81526
-
mondom mi van
várnod kell mig befogadunk P -
Rudee #6357 Írok neki mégegy privit, úgyis találtam hibákat. -
beirod akkor ezt #6352 mégegyszer? -
Rudee #6355 A pubb nevű ember frissíti a rostert, neki kell. De múltkor már elküldtem. -
:P -
mindent jól csináltam asszem :P -
fasza :(
vki beirá ezt Wofnak (persze nem egy hét múlva :P)?
Wolf pls update the Palermo's squad:
they aren't palermo players now:
#20 Riamondi
#26 Ballistreri
#27 Di Franco,
#30 A. Pereira
#34 Milano and
#35 Comi
----------------------------------
they are palermo players now, but he aren't in the game:
#6 M. Bonanni
#11 F. Grosso
#20 P. C. Codrea and
#29, A. Caracciolo
----------------------------------
And the correct squad numbers:
Guardalben #24->#99
C. Terlizzi #6->#23
S. Barone #20->#8
F. Brienza #36->#10
-----------------------------------
thx
http://www.sg.hu/galeria/10574115691122757094.jpg
-
Énis boldog szülinapot kivánok. -
hát aki 40 méterről kattingat P -
Rudee #6349 Szerintem félrekattintottál. -
itt nem, legfeljebb ott
de nekem több mecs kell, hogy belejöjjek
akikkel sokat játszottam már tudják ezt -
Csak úgy írtam.
Természetesen majd játszhatunk este valamikor, ha itt leszel... -
meg kell várnod mig aktiválnak
ha jól tudom MIke még mindig erre vár
Legalábbis nem szólt hogy már nem kell neki a jelszavam :-) -
Why?
Tegnap többször kikaptam.
Tepitől is.
Valahogy nem érzem most nem mennek a cselek, párharcokat elvesztem, ad hoc és potyagólokat lövök. -
hi regeltem a szokkergémigen, és az emilben aktiváltam
de ezt irja ki , ha hozzá akarok szolni
mi a baj? -
Akkor inkább menekülök. :) -
Ja, egyedül a két kommentátor édemelt elismerést. Legalább is szerintem. -
na kéne már játszanom ezzel a Jim-el
Persze előtte újra formába kéne jönni. -
Rudee #6340 Én szerencsére még egyszer se kaptam gólt ilyen távoli lövésből, ha bemegy akkor meg még szép is lehet. De valahogy értelmét veszti az egész az ilyenekkel. Jó, persze én is lőttem már kapura messziről, de nem minden 2. vagy 3. támadáskor, hanem akkor ha egy kirúgás után 3 védővel szemben egy árva csatár van elől.
Visszahúzás nem érdekel hogy váratlan, ha közbe irreális. Ha valaki forgolódni akar, akkor jáccon a Super Marioval, ott ezen kívül csak ugrani meg lehajolni lehet
-
Lehet valami egyébként abban, ami mondasz.
Én ma életem meccsét és félmeccsét játszottam Jimmel. Először lealázott 5-1-re, aztán viszont egy elcseszett jó meccsen nyertem 1-0-ra, életemben először játszottam végig hibátlanul egy meccset (őt ugye nem kell bemutatni, 3 csatár, támad, mint állat, úgyhogy védekezni kell, de nagyon).
Aztán játszottunk még egyet és a 40. percig 1-0-ra vezettem, de aztán 8-1-re megvert (nem tudom, mi történt, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy miután átvette a vezetést, a csapat automatice kinyílt hátul egy kicsit - én nem nyúltam semmihez -, az meg ellene = a véggel), viszont egyáltalán nem voltam ideges.
Egyrészt mert megérdemelte, másrészt meg mert az előző meccs tényleg marha jó volt.
Viszont van olyan ember/játékstílus, akitől/ahogy gyűlölök kikapni ennél sokkal kisebb arányban is. -
Gabe18 #6338 Hát igen,a 40 méteres lövés az ritka idegesitő ha bemegy,a valóságban nem igen hinném hogy van olyan láma kapus aki ezt beszivja,főleg nem ugy hogy meg se mozdul rá,hanem egy helyben állva imádkozik hogy ne menjen be.
