81526
-
Rendben azért thx az infot igyexem
-
Szilcsio #4651 Ja akkor mért irja ezt ki ?
Invalid Key or in use or Missing File
Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server. Additionally this error may be caused because the file was not found on the server.
If you need help starting your download, please contact FileFront support. -
ja mert az úgy megy hogy 370 megát feltöltök valahová P
megy az csak a 4-5 servert kell választani és várni kell rá
-
Szilcsio #4649 Hali !
Akkor dobd már fel valahova mert még nem megy a filefront ! pls !
fecoh is tőlem irta amit irt neked !
-
nah leis jött -
és ezt megnézhetnéd nekem mi pontosan mert nem teljesen világos
klikk -
Nekem most jön 60 kval
Leszedem újra mert az arcokat át akarom rakni a We8-ba aztán nem kell egyesével szórakozni meg állítgatni
-
Hello
műxik csak próbálgasd végig a servereket
másik link nincs -
:P -
Üdvicsek :))
Breki: honnan tudnám leszedni ezt a patch-t még? a Filefronton nincs fent , próbáltam leszedni :(( THX! -
mike369 #4642 ok, otthon megsasolom, hogy megvan-e még a stadion, meg a képek (mert rend az van ám nálam)... :)
ha nem, akkor viszont sajnos megint postolnod kell... -
arról már lemondtam -
merseille P -
mike369 #4639 "...csak meg kell keritenem az as-ot..."
-
mivan? -
tényleg gabber barátom megcsinálta már a beigért kijelzőt? :D -
mike369 #4636 öööööööö... -
mike369 #4635 mivel vagyok még mindig elmaradva?
szólj rám nyugodtan, mert a napi meló mellett jelenleg 5 játékot fordítok, (ebből 2 graf. is) úgyhogy néha azért hajlamos vagyok elég rendesen ráülni a FORGET gombra :) -
?? -
ha legközelebb csinálok gifet akkor már 1mega alatt lesz,csak meg kell keritenem az as-ot -
engem asz elmaradásaid érdekelnének P -
akkor linkeld ki
a vége elég gyenge -
mike369 #4630 Amúgy tervezek majd - ha időm és GTA-m engedi - egy "szokásos" patch-et, amiben lecserélem a klasszikus válogatottakat aktuálisokra (Észtország, Új-Zéland,...).
Fog ez itt valakit érdekelni rajtam kívül? Mert ha igen, akkor igény szerint alakulnak majd a berakott csapatok... ;) -
#4627 -
amig megmagyarázod megcsinalhatnád jobbra
nekem a kétkamerás (amikor kétfajta nézetből látható) vagy a majdnem teljes akciós gif-jeim max 900k-sak.
Ezek pedig sima lövések bele kéne férnie kb 350 k-ba temeg pont a végét vágod le P -
amugy ezt a két gifet még vagy 3honappal ezelőtt csináltam,és akkor nem tudtam még nagyon optimalizálni a méretet....mostmeg nincsen meg a animation shop,és rohadtul nem volt kedvem ezzel szarozni -
Ez igyigaz,sajna -
érdekes nekem 1500-as netem van(mondjuk már bövitik 2500-ra),és közbe megy a dc+ is,és betölti pár másodperc alatt...... -
mike369 #4624 jók ezek az 1Mb-os gif-ek, amiktől még a céges TXXX internet is dob egy hátast... -
robinho bemutatkozó golja 

-
FCH Patchében tudja valaki hányas a RIquelme arc? -
-
Gabe18 #4620 Elege van már az egészből...
-
kerstem egy francia csajt
meg irtam nekik
FCH-nak meg ilyet írnék arra hogy én be tudom rakni az új textúrákat
"Én tudom
DE ők nem tudják.
Tudod?
Csak angolul nem jönne ki a szójáték -
mike369 #4618 nem... mondjuk annyi lehetne bennük, hogy legalább angolul írnak...
válaszolj nekik valamit magyarul! ;) -
mike369 #4617 talált egy négylevelű lóherét!
...
...vagy meditál... -
gondolom leült egy kicsit megpihenni :D -
jáj :P -
Rudee #4614 Nemtom, de sok helyen írták már hogy akkor ül le a pálya szélére ha sérült. -
igen? én nem vettem észre:D
de ha meg is sérült akkor miért ücsörög magányosan törökülésben