81526
-
ugyhogy egy szóval nem mondtam hogy az R2 egy külön csavarásra szolgáló gomb lenne -
szóval én eddig azt magyaráztam ha jól emlékszem,hogy van a bizonyos balra,illetve jobbra irányuló gomb :D
tegük fel hogy balra nyomom. lövés+irány,és közbe R2-t nyomom.
És ilyenkor egyszerüen jobban megcsavarja a labdát..ennyi.
az analogról viszuont egyelőre nemtudok semmit mondani hogy csavar-e vagy sem,mivel nem használom....amit nem használok vagy nem tapasztalok arrol nem dumálok
és hogy idézzem magam még tegnapról:
"
tehát nyomom a pl. balra irányt,és közbe az R2-t.
namost ilyenkor egyszerüen jobban megcsavarja a labdát,és kiteszi szélre" -
áááááááááááá
najó részemről a téma lezárva
-
miaz h csavarás gomb :DDDD
ha r2-t nyomsz, akkor jobban csavar. ez a válasz -
idejöttél és ahelyett, hogy elmondtad volna neki, hogy igen tévedett leírtad azt amit én mondtam úgy mintha neki lenne igaza
egyre válaszolj aztán zárjuk le
az R2 csavarás gomb vagy sem? -
értem -
mivan? :DD
ki fesztiválozik? nem kötekedek. pes4 rol volt szo igen, de minden egyes elodjenek ugyanezek az alapjai. mintha nem tudnád -
egyik analóg másik digitális
szval korántsem teljesen ugyanaz
ezért mondtam, hogy gamepaddal több a variáció -
amúgy meg teis tudod, hogy hülyeség amit mondot ahelyett hogy idejössz fesztiválozni elmagyarázhatnád neki mester
-
pes4-ről volt szó ugye
deha kötekedni akarsz menj máshova -
kérdés:
az analóg nem ugyanazt a célt szolgálja mint a bal-jobb iránygomb?
mert én régebben egyszer kiprobáltam,de ugyanazt csinálta mint az iránygombok
-
nem pes4 re gondolok
hanem PES sorozatra!
de mindegy. okoska :P -
boccs caps lock beragadt :dd -
nem lirai az okoska kevered P
nemvalószínű
nekem már megvolt a demo mikor szedtétek
emléxem a mircen kérdezgettétek milyen
de ez olyan gyerekes, hogy hu a barátom régebb ota pesezik és megmondja a frankót -
ha gamepadod van elég az analóg is-mivel azzal csavar- nem kellenek ilyen hókuszpókuszok P -
a mester az lírai volt :P
ahhoz a gondolathoz h lehet hogy régebb óta peselek. azt arra mondtam...
-
nem te csavarás gombról beszéltél barátom ami szerinted az R2
hiába hívsz ide bárkit ez hülyeség
és ő sem ezt mondta -
ááááááááááá gondoltam, nemtudom milyen gondolathoz kéne szoktatnom P
1. Azért mert hülyeséget beszél ilyen hogy csavarás gomb nincs. És hiába mondjuk hárman nem képes felfogni. De sejtettem volna hogy a te szöveged szajkózza. Eltévesztette azt hitte azzal csavar de ezt képtelen elismerni inkább idehivogat embereket.
2. Ez így van mivel mint mondtam az R2 az helyezet lövés és mint focista mondom
hogy azt jobban meg lehet csavarni mint az erőből elrugottat.
3. Nem vagyok a mesteretek (nemis vállalnám). Nincs c gombom mivel gamepadon játszom demajd gyakorolok
Egyszóval amit mondtál-nagyjából -igy van de amit mondott egyértelmű hülyeség.
-
[lekopizza ]
-
csak nekem
-
bonyorult. nemfogom elmagyarazni :S -
És mit kell átállítani a buton configuration-ban?
