81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• mike369
  • Breki33
    Memtest
    Megbízható memória modul ellenörző program. Használatával megállapíthatóak a memóriamodulok hibái, illetve segíthet gépünk finomhangolásában. A telepítő kér tőlünk 1 floppylemezt, melyre felinstallálja saját rendszerindító programját. Ezután nincs más dolgunk, mint erről a floppylemezről bebootolnunk.

• mike369
    DOS-osat keress.
  • mike369
    2 gb........... mi a 1óf@$znak annyi?
  • Terminátor14
    az nem jó, vmi gigszer van vele.

edit: vagy csak én vagyok hülye :D
  • Breki33
    memtest P
  • Terminátor14
    Nem. milyen progivel kéne?
  • Breki33
    tesztelted a memóriákat?
  • Terminátor14
    Mondom, csak ritkán jön elő...
    Vmikor a héten veszek 2 gb memcsit, és akkor újrarakok mindent. Hátha az segít.
  • Breki33
    A Real Madrid és az argentin válogatott sztárjai mellett a Forma-1 csillagait is megcsodálhatjuk idén a Puskás-stadionban, július 27-én, este negyed kilenctől ugyanis a Michael Schumacher vezette együttes - soraiban többek között még Fernando Alonsóval, Jarno Trullival, Giancarlo Fisichellával, Vitantonio Liuzzival, Baumgartner Zsolttal, a régi nagyok közül pedig Riccardo Patresével! - összecsap egy magyar All Star-csapattal. Róluk közelebbit egyelőre nem lehet tudni, később jelentik be, kik lépnek pályára.
  • Breki33
    érdekes

pedig a multkor viszonyleg jó volt
  • Breki33
    nem lehet hogy gyenge a tápod?
  • Breki33
    érdekes

milyen géped van?
  • Liszi
    vagyis nem is lefagyásnak mondanám.
    bármit csinálok bárhol vagyok,egy idő után kikapcsolja magától a gépet.
    és van amikor elindítja újból(restartolja önmagát) van amikor fekete a képernyő és olyan is van h simán leáll.
  • Terminátor14
    olyan nekem sem volt még, hogy 5-10 percnél tovább ne tudnék csatlakozni...
    Csak néha ledob :(
  • Breki33
    nekem hálisten soha még a 24 órás sincs
  • Breki33
    ja az pes4-es csak belenéztam nem láttam gondot

lehet a labdák miatt van
    hogy fagy le?
  • Breki33
    koki csukapatch-e

klikk
  • Liszi
    Az az Obsession vagy micsoda
  • Terminátor14
    Nagyritkán...
  • Breki33
    és szakadozik?
  • Breki33
    hát a gép ellen bejött gondoltam kipróbálom

csak ehhez az kell hogy lássam a védőim P

hátha ez neked az P
  • Terminátor14
    szóval ellenem szórakozol :P
    Mind1, megtoroltam vmennyire :D
  • Terminátor14
    Őőő, datanetes adsl. Alapból 384-es, de ugye a növelések miatt most 1024...
  • Breki33
  • Breki33
    milyen neted van?

érdekes a ping tök jó volt
  • Breki33
    mondjuk szórakoztam is mert full támadóra raktam mondom kipróbálom

de nem számitottam ilyen akadásra

a 11-es is érdekes volt a másik játékost irányítottam P
  • Terminátor14
    nem láttam sajnos :( De amúgy asszem most egy ideig nem játszom, me valszeg a netem labilis. Vagy nem tudom, de ez így gáz..
  • Breki33
    hát lagzott nagyon

írtam is, hogy mivan letöltesz közben?
    volt hogy kigurult a labda a játékosok meg álltak
  • Breki33
    melyik patch
  • Terminátor14
    huhh, bocsi...Gondolom vágod, hogy 4-0-nál nem direkt lépek ki :) De ledobott a net, és nem tudtam visszalépni, úgyhogy inkább bekaptam vmit :)
    De amúgy mi volt veled?
  • Liszi
    Breki,nálad egy idő után nem fagy le az a patch amit linkeltél?
    Nálam igen,és mikor újraindítom a gépet azt irja ki h Súlyos Hiba!
  • Breki33
    Henry signs for Pro Evolution Soccer 5!

Arsenal and France legend Thierry Henry returns as face of Konami of Europe’s latest football classic…

Thierry Henry, star of Arsenal, the French international side, and European and English Golden Boot winner for the second consecutive year, has agreed to be the face of Konami of Europe's eagerly-awaited Pro Evolution Soccer 5.

As part of the deal, Henry will appear on the packaging of all European versions of Pro Evolution Soccer 5. It marks the second year Konami of Europe and the striker have worked together, with Henry appearing on the box of last year's million-selling Pro Evolution Soccer 4.

Born in 1977, Thierry Henry is a legend in the modern game. During Arsenal's 2004/2005 season, the striker scored 41 goals in all tournaments, helping Arsenal to second place in the English league and earning him his second successive European and English Golden Boot awards for goals scored. Now in his seventh year at Arsenal, the player is also an integral part of the French international side and is widely regarded as one of the greatest and most admired strikers in the world.

"I have been playing Pro Evolution Soccer games for over ten years now," commented Henry. "It was great to be the face of such a realistic and engrossing football title, so I was delighted to return for the newest version. I look forward to being closely involved with the creation and promotion of what promises to be a stunning game."

"We have a vision of football and how it should be interpreted as a video game," commented Martin Schneider, European Marketing & PR Director for Konami of Europe. "This vision extends from the talented development team through to everyone involved with Pro Evolution Soccer 5 - and we are delighted that a player of Thierry Henry's calibre buys into our ideas and enthusiasm, and are extremely pleased to have him on board for a second year. Henry shares our ideas of how we can make Pro Evolution Soccer 5 an entertaining and engrossing simulation of the most popular sport in Europe, and we look forward to working closely with this football legend."

©1996 JFA
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    hova tűntél?
  • Breki33
    PESOL_ME
  • Breki33
    szoba
  • Terminátor14
    Valaki nem jön játszani? Monnyatok szobát...
  • Breki33
    sztem van saját topicja