81526
-
Obsession Patch Update 2.5
- Latest Transfers 5/8/2005
- New & Updated Kits by kel, OPM, negromota, elanor, JJ
Chelsea, Dortmund, Fenerbahce, Nizza, Metz
Sparta Prag, Celtic, Deportivo, Inter, Bochum
Juventus, Fulham, PSG, Zaragossa,Sochaux, Breada,
Twente, AZ Alkmaar, HSV (3.), Frankfurt,Ado den Haag
Parma,Chievo Verona,Blackburn(Home)
-
vagy berakni a játékba? -
és h tudnék arcokat készíteni? -
Sztem ez az arci is tök faszányos lett! :P
Link
Meg ez az Helguera se rossz :)
Link
-
Rudee #5626 Akkor valamit rosszul csináltál. -
héééééé
nekem nem ilyen -
Rudee #5624 Van Hooijdonk a Bredában jáccik már, Adriano arca meg szerintem jó. -
van hooijdonk nem a fenerben nyomja?
mer ott nem találom.
beraktam az ápdéteket de adriano arca még mindig olyan mint r. olivera-é.
-
Rudee #5622 Igen.
1.0-ba a phoenixupdate könytvárat adtad meg, 1.1-be a phoenixupdate1.1-t, 1.2-be meg a phoenixupdate1.2-t kell. -
és ugyanúgy rakjam be mint az 1.0-t? -
Rudee #5620 Talán mert azt se azért csinálták, mert sok szabadidejük volt. Ha nem rakod fel akkor ne is panaszkodj. -
de én csak az 1.0-t raktam be a játékba dkz-val meg az 1.2-ből a rostert.
most minek dkz-zam be az 1.1-et aztán az 1.2-t??? -
Rudee #5618 Újonc csapatoknak is megvan az összes mez. Cápát még nem láttam senki fején, Lampard volt majom de az is javítva lett. Adriano arcával szerintem nincs gond, ha nem teccik akkor FH-n nézd meg hátha van. -
és szólnál abba is h az újonc csapatok mezeit cseréljék le?ja meg h szedjék le a cápákat meg az ilyenekt az emberek fejéről.
és honnan tudok szerezni adrianohoz egy jó arcot?
és h rakhatom be? -
Szilcsio #5616 Ebbe milyen javitás van ? -
Rudee #5615 Nem tudom, nem használom azt. -
úgy hogy tudok online we8-azni hogy a 3d analyze programmal indul csak el a játék??? -
Obsession Patch Update PES4
2.5 -
naggyon állatok ezek a videok. sztem is talán még a grafon is javitottak itt, ott! -
nincs -
Szilcsio #5610 Van má ps2 emu ? -
Glasses #5609 Magyar szerver nincs ahol lehet neten gyürni WE8I-vel ? -
jólhangzik 
-
szerintem a grafika is jobb meg a mozgás is javult, mellel való levétel meg stb. látványosabbak -
Szerintem még lassúbb a játékmenet, szabadrugásnál ha passzolsz vagy indítassz akkor is megy a sárga csík, bedobásnál ha nagyot dobsz akkor is megy a sárga csík, vannak új animációk. Úgy vettem észre hogy erősebbeket lehet lőni, Ronaldinhonak benne van a flipflap csele, bár ez a WE8 Livevare Evolutionban is benne volt, dehát az sem jött ki pc-re. Szerintem még realisztikusabb az egész játék. Pl. Martins hozta széről a labdát a kapusom meg kimozdult középen az egyik játékosra amikor Martins lendítette a lábát, mert azt hitte hogy beadja, erre ő meglőtte, de szerencsére a felső lécen csattant a labda. Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még írok. -
Rudee #5605 Ja de mégse. Akkor elbacták, majd szólok hogy a következő javításba csinálják meg. -
Rudee #5604 Mert a nyilakkal váltottál mezt. A kitserver gombjaival változtasd és jó lesz. -
helpet szeretnék , miért ilyen a fehér mez gallérja?
-
Rudee #5602 Zidane az előbb még szebbet lőhetett volna, de a kelleténél alacsonyabban volt a felsőléc
-
szép,grat
-
Rudee #5600 Baptista gólját végre elmentettem, az angol újonc Wigan ellen sikerült összehozni.
-
Rudee #5599 WE9 videók:
Arsenal-Chelsea 1. rész
Arsenal-Chelsea 2. rész
Anglia-Hollandia 1. részű
Anglia-Hollandia 2. rész
Anglia-Hollandia 3. rész -
télleg mi az uj benne grafika változott? -
milyen ujdonságok vannak benne? -
Na megvan a Winning Eleven 9. Persze Ps2-re. Nagyjon jó lett, sokkal jobb mint a pes4 vagy we8i -
Rudee #5595 Szarul de büszkén :D -
én három csillagnál is küzdök a géppel.
te hogy nyomod 5-ön? -
Rudee #5593 Beckhammel megin lőttem egy gólt ami teccett, és persze megin elfelejtettem elmenteni. Addig nézegettem újra és újra mire megnyomtam az esc-et 

Itt egy régi, erre azé vagyok büszke mert az első 5 csillagos meccsen lőttem :) -
Rudee #5592 #5453 -
de az 1.0-t nem találom.
adnál linket hozzá?