81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    vettem :P
    Ugyan az a szopba?
  • Breki33
    most jelzek P
  • Terminátor14
    Jó, majd lenyomjuk a visszavágót. Nekem amúgy az első gólom is tetszett :D a 2.-at meg szépen lőtte Vieri...
    Nya majd akkor jelezz vhogy, és akkor még 1 meccs.
  • Breki33
    nincs mit a második gólod szép volt nem mentség, hogy közben BK_t is néztem

Deha ráérsz utánna jöhet egy visszavágó
  • Terminátor14
    Semmi baj, engem is kirakott. Köszi a meccset még1szer.
  • Breki33
    sztem tökéletesen nem lehet én át szoktam rakni hasonló színre
  • Breki33
    a szobából meg kirakott

most visszamentem az olaszba
  • koki44
    Próbálkoztam vele de nem az igazi a zöld már majdnem teljesen eltünt de most meg kezd hibás lenni a kék a nyaka szélénél és a vállánál mintha jukas lenne. Hogy kell csak azt a kis vékony zöld csikot eltünteni?
  • Breki33
    bocsi nem tudtam irni
  • Breki33
    már választootam
  • Breki33
    ki kell szedni graphic studioban a zöldet

párszor már leirtuk hogyan

röviden kijelölöd a zöldet és átlátszóvá teszed
  • Terminátor14
    Te válassz ;)

Koki44: Ha egyre gondolunk, akkor igen, ez szokványos hiba.
  • Breki33
    Golden Soccer Leangue
  • Breki33
    nemtom nézzünk másik szobát
  • koki44
    Beraktam az új barca mezeket de a vendégnek a nyakán körbe van az a zöld csík azt hogy lehet javítani már más új mezeknél is előfordult ez?
  • Terminátor14
    Ok, mind1...De mé dobott csak úgy ki? [HUN] előtag nem bay?
  • Breki33
    te más sorrendben látod
  • Breki33
    ilyen nincs

• Terminátor14
    na most ''lépődtem'' ki, és már nem látom a szobát sem.
  • Terminátor14
    [HUN]Termi :D majdnem legfelül.
  • Breki33
    de nemis látlalk a szobában P
  • Terminátor14
    akkor kilépek priviből, szólj ram utána, hátha úgy jó lesz.
  • Breki33
    nem tudok neked vmiért privátban írni
  • Breki33
    Ahol 50-en vannak
  • Terminátor14
    Ja és Breki pls mondj egy szobát is. Me van pár olasz...

• Terminátor14
    Breki, vagy most launcheren? Játszhatnánk 2 meccset :D
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Barcelona mezek

http://img39.echo.cx/img39/5534/texpa2qq.png
    http://img164.echo.cx/img164/4602/texga8ck.png
    http://img110.echo.cx/img110/6977/untitled10fz.png
  • Breki33
    régen láttam olyat de nekem az a laszti igazából nem tetszik deha ujra látom beszúrom
  • koki44
    Ja még kérdes nem tudsz olyan lasztit mint amivel a Konföderációs kupán játszanak? A lábdás oldalon találtam egy hasonlót de az nem teljesen olyan.
  • koki44
    Megpróbálom.
    Én még nem próbáltam mivel ilyen kicsi a sebesség (egyébként, amikor átálltak erre az új rendszerre akkor kb. 6 hétig tényleg 2Mb-es kapcsolat volt akkor kellett, volna próbálkozni más játékokkal is. De az egyik haverom az játszik a COD UO-vel neten és neki semmi problémája már szólt többször is hogy mennyek én is de neki is nagyon vissza kell venni a grafot hogy játszható, legyen. Nekem meg úgy nem igazán tetszett.
    Nem tudok ilyen programokról az AVG fut mindig.
  • Breki33
    1. Próbálj meg clientként-olyannal akinek amúgy megy
    2. Lehet emiatt is kérdés más progikkal tudsz neten játszani?
    3. Rezidensként futó programok miatt is lehet-pl norton spy sweeper
  • koki44
    Szerintem igen mert 4-5 próbálkoztam és mindig más ip cim volt. És az nem lehet hogy a netem miatt van? Mert itt nálunk egy Pesti cég üzemelteti és RadioNet szolgáltatás van egy vevő (siemens) ami USB-vel csatlakozik a géphez és egy Gigaset Wlan nevő programmal. A kapcsolatoknál 1,5-2 Mb kapcsolatot mutat de ez valahogy központilag le van szabályozva 256 kbites re. Eleinte úgy volt hogy lanon keresztül jött de egy pár hónapja ez megszünt és most már direkt kapcsolat van.
  • Breki33
    Tulajdonképpen semmit

ha biztos hogy az ő ip címe
  • koki44
    Próbálkoztam egy párszor de nekem egyszer sem sikerült. A Pes4Launcher-el belépek egy szobába ahol WE8-al vannak fent. Látom hogy valaki host-tol rákattintok a nevére nyomok egy join host-ot elindul a játék, Online-kliens megnyomom a lövés gombot bejön az ip címe nyomok egy ok-t kiírja hogy csatlakozik egy 10-15 másodperc után meg azt hogy nem sikerült csatlakozni. Mit csinálok rosszul?
  • Gabe18
    Thx!
  • Gabe18
    Hát felrakod ezt Pes4online-t.Most a 2.01 verzionál tart.
    Akkor egyből dob egy ablakot,ahol a nevedet beirod.Game Room-nak meg az európait érdemes választani mindenképp,ha nem azt tenné be alapból.
    Ha megvan,akkor a "file" menüpontra kattintva connect és akkor kapcsolódik a szerverre.
    Ami fontos szerintem.Ball oldalt GAME HOSTS pontban azok vannak akik ellenfelet várnak.Host Game-re nyomva te is bekerülsz,oda,nincs más dolgod mint várni hogy kiválasszon valaki,és akkor a középen megjelenő Launch Game opcióval inditod a meccset.
    Ha te akarsz választani onnan akkor jelöld ki a nevét a listából,és a Join game-re nyomva jelzed neki hogy játszanál vele.Innen már rajta áll hogy inditja-e a meccset vagy esetleg elutasit.
    Jobb oldalt pedig azok névsora van akik a szobában bent vannak.Ezek közül bárkivel kezdhetsz beszélgetést,duplaklcik a nevén,vagy kihivhatod játszani,kijelölöd a nevét és katt a Challenge user pontra (ilyenkor mindig te (a kihivó) leszel a host).
    Nagyjából ennyi a lényeg,alul még láthatod az éppen futó meccsek fontosabb eseményeit.
  • Breki33
    Énmeg most hiába játszanék szinte sosincs fent senki az ellenfeleim közül.

Még jó hogy van egy edzőpartnerem aki egyik legjobb azok közül akikkel játszottam.

CSak mindig mázlista gólokast lő mPPPPPPP
  • Breki33
    http://www.pes4launcher.co.uk/download.html