81526
-
Gabe18 #3394 Na majd jövő héten megnézem ezt a PesLaunchert.Tudsz valami helyet ahonnan le lehet tölteni?
Most végeztem egy bajnokságban ugyhogy most nyári szünetet tartok,mert besokalok ezzel a focival.
-
Gabe18 #3393 Igazából jól hangzik,elismerem. -
Ja és pl a pes4launcherben 5 fajta roster közöl válaszhatsz a játék beállításait közvetlenül hívhatod
Alul a legfrissebb sporthírek mennek :-) -
A lényege ugyanaz nem lesz egyszerűbb ígyis az majd meglátod. -
Pes4Online
-
Van pes4-is csak most nincs feltelepítve esetleg felrakom azt is de a pesonline mőködését leírhatod. -
pingetés pes4launcherben
-
a pes4online-n csak pár szoba van
A pes4Launcher jobban szétoszlik régiókra és ez pont jó a ping szempontjából.
DE láttam én már 100-as szobát.
DE összeszámolva a szobákban lévő embereket is több ember jön ki akinek ez a fontos.
DE pl a pes4onlineban nincs pingetés nem tudsz hangüzenetet küldeni a másiknak privátban (néha nagyon jól jön és elég vicces is-elég nagy választék), nincs automatikus ranglista és nem tudod megnézni az ellenfeled utolsó meccseid akár piros lapra visszamenőleg.
Bár lehet ezeket berakták azóta mióta néztem, ugye a mecs úgynevezett bot-os követése is a pes4launcherben volt először.
Nemis beszélva arról a harmadik progiról ami automatikusan elmenti a gólokat. -
Gabe18 #3386 Hát én még régebben néztem azt a PesLaunchert,de mig ott a szobákban összessen volt mondjuk 50 ember,addig pes online-on csak az europai szobában vagy 100.
Lehet ez mondjuk mostanra változott,nem tudom. -
Pes4Launcheren is van Pes4 és sokkal jobb
Nemértem miért nem a sokoldalúbb progit használjátok
mi ebben a ráció? -
Gabe18 #3384 De van Pes4-ed is,mert akkor én felvázolom neked a PesOnline müködtetését is,ha akarod. -
csak leírva amúgy nagyon egyszerű
gyere fel délután aztán ha bent vagy a szobában egyszerűen megdumálhatjuk
remélem cheteltél már -
Hát ez így elsőre egy kicsit bonyorult nekem. -
Ja Fecoh ma visszavághatsz ha akarsz. -
Leírva bonyolultabb P -
nah én inkább a Pes4Launchert ajánlanám
Ma elvileg 7-8 között ráérek. Esetleg 9 után
Elinditod a progit aztán connect gomb
Feljönnek a szobák, én mostanában az Italy-sba járok mivel ott európaiak vannak viszont van we8-as is.
Viszont érdekes tegnap egy Brazillal játszottam és véletlen ment a torrent is a srác mégse panaszkodott sőt jól is játszott :-)
Na lényeg ha beléptél állítsd be felül a müben, hogy we8-ad van.
Ezután vagy hostolsz vagy csatlakozol valakihez aki hostol. (Neve melett kint van)
Bármelyiket választod a játék magától elindul.
Hostolásnál egyszerű online és ott host és várod a csatlakozást
(de csak akkor ha hallod, hogy valaki jelentkezett)
Én úgy szoktam, hogy hostolok aztán elkezdek játszani úgyis hallom ha valaki jön.
Clientnél érdemes megnézni a pinget ha jó join host a program elindulása után online és ott keresni fog cimet de nem talál, viszont a lövés gomb lenyomására bejön egy ip-cím azé aki hostol.
Akkor ezt csak el kell fogadnod és ha neki is jó máris indul a játék ahol a menüben F10-el kommunikálhatsz. -
Breki, ha ráérsz, valamikor segítenél nekem? Még nem játszottam soha neten de kipróbálnám a WE8-at letöltöttem a pes4online progit telepítem, elindítom, és utána mit kell csinálni? A netem csak elvileg 256-os de jó ha van 190. Ezzel egyáltalán lehet játszani?
De én annyira láma vagyok azt se tudom mi az a host join és melyik szervert válasszam?
-
Ezt lkefordítaná valaki nekem?
Neue Forenregeln!
--------------------------------------------------------------------------------
Die gelten auch für Dich! -
nem értem egyrészt miért kell másrész miért nem lehet délután tanulni és este aludni -
-
tudom, de így jön ki. -
-
sztem ez hülyeség
és egészségtelen
de a te dolgod -
igen, mert ha hazajövök 2 körül, akkor fáradt vok és alszom...ez alatt a 10 nap alatt, napi 5 órában (+ még volt 8 hétig heti 4) kell megtanilni az olasz nyelvet alapfokon. Sz'al alszom, mikor meg felkelek, akkor játszom, netezem, meg szórakozom :) Meg reggel könnyebb is tanulni. -
nem egészen értem
reggel kellsz hogy tanulj? -
mert kicsit hülyülök a géppel, fürdök és 6:15 van, azaz van 1 órám tanulni :P És akko el tudok indulni úgy, hogy rendesen odaérjek. -
5:30-kor?
miért? -
jóh :D Én még tanulok sajnos (olaszt:), és kibaszottul fárasztó...ráadásul 5:30-kor kelek. Capisce? -
egyet kérdeznék
megvetted? -
alszol?
lol -
mert most ezzel az erővel kidobhattak volna még vagy 3honappal ezelőtt egy peccset a pes4-re,ami orvosolja a online mód,meg a biró sz..ságát,és akkor majdnem ottvagyunk mint majd a pes5-nél,ami meg majd kap egy elvileg jobb gameplay-t..
najó ez igy kicsit durva,de szerintem ti sem vagytok ettől elragadtatva,hogy semmi változás külsőleg -
igen,persze ezzel egyetértek!
de azért én csöppet durvának nevezném azt,hogy kimernek adni egy teljesen más részt,és a grafikán egy csöppet sem változtatnak,ami amugyse a legszebb...
az online,meg gameplay rendben van,azt jóhogy javitják.. -
hehe :) a Launcher ok, de lassan lépek, megyek shoppingolni :) De legyen majd jövő héten este fele vmikor pls, mert délután alszom. -
pes4launcher délután P -
Pesonline este 8-9 körül? -
Ez vonatkozik a többiekre is, tegnap is sok meccset játszottam az olaszban, de senkit se láttam -
Ja értem nekünk játszanunk kéne azt hiszem P -
Szerintem a grafikáról beszél...
Más kérdés, hogy nem értem mit kell itt háborogni, szerintem a lényeg a kapus, a bíró és az online mód kijavítása. Ha ezeket megcsinálják, akkor én nagyon boldog leszek. -
mi? -
ez azért nevetséges....