Viszont az alapvonalról visszahúzásra lehet számitani szerintem.Ha meg látom hogy ide-oda huzogatja a labdát,akkor már arra nem is nagyon figyelek,inkább a kapu elé,hogy ha végül beadja,vagy megindul befelé,akkor tudjam megállitani.Hát aztán van aki ezt mesterien űzi már,meg ha még ő a host is,akkor ott a vonalnál nem igen lehet leszerelni tényleg... -
Amúgy 3-4 gól az nem szétverés
Csak mert akkor Gabe is szétvert engem az első meccsen P
meg Tepi is az egyiken -
oh köszi pedig nem ment és ugyxe cselezni se tudtam, csak mázlis gólokat löni.
Amúgy Rol-nál még attól szoktam idegbajt kapni hogy imád elmenni a szélen
és Vierinek beadogatni. Meg a szögletei.....
-
vagy rúgd fel P
azon tudom magam felhúzni mikor megetetem a védőt erre fellök
amúgy akik 8-10* rárugják az már tényleg túlzás. -
Rudee #6334 Engem egy vereség sem zavar, 2000 óta focizok interneten. Ha valamit megtanultam, akkor az az hogy egy meccsen nem lehet 2 nyertes. Breki is szétvert egyik nap 3 vagy 4 góllal, de az legalább focimeccsre emlékeztetett. -
ááááááááááá, a negyvenötméteres srác az gabber pölö! :DDDDDD
Kikaptál, hogy így felhúztad Magad? Igaza van Brekinek, ha előre tudod, hogy valaki ezt csinálja, ne edd meg, hanem szereld le! -
Amúgy szerintem ezt főleg bill-esek csinálják akik más cselt ezen kivül nem tudnak.
Gabepaddal meg lehet azt csinálni hogy kicsit kifelé viszed a labdát majd
a szélt hirtelen meghúzva már a védő mögé kerülsz egy csellel.
Persze ehhez az kell, hogy a csel rendesen be legyen állítva a jobb analógra. -
ja a visszahúzás
gondolom azért csinálják mert ezzel a gépet lehet etetni
Csak pl nekem Rol már számít rá mikor fordulok és ezért úgy lehet szivatni hogy csakazért sem fordlok.
Én inkább azt szeretem hogy ilyenkor befele csel a védő mellett az alapvonal felé majd begurítok.
Az általad leírt módszert akkor csinálom amikor várom belül az érkezőket.
-
Rudee #6330 Minden 2. ember forog, leviszi az alapvonalig a labdát aztán visszafordul, majd megint elindul a vonal felé. Focimeccsen sokmindent látni, de ilyet szökőévente se. -
én szoktam onnan is lőni persze nem randszeresen csak ha szembe megyek a kapuval és a kapus kint áll
azt a pörgésest nem egészen értem ezt ki csinálta? -
Rudee #6328 Engem kihúzhattok a bajnokságból, nincs értelme annak hogy valaki átlépi a felezővonalat és 45 méterről lő, meg annak sincs hogy egy csel helyett inkább visszaforduljon az emberével, aztán megint körbe-körbe pörögjön. -
kéne reklamálni a készítőknél
amúgy tényleg mintha kevésbé lagolna bár vhogy ez a sebesség zavart mikor más hostolt -
Rudee #6326 Ja gyorsabb lett, hello baby nincs benne :D -
lehet, hogy jobban hozza be a szobákat
de a hello baby-t visszarakhatnák -
Rudee #6324 Megin van új launcher, ez is 3.51 csak valamit javítottak benne. -
Nem Te üvöltöztél tegnap részegen a sajtópáholy előtti VIP-helyen? :D -
Rudee #6322 Ma lesz az edzés ahova be lehet menni. -
sokaknak -
újságra -
Glasses #6319 Csá!
Szerintem is jól játszottak a magyarok a nagy sztárok szerintem félválról vették az egészet és ami számomra kicsit nagyon ellenszenves volt az az rtlklub ami show műsort csinált az abszurdum!