster update úgy is csak libertadorasozok ott meg tök hangulatos :D
  • shevy
    van itt még valaki aki a pes6-tal játszik még?
  • Fyrex
    nah jó kitartóan bírtam, de élvezhetetlen a játék így ezzel a patchel. ha időt fektetsz bele és már megszoktad a sorozatot akkor kellemesen tudsz támadni, és meg tudod verni az ellenfelet. de hogy **** minden meccsen kapod a gólokat a beadásokból, meg a kapus balfaszságaiból az egyszerűen értelmetlenné teszi az egészet.

félre ne értsetek, nem az a bajom hogy túl nehéz a játék. az a bajom, hogy a sima 3-0ás meccseket 3-2re hozom ilyen baromságok miatt, ne adj isten 3-3ra...

normális patchig sajnos off az egész, pedig eddig minden részt folyamatosan játszottam PES3 óta...
  • tmp
    ty
  • Breki33
    Megaupload Link for English commentary

http://www.megaupload.com/?d=3KRQ1WPR
  • Breki33
    szinkront mondtál :-)

én olasz kommentárral játszom és az oroszon gondolkozom
    ja nem az fifa :P

• tmp
    Vagy ti kommentátor nélkül játszotok? Német nyelv nekem nem jön be :(
  • Breki33
    mivel ez játékból felvett videó nem külön animáció igaz

és hogy a te beállításaiddal vmi nem tetszik nem biztos, hogy a rendszer hibája
  • tmp
    Angol szinkron van valahol? köszi
  • Breki33
    de aztán kiderült, hogy nem az egy focijátékot ha nem vmi teljesen egyszerű egyszerűen képtelenség megismerni teljesen pár meccs alatt
  • tobias88
    Amúgy jó videó lenne, ha igaz lenne. 2szer volt már, hogy az egyik középső védő nem volt a helyén, mert előre futott és a másik 3 között simán el tudtam futni, mert nem váltottak ki rám.
  • tobias88
    Pes 3 jó hogy szarnak tűnt, mert olyan lassú volt valamiért, hogy az nem igaz...
  • Breki33
    ezzel nem értek egyet három mecs alatt nem lehet egy focijátékot megismerni mikor a pes3-at én kipróbáltam 3 meccs után szarnak tartottam

egyébként a játékosok irányítása tök általános azzak kb annyi baj van sztem a fifában mint itt a védekezéssel

• Pethy23
    Ritka mint a fehér holló hogy ennyi helyem legyen lövéshez :)
  • karmacoma
    Nekem a PES szabadabb játékrendszere, a sokszínű góllövés mindig is jobban bejött. Idei Fifaban a passzrendszer nem tetszik. PES-ben sokkal szebb támadásokat lehet felépíteni. Fifaban nullára húzott passzrásegítéssel is nehéz a játékosnak arra az oldalára adni a labdát, ahová igazán szeretném. Pesben nullára húzva ezt, nagyon faszán lehet mozgatni a csapatot. Fifaban a normál passz mindig lábra megy, a célpont játékos átveszi, és valahogy lelassul az egésznek az üteme. Nálam ezért nyerő idén is a PES, minden hibájával együtt.
  • tobias88
    Alapban a játékosok irányítása nekem nem tetszett, arra meg 3 meccs alatt simán rájöhet, hogy felesleges időt pocsékolni rá.
  • Breki33
    annyi idő alatt meg se lehet ismerni
  • AdaKiller
    mégszarabb; az kb 3 meccset élt meg, aztán shift+del
  • Nagyi2pac
    Kitserver 12.0.5
    - added support for 1.01 exe

http://ifile.it/j17zhra/kitserver-12.0.5.zip