81526
-
nem rossz de,
Andrea Caracciolo még mindig nincs benne :(
Matteo Guardalben-nek rövid a haja pedig hosszú igazábol
sajna Palermo face-ek nem az igaziak :) -
fanatifo #5669 Kapus jobblet szvsz!!!!
Viszont nehezebb lett a gama pl én nqagy pro evo 4es vagyok 5csillagon is verek mindnekit itt 5csillagon nemkerülök helyzetbe 3 csillagon is eddig csak 2gólt tudtam rugni!!!!Itt nagyobb hangsulyt fektetnek a cselezésre nemhelet csak ugy elrohangálni a szélen csel nélkül!!!!Jah és a gép szabadrugásai nagyon pontosak lettek nem megy fölémellé stb jobb csapatok hatalas gólokat rgtamk nekem most szabadrúgásból!!!!!Eddig uj kapáslövéseket fedeztem föl!Szélről beadás és levegőbe futtából lövés ez tetszett!Sajna képeket nemtudok csinálni aztsemtudom hogy kell4 -
Rudee #5668 Ezek az arcok vannak az 1.4es update-be:
-
képeket nem tudsz csinálni?
ja és az új cselekkel találkoztál már? -
Rudee #5666 Kapus még mindig sokat bénázik? -
fanatifo #5665 Na kipróbáltam pár meccs erejéig!!!
Intró szokásos Konami minőség semmi extra!
Menű most függőlegesen van jól átlátható!!!
GRafika nemsokat változott sztem az irányítás pedig rugalmasabb és jobb lett!!!
Van egy uj opcio világbajnoki selejtezőket ehet játszani az eredeti csoportbesosztásokkal cél kijutni a 2006os vb-re!!!
Ami csalódás ugyanazok a bajnokságok vannak licencelve mint az előző részben ebbe nsemmi változás nincs!!!!
A a stadionoknál is egy-kettő uj van!!!!(pl Allianz arena)
Többit még nemtudtam kipróbálni hiányos japán tudásom miatt:)))De próbákozom és leirom a többi észrevételeimet!!!!
Jah a birók jobbak lettek csak az egyértelmű szabálytalanságra adnak sárgalapot és ez sztem jó!!!
Sztem igaz nemsok változtatás mellett de egy kitűnő fociprogram lett megint!!!
Jah a leláton nagyobb meccseken a szurkolók élőképet csinálnak ezis nagyon bejött pl nekem:))))
Nah kb ennyi
majd még jövök -
Rudee #5664 Beimportálod a fileokat. -
és hogy kell pontosan? -
Rudee #5662 Phoenix WE8I PC Update Fix 1.4 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
1. BiO has been editing the "Others" Clubs from Update Fix 1.31 (adding new players and transfers etc.)
2. He sent his updated option file to pubb who updated all player linkages
3. pubb then sent his option file to me to add in new cigman faces - Lozano, Park Ji Sung, Baros, Gattuso and Armando Sa, plus fixes for Veron and team numbers of Figo and Baptista -
Rudee #5661 Dkz studioval tudod berakni őket. -
és h tudnék arcokat készíteni?, vagy berakni a játékba? -
Rudee #5659 Ha ez sötét, akkor állítsd be meccs előtt a napszakot. -
Rudee #5658 Dkz studioval megnyitod a 0_text.afs-t. Megkeresed a para_we8.bin-t, rákattintasz jobb gombbal és kiválasztod az Import The Files-t. Megadod az 1.3as update könyvtárában lévő para_we8.bin elérési útját.
Rostert bemásolod a helyére.
Az attrib.cfg-t bemásolod a KONAMI/Winning Eleven 8I/kitserver/KDB/uni/136 könyvtárba, előzőt felülírod.
Az Adidas_CL_Finale_(black)2.bmp-t bemásolod a KONAMI/Winning Eleven 8I/kitserver/KDB/balls könyvtárba, előzőt felülírod. -
Rudee #5657 Így is láccik, azé nem közelítettem hogy az is lejöjjön mennyire üresen maradt. -
ha jobban ráközelitenél akkor láccana is vmi
egyébként szép -
Szilcsio #5655 Rudee ez nekem megen kinai h mit kell ebbe az updatebe betenni elolvastam de nem értem.
Az uj we8-asba 1.3
pls. help -
nincs emulátor, van ps2-je -
milyen emuval játszod a pes5-öt? -
Én nem tudom, de ez nekem az. :) -
fanatifo #5651 nah most jött le torrentről a pes5 ps2re fulldvd Ntsc!!!!Kipróbálam ma este holnap reggelre irok egy hosszú véleményt!!! -
Rudee #5650 Nekem az Arsenal ellen 5*-on nagy szám.
Madridban vándorcirkusz, Milánóban meg idősek klubja van... -
Szilcsio #5649 Ez akkora nagy szám ? :-))) Végre vettetek egy jó kp-ást már rég kellett volna.
Nálam akkor is egy vádorcirkusz marad ez a "csapat" :-)))) -
szép -
elkészitettem a Palermo 2005-2006os felkészülési mérközésen használt mezeit:
-
ti szoktátok fix playerrel nyomni?
vagyis hogy csak egyet irányítotok a meccs alatt. -
Rudee #5645 Arsenal védők középen üresen hagyták Baptistát, szerencsére Lehmann is lemaradt
-
örök hálám, a Palermo javításért 
-
Rossi1 #5643 köszi -
Rudee #5642 Phoenix WE8I PC Update Fix 1.3 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
1. Does not include Update Fixes 1.1 and 1.2 - You have to download Update Fix 1.2.
2. Includes Palermo collar fix
3. Includes Finale Black transparency fix
4. Updated option file with newer boot allocations (e.g. more players using f50+ black)
5. and of course, some transfers up to 5 August -
Rudee #5641 Phoenix WE8I PC Update Fix 1.31 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch -
laca70 #5640 Már angol patch is megjelent a PS2-höz. -
Rudee #5639 Nálam nem sötét. -
Rudee #5638 1.2es update a we8hoz van, obsession meg peshez. -
oksa majd irjál milyen
=márha a japán menün átudsz jutni meccsig :D ) -
felbasztam a fényerőt maxra, így jó, csak a menüben megvakulok... -
fanatifo #5635 hy!Most töltöm le a pes5-öt psre igaz még japán!Ha érdeke titeket irok majd beszámolót!!! -
jah Szanics WE8-al tolja és ezek vannak neki fent:
Phoenix WE8I PC Update Fix 1.0 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update Fix 1.1 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch
Phoenix WE8I PC Update Fix 1.2 for The Wolf Vuelta del Lobo Patch -
Csoki!
nyomjámá pikcsört is hozzá, mert nem tudom elképzelni :D -
Rossi1 #5632 Csaó!
A Lobo 1.2-es update.je után érdemes felrakni ezt az obsessiont? köszi -
A Stadio Olimpicóban (Roma, Lazio hazai pályája) Nektek is mocskosul sötét van? Nálam a többi pályán minden rendben, de itt marha gány a helyzet. Nem lehet ezzel kezdeni valamit?