81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    a középső miért kör?
  • tobias88
    Ilyen lesz a logó csomag, ha elkészül. Jobb mint amit linkeltél szerintem.

(jpg ront a minőségen)
  • Breki33
    csak az exe-re leis írtam
  • daver88
    vagy csak az exére?
  • daver88
    mármint az egész játékot visszarakva, vagy mire gondolsz?? :)
  • Breki33
    jó lett na
  • Breki33
    volt, de visszarakva jó lerr
  • tobias88
    Ez egy másik fajta, és nem is ezt akarom betenni.
  • daver88
    amóta beraktam a camera settings progit, és beállítottam az értékeket és elmentettem, azóta nem tudom elindítani a játékot. a feladatkezelőben látom, de a képernyőn nem jelenik meg...ha kiveszem a játék könyvtárából a progit, ugyanez van...volt már valakinál ilyen gond??
  • Breki33
    Már kész van

http://turbobit.net/lhci23kjll6t.html
  • tobias88
    1 óra után végre sikerült egy pes 2011es leírás alapján...
  • tobias88
    pes 2010es tutorialt már próbáltam ma optpixhez, de nem működött...
  • jolesy
    jah, bocsi, nem vettem észre, köszi, majd meegnézzük akkor szomszédommal mert nekem csak egy padom van
  • Nagyi2pac
    OPTPiX iMageStudio 3
    Elvileg ezzel a progival átlehet rakni úgy png-be, hogy jó legyen. De pontosan most így fejből nemtudom leírni hogy kell, már jó rég csináltam ilyet. :)
  • tobias88
    Az rendben van, de hogy csinál játékkal kompatibilis png-t?
  • Breki33
    http://turbobit.net/lhci23kjll6t.html
  • Breki33
  • Breki33
  • jolesy
    A pesedit 1.1 amit felrak, az a kitserverem van.

erre gondoltam

• tobias88
    Természetesen nem jpg, hanem png, csak át kell nevezni
  • tobias88
    Itt egy rendes, ami elvileg már kész:

• Breki33
    ja megvan szerintem ahhoz settingsben két beállított contllorer kell
  • Breki33
    ez milyen kitserver?

én a config-ban csak lodbeállításokat látok
  • Breki33
    volt erre egy program most pontosan nem ugrik be a neve nagyi2pac biztos tudja

de ilyen zászlós logópackot láttam már
  • tobias88
    Természetesen átméretezve történt a dolog.
  • Breki33
    még várjuk a dlc-t utánna lesz rendes roster
  • tobias88
    Breki, mivel tudok játékra is alkalmas png-t készíteni jpgből? Mert akár mit próbálok, vagy egyáltalán nem, vagy hibásan konvertálja be a ggs és az ultimate is.

Ilyen stílusú zászlókat szeretnék:

de photoshopban hiába állítottam be, hogy 8 bites legyen, maradt a 32 és nem olvasta be. Ezek után animation shopban visszamentettem 8ra, mert ott működött, de beillesztéskor már rosszul nézett ki ggs-ben...
  • oder hano
    pes edit
  • ratgab
    Előre is bocsánat a hülye kérdésért, de mit kell felraknom, hogy valódi klubneveket kapjak a játékban? Tudom, hogy már volt róla szó, de nem találom...

Előre is köszönöm a segítséget!
  • jolesy
    Sziasztok!

A kitserverben lévő configba van olyan beállítás hogy (free side selection...stb) ami gondolom arra vonatkozik hogy ha tornát játszunk mondjuk haverommal ne mindig a gamepados legyen az idegenbeli, de nem leeht kipipálni mert szürke....tudja valaki mit kell csinálni hogy ki lehessen pipálni? A pad be van dugva, be is van állítva de nem engedélyezi így sem.
  • Breki33
    De visszatérve a csíkozásra, ha láttok különbséget a tavalyi meg az idei között az nem a textúra miatt van mert az szinte ugyanaz
  • Breki33
    ja hogy úgy fenti, hogy a hosszú oldalsó

ezek játékban szerintem nem annyira feltűnőek szeretem, ha pontos a cucc, de ilyesmi nem zavar, meg itt a jpg tömörítés is bennevan
  • tobias88

Igen. Itt a fenti csík szép megjelenítéséhez akár 16Xes AA is kellene, ami meg már nonszensz.
  • Breki33
    Magara a tavalyi jetekkepre gondolsz?
    bocsi tablageprol irok amit az internetelereshez kaptam es meg nem tudom az ekezeteket
  • tobias88
    Igen, ezt pesben azért készítik annyira vékonyra, mivel jelenleg semmilyen módszerrel nem lehet szépen megjeleníteni egy olyan vonalat, ami elüt a háttér színtől és nem egyenes. Persze vannak javítási megoldások, de a képeden is látszik, hogy felül nem szép.
  • Breki33
    na szóval az a lényeg, hogy két lehetőség van vagy hogy az összes textúráról leszedni a vonalat teljesen ami írtó macerás és hosszadalmas, lehet nemis eredményes

Egyébként azért is lehet vastagabb mert ezek HD dupla textúrák tehát minden kétszer akkora részletességű átméretezve

másik megoldás hogy valaki ebben a külön fileban megcsinálja vékonyabbra ami azért fura mert tavaly meg vastagabbra készítették :-)

Azt hiszem ez a file dt07-ben talán a négyes
  • Breki33
    De nagyon sok munkával, de szerintem ez csak a képeken látszik ilyennek játékban nem feltűnő, legalábbis engem nem zavar.

Közben megkerestem gondolom így jobban érthető ez a tavalyi vonalcsere file

Itt pedig egy tavalyi képen látható hogy milyen ha a kettő nem illeszkedik egymásra

http://s1.directupload.net/images/101102/jff9h6hu.jpg

Mivel én tavalyi textúrákat használok, ha itt vastagabbnak tűnik akkor a játék rajzolja ki külön vastagabbra

Így néz ki maga a textúra
    http://s3.directupload.net/images/101207/7jqocxwf.jpg

Ezt használtam tegnap és ez így nézett ki tavaly játékban

• Roland10
    igazad van tényleg ilyen fehér, de akkor is a játékba a vonal emeli ki a képet.. vékonyabbra se lehetne?
  • Hunor1
    hi.

Skacok a 12-ben nem lehet saját csapatot csinálni...??????
    Eddig minden pes-ben játszhattam a saját logós-mezes FC.Hunniával...
  • Breki33