81526
-
hol lehet a cseleket beállítani a demoban megvolt, de itt nem találom -
Szintúgy. -
"ezek amiket írtok mind taktikai beállítás kérdései, előrefut a védő stb.
persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni"
Ez sajnos nem igaz. Szélen a játékos hiába kerül a védővonal mögé, középen a védők nem követik folyamatosan, csak a támadók. Így 1-2 méter előnyt szerez és vége is... És ez nem csak az én védőimmel van így, hanem a gépével is. -
én is mindig ilyet akartam :D -
Balázs 17 #73659 ha ilyen lenne alapból a játékban még be is kapcsolnám a kommentátort:D
-
wright #73658 Igen. -
Nou Camp
-
mármint ezzel
http://download.pes-online.de/pes2012/PES2012_CameraSettings_1.0.1.rar -
wright #73655 Originál?Virágbolti 1.0-ás verzió-1.1-es kiadású camera settints-el. -
mármint az original ? -
wright #73653 Az 1.1-es megy tökéletesen! -
másnál megy a camera settings a teljes játékkal?
beállítom, mentem, de nem indul el -
Az, hogy ez rip... szedj le egy telepítőset -
Tockos #73650 nekem telepítés után rámegyek az ikonjára vagy az exe fájlra és kiírja a játék nincs felrakva na ilyenkor mi a teendő?PC_Pro.Evolution.Soccer.2012.Rip.-TPTB
-
Hát nagyon ajánlom a konaminak... -
Balázs 17 #73648 majd official frissítés után kiderül, mert azt ígérték ezzel lesz javítva
de mondtak már sok félét... -
Már van rá patch, csak crack nincs még. -
Ugye nem hagyják szarnak a kapusokat? Mert tényleg kurva idegesítő, hogy jó lenne a játék, és ezen csúszik el.... -
Mivan? Nem jó a patch, vagy mi? -
Balázs 17 #73644 ezek amiket írtok mind taktikai beállítás kérdései, előrefut a védő stb.
persze vannak hibák is, de ésszel kell beállítani a csúszkákat az alapbeállításokat meg elfelejteni -
ez engem is idegesített a demó alatt már, legjobban 8-10 meccs után jön elő, hogy nyomkodhatsz akármit, a játékosod nem fogja kifejelni hiába helyezkedsz jól. -
Én brazillal játszok, amíg nincs roster update úgy is csak libertadorasozok ott meg tök hangulatos :D -
van itt még valaki aki a pes6-tal játszik még? -
nah jó kitartóan bírtam, de élvezhetetlen a játék így ezzel a patchel. ha időt fektetsz bele és már megszoktad a sorozatot akkor kellemesen tudsz támadni, és meg tudod verni az ellenfelet. de hogy **** minden meccsen kapod a gólokat a beadásokból, meg a kapus balfaszságaiból az egyszerűen értelmetlenné teszi az egészet.
félre ne értsetek, nem az a bajom hogy túl nehéz a játék. az a bajom, hogy a sima 3-0ás meccseket 3-2re hozom ilyen baromságok miatt, ne adj isten 3-3ra...
normális patchig sajnos off az egész, pedig eddig minden részt folyamatosan játszottam PES3 óta... -
ty -
Megaupload Link for English commentary
http://www.megaupload.com/?d=3KRQ1WPR -
szinkront mondtál :-)
én olasz kommentárral játszom és az oroszon gondolkozom
ja nem az fifa :P
-
Vagy ti kommentátor nélkül játszotok? Német nyelv nekem nem jön be :( -
mivel ez játékból felvett videó nem külön animáció igaz
és hogy a te beállításaiddal vmi nem tetszik nem biztos, hogy a rendszer hibája -
Angol szinkron van valahol? köszi -
de aztán kiderült, hogy nem az egy focijátékot ha nem vmi teljesen egyszerű egyszerűen képtelenség megismerni teljesen pár meccs alatt -
Amúgy jó videó lenne, ha igaz lenne. 2szer volt már, hogy az egyik középső védő nem volt a helyén, mert előre futott és a másik 3 között simán el tudtam futni, mert nem váltottak ki rám. -
Pes 3 jó hogy szarnak tűnt, mert olyan lassú volt valamiért, hogy az nem igaz... -
ezzel nem értek egyet három mecs alatt nem lehet egy focijátékot megismerni mikor a pes3-at én kipróbáltam 3 meccs után szarnak tartottam
egyébként a játékosok irányítása tök általános azzak kb annyi baj van sztem a fifában mint itt a védekezéssel
-
Ritka mint a fehér holló hogy ennyi helyem legyen lövéshez :)
-
karmacoma #73628 Nekem a PES szabadabb játékrendszere, a sokszínű góllövés mindig is jobban bejött. Idei Fifaban a passzrendszer nem tetszik. PES-ben sokkal szebb támadásokat lehet felépíteni. Fifaban nullára húzott passzrásegítéssel is nehéz a játékosnak arra az oldalára adni a labdát, ahová igazán szeretném. Pesben nullára húzva ezt, nagyon faszán lehet mozgatni a csapatot. Fifaban a normál passz mindig lábra megy, a célpont játékos átveszi, és valahogy lelassul az egésznek az üteme. Nálam ezért nyerő idén is a PES, minden hibájával együtt. -
Alapban a játékosok irányítása nekem nem tetszett, arra meg 3 meccs alatt simán rájöhet, hogy felesleges időt pocsékolni rá. -
annyi idő alatt meg se lehet ismerni -
mégszarabb; az kb 3 meccset élt meg, aztán shift+del -
Nagyi2pac #73624 Kitserver 12.0.5
- added support for 1.01 exe
http://ifile.it/j17zhra/kitserver-12.0.5.zip