81526
-
szerintem tudod a választ :-)
deha nekik jó lenne akkor meg másnak nem -
oder hano #73702 az aztán jó hogy olyan gólt rúgok hogy a kapus semmit sem csinál vagy hogy olyat nem tud kivédeni még mindig ami mellette megy el. -
-
Hát szerintem meg de. NEktek semmisem jó, vagy mi van? -
oder hano #73699 hát valamivel jobbak a kapusok de még mindig nem az igazi... -
nekem ez segített; köszi -
Ezt C:\Users\?????\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\save\EDIT.bin még töröld/nevezd át, hátha... -
Passz nekem megoldotta, esetleg még kitservert detach-old. -
nekem ez a megoldás nem oldotta meg -
Igen, sajnos az jövőhéten jön DLC formájában.
Megjegyzés: Pesedit patch után 1.01+crack-el nem lehet exhibition-ben angol csapattal játszani mert kifagy, ezért a dvd-ről érdemes visszamásolni a dt04.img-t. -
Na a patchcsel mégjobb lett a játék, végre a kapusok sem bugosak és nem minden kipattanó a géphez kerül.
Viszont: Jól látom, hogy nincsenek átigazolások a patchben? Mert pl. a Barcelona kerete maradt a régi. Vagy bekavar, hogy fent volt a pesedit? -
Egy meccs alapján a patchel már védenek a kapusok, hallelujah. -
A pesedit nem kompatibilis az 1.01-es patchcsel. -
a kettő nem működik együtt -
zsotesz #73689 akinek fentvan a pesedit patch 1.0 és a konamis 1.01 patch az nézze már meg légyszíves, hogyha mondjuk kiválasztja síma exhibition match-re mondjuk a schalke04-et, akkor következő képernyő bejön-e. Nálam csak a háttér látszik és vissza sem tudok lépni a csapatválasztáshoz. Egyébként BaL-ban nem volt semmi gond, legalábbis a holland bajnoksággal. -
Főmenü / Personal Data Settings / Profilod / Link Feints -
PES2012 All languages (Menus & Commentaries)
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes2012-all-languages-menus-commentaries.html -
keresnék ilyen Bwin-es logót
-
Na akkor hol kell pontosan beállítani a cselezést? -
biztos demo-s scoreboardot akartál berakni az nem megy a teljessel általában oda is van írva ! -
Már szerepelt korábban
http://www.fileserve.com/file/F3ZaFWv/Pes_2012_SCOREBOARD_SKY_SORT_&_CALCIO_HD_ITALIA_BY_GENKO06__V.2.0.RAR -
köszi :)
előbb genova ellen 0-1 ről tudtam 4-1 re fordítani. el se akartam hinni... -
Köszi! -
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2012.shtml -
linket tudnál? :D -
Nah végre van 1.01-hez crack gamecopyworld-ön megtaláljátok, 1 meccs után sokkal jobb a helyzet, végre a gép nem minden támadása Barca szintű, és a kipattanók is életszerűbbek, sőt a gépet könnyebben lehet szerelni.
Mondom ezt csak 1 meccs alapján, lehet még 2 és szidom megint :D -
Köszi, megvan! -
karmacoma #73676 Game Plan/Set piece settings/Players join to attack. -
Nem találtam meg :S Valaki?
Egyébként a ML nagyon hangulatos lett, tetszik a fotó-album, mindig is akartam ilyesmit. Meg úgy jó az egész, az igazolásokat még nem próbáltam, remélem javultak.
Egyébként kirúghatnak? Mert ugye van a tulajdonosoknak egy ilyen elvárási szintjük. -
Na gyerekek, előbb cselekedjünk, utána kritizáljunk :P
Amúgy, a szögletre feljövő játékosokat hogy lehet beállítani? Még nem néztem meg, mindjárt megfogom, de azért írja le valaki :D -
karmacoma #73673 Én ezzel a taktikával 5 meccsen 1 gólt kaptam:
Előtte egyfolytában vízilabda eredményeim voltak. Most pl játszottam a Napolival és a Milannal előzőleg összesen 7 gólt kaptam tőlük, most 1-et. -
nahh, még egy érdekes dolog. szögletet rúgok, beállítottam 2 belső védő menjen fel a szöglethez. lazioval vagyok, szöglet nem jött össze kontratámadás a gép részéről. ki van hátul védőként? Klose... aki ugye nem a legszarabb fejelő támadókhoz tartozik...
Mért a csatár megy hátra, mért nem marad hátul a két szélső védő, vagy vkp...
Pressing visszavételével valamelyest stabilizálódott a védekezés. Köszi -
kérdés:
miért nem enged nekem scoreboardot berakni?? amikor el akarom indítani a meccset .exe hibával kilép...minden mást simán bemásolok a kitserverbe és működik, de egyetlen egy scoreboard sem..ötlet valakinél esetleg?? -
oder hano #73670 kijelző link pls :D -
mid? -
oder hano #73668 hud link? :D -
Juve stadion
-
pontosabban? -
karmacoma #73665 Viszont bőven van benne igazság is. Eddig a pressingen belül beállított határokon belül állítottam, most visszavettem standardra, és teljesen magamnak lőttem be. 2 meccsen 0 gólt kaptam ziccere se volt a gépnek, és a helyezkedési hibák se jelentek meg. Persze a beadásos bug az valós, de remélhetőleg azt javítják. -
Profilodnál.