-
ahhoz h ugy csavarjon, h adagolod a lovést, at kell allitani a buton configurationst! ugy tényleg csavar, láthato a muvimba is :) -
ha kivan kicsit sodrodva a játékos,akkor általában megcsavarja a labdát mivel kivan szoritva,de a az hogy adagolod neki a lövést attól is jobban csavar -
Ha már így belemerültetek a csavarásba nekem is lenne egy kérdésem, hogy nem szabadrúgásnál csak sima lövésnél hogy lehet olyan szépeket csavarni? Én pl azt se tudtam, hogy ha többször nyomok kicsiket akkor jobban csavar. -
hi baratom^¢ .d
kb. ezt ugatom énis :D
amugy a sokszor nyomogatást én pl. már nem alkalmazom mert sokkal nagyobb a valoszinüsége hogy elrontom a szabadot... :(
aztán az r2-s kombinácio se a legbiztosabb,mert van aki felélövi,akármit csinálok(c.ronaldonál tapasztaltam ezt).
ezeknél én csak simán iránygomb +megfelelö lövést használom,mert ha nem is tuti,de sok gyakorlassal ez a legbiztrosabb :d
de ha siman iránygomb kombinacio van,akkor viszont nem csavar annyira látványosan mint r2-vel,és éppen ezér mondom hogy ha nem is csavarógomb lenne az r2,de jobban megcsavarja a játékos -
akkor szoktasd magad a gondolathoz.
ja hello mindenki igy ujra ^^
nemértem mit hurrogod le te is az embert megint. hiddel énis elolvastam a kézikonyvet. és igen, nem a C vel alias r2-vel csavar, mert simán az R2 nem ér semmit nyilak és lövésgomb nélkül. Majd ha van egy kis időd mesterünk, akkor nézz le a tréningbe, és szabad közbe tarcsd lenyomva a C gombot, és hiddel, jobban fog csavarni. Ja és a csavarás hatékonysága azon is mulik, hogy hanyszor "pötyögteted" amig a feléig ér. Ha 5x meg tudod nyomni mindig kicsiket, és pont a feléig ér el, akkor eszméletlen kurva jól csavar. Ez is tapasztalat -
annak veszed aminek akarod -
Jah elég macis, főleg ha fehér bőrű emberkének az arcát kell megkeresni 217 arc között :)
-
nekem az nem bonyolítja, mert én most még multizni sem tudok :P -
És mondjuk bonyolítja a helyzetet a multi is én ugyanis bepakolom oda is -
hát ez így elég macerás
én azt nem értem miért nem az van ott mint a játékban
amúgy az fh-n is fent lévő Riquelme arcot viszont simán szerkeszthetem -
csak próbálgatom és csak meglesz, mert már én sem értem ezt az egész arcos dolgot.
Vannak olyan arcok amiket ha beteszek AFS Explorerrel akkor a játékban is jó lesz egyből, és nem kell állítani EditPes4Option Filelal.
De ha meg nem jó akkor kénytelen vagyok csak így végigmenni a számokon és csak meglesz
de így legalább betudom rakni az újabb arcokat :-) -
na én most hagytam igy a játékban bejött rendesen de vmi hülye hajjal
deha modosítanám akkor bejön a másik arc ami ugya az y121
énmár nem értem
De ott honnan tudtad pl hogy 66-os? -
Ha a játékban az Edit Playerben rámegyek Riquelmére és elakarnám kezdeni szerkeszteni, akkor behoz egy teljesen más arcot...
És a Riquelmés arcot meg nem lehet visszahozni. De amíg nem szerkesztem addig a rendes Riquelme arc van ott. :S
Ezért használom az arcokhoz ezt a EditPes4Option File-t!
Ott a Face-nél próbálgasd a többi számot ne a 66-ost, lehet hogy Winning Elevenben máshol van nem? :D -
Nálam ilyen
-
nekem igen, biztos régi rostered van
viszont ezek a binek vannak nekem bent a játékban mégsem jelenik meg
a játékon belöl az arcnál hogy van beállítva? -
ott sem -
Argentínában se? -
Klikk
Itt vannak a binek, viszont Figueroat az Istennek sem találom...
Villarealban játszik nem? EditPes4Option Filelal nézem, de nincs benne :O