81526
-
köszi -
most ez hogy jön ide? -
annyira nem lett rossz, de inkább csak én használom:D
-
nem lehet pesonlineon két embernek más rostere -
A La Gazzetta dello Sport, illetve a BBC értesülései szerint a Juventus és az Arsenal vezetői megállapodtak arról, hogy Patrick Vieira, a londoni Ágyúsok 29 éves, világ- és Európa-bajnok francia középpályása a torinói Zebrákhoz szerződik. A kontraktus öt évre szól, s a Juve 15 millió eurót fizet a tavalyi angol bajnoknak Vieiráért. Az aláírás napokon belül rákerül a dokumentumra, az olaszok a vételárat négy játékosuk, Tudor, Maresca, Miccoli és Tacchinardi eladásából kívánják fedezni. -
Rudee #4855 #049c6d az a zöld. -
erre gondolok csak ugye a csík az zöld a gatya meg piros. elkezdtem átszínezni de ezt a zöld színt nem nagyon találom el
-
nem, a piros-zöldre
nem amit "Jason" linkelt hanem amit raktam a Juve fórumba -
Szilcsio #4852 Viszont feltettem vissza a wolfot és ugy jó volt. és bennemaradt a keret meg minden más intro is.
Breki akkor ez lehet h nem roster ? -
Szilcsio #4851 Azért nem téged kérdeztelek mert te we8I -
Szilcsio #4850 De a lancer alatt megy a pesonline vagy az ugyanolyan mint a pesonline ? -
hozzátenném hogy rosterel a we8-nál semmi problémám nem volt -
más roster vszínűleg
ezért jó a pes4launcher ott ő megmondja hogy más illetve lehet választani több roster közül amit automatice berak
Énis így tudtam a múltkor játszani sajnos P -
Szilcsio #4847 Ugyanez volt nálam ultimate peccsel is ! -
Szilcsio #4846 1 kérdés !
Nemtudom ki játszik még pes 4-el és nem we8I és fel is tette a pecset, de ismét egy érdkességre lettem figyelmes ONLINE-ba. Ha hosztolok és nekem fent van ez az uj pecs és a másiknak nem az van akkor baszhatjuk a kapcsolatot. Ez pesonlineon volt.
Mért van ez vagy volt másnak is ?
-
juventus junájtid
-
Ha meg egymás mellé teszem akkor széthúzza egy kicsit a topikot! -
Szilcsio #4843 Já ez milyen má ! Pirosba a Juve ! -
nemszóttam -
ha berakod egymás alá ezt kiszedem -
a sárgára gondolsz?
az be volt linkelve ide -
Ilyeneket találtam, bár a csík ahogy látom nem a helyén van :D De legalább a gatyó már piros :-) -
ez azért derék dolog volt
-
50-60 nekem -
Jó reggelt mindenkinek!
Készült már új Juve away? az evo weben néztem végig egy topikot ott még egy fake, fekete piros van -
A Rudee által kilinkelt német címről is normális sebességgel jö sztem. -
Szilcsio #4834 Jó reggelt arcok !
Szóval az a helyzet, hogy ÉN feltettem a tárhelyemre a pecset (4 óra alatt ment fel) nem vett sok fáradozást igénybe, mert közben én szunyókáltam és reggelre szépen lassan felment. (gyk. mikor elkezdtem tölteni megnéztem mennyi idő azért tudom, hogy 4 óra volt!)
Nah , de félretéve a tréfát. AKINEKMÉG KELL A PECS ÉS NEM SZUTTYOGVA SZERETNÉ LESZEDNI, HANEM NORMÁLIS SEBESSÉGGEL AZ SZÓLJON PRIVIBE !
Nah most ezt nem azért mondom, hogy frenkizzek, hanem h én 1 jó arc vagyok alapjába véve. -
*pes:D:D:D szal pecs -
az offhoz csak annyit teszek hozzá hogy nemtom Brekinek mi köze egyáltalán a peshez, csak kilinkelte hogy nekünk jó legyen tuggyuk tölteni...de nehogymár ő vállaljon érte felelősséget...szánalom
ha ő nem linkeli tudomást se szereztek róla
.
jóéjt all -
na nekem meg benne van (elég régi rostered lehet)
viszont ha felrakom az uj rostert amit a multkor linkeltem kiirja a hibaüzit.
Viszont az asf-be simán belement így multiban ujabb a rosterem mint így P -
Viszont az új rostereket meg muszáj leszek betenni az igazolások miatt, meg pl. a mostani rosteremben nincs meg Figueroa, Cicinhot sem találtam, meg Diogot sem... És még biztos van jópár.
Na mind1 holnap akkor lehet nekivetem magam és beállítgatom majd. :D -
amúgy ha jón egy újabb roster mindig így lesz
be kell állítanod az arcokat cípőket újra -
viszont ha rámész editben jó lesz
de nem akarlak rábeszélni nekem mindegy -
De ha azt a rostert teszem be ami ebben a patchben van akkor sem jó :D
Akkor is keveri mint állat az arcokat :S -
Ez azért van mert neked más rostered van
Én amiket néztem nagyon jók és Riquelme is rendesen benne van végre.
Deha nem hát nem.
Ja az írást megoldom vhogy nem azért mondtam.
Csak végre énis segíteni akartam vkin P -
ilyen cipőt akartam énis venni 7végén... aztán felpróbáltam...és hát...iszonyatos, mennyire nem fekszik a lábfejhez...nem yoo cipő -
Nekem végülis mindegy, mert számomra csak annyit volt a patch, hogy feltettem, kipróbáltam és vissza is tettem a másolataimat :D Nekem egy csomó arcot össze vissza elcsinált. De ha írni akarsz akkor azt önerőből kell, mert hátőő én nem rendelkezem akkora nagy angoltudással :P
pl. a Realnál alig van olyan emberke akinek az az arc van bennt ami a másolatomban van benne. Ráadásul összevannak keverődve az arcok. Pl. nemtom, hogy Raulra hogyan került rá Pizarro feje :D
Visszaállítgatni meg nincs sok kedvem! A másolatomban pedig most nagyjából helyén vannak az arcok!
-
Én sem értek veled egyet, csak nem volt energiám írni ebben a zűrzavarban...
De szerintem be lehetne fejezni a témát (jóhh, én írom :PP), akinek nem tetszik vmi, az nyugodtan lelécelhet a topikból-szerintem.... -
a csukát?
hát cs2-ben átszínezed a fehéret
de hogy berakni ki fogja -
jah :D