81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Buddy
    Hehe
    Én valahogy sosem játszom nagy csapatokkal, ott már szinte készen kapsz egy fullos csapatot, nagyon javítgatni se kell rajta, csak bedarálsz minden meccset és első évben megvan a tripla...legalábbis bennem ez mozog.
    Inkább egy full csumpi kis vacakkal max. nehézségen feltörni az égbe.

De egyetértek, jó kis játék lett, kellően nehézke, de ez a jó.

Idén a Drezdát viszem majd BL-re :)
  • Breki33
    mivel benne voltam a superpatch készítő csapatban van ismeretségem pl Arielékkel.

Ha ott Brekiként kérnék vmit azt se tudnák ki vagyok de FrenkieSP-ként azért nagyobb nevem van külföldön mint itt :P

De ezek kint vannak az Evo web-en is Jenkey jó fej tavaly ő csinálta nekem a HD bineket meg a bump-ot én meg kritizáltam a füveit :)
  • Breki33

hiába írok én

nem az egészet kell újrarakni csak leszedni felrakni a kiservert
  • penge96
    ÉRdekes, újra húztam a PES-edit patchet, utána meg beraktam az exét, és most jó. Ez hogy függ össze?
  • penge96
    Hát nekem is meghal a játék meccs indításnál a PES-edit patchel :S
  • penge96
    Breki, ezekről a gameplay patchekről honnan értesülsz?
  • penge96
    Köszi. Nekem igen :P
  • Breki33
    Ezt

innen

megy, bár én nem szimplán pesedit patchet használok, nem csak az létezik, de kitserver simán megy
  • penge96
    És melyiket? És honnan tudom letölteni? És akkor tényleg megy PES-edit patchel?
  • Breki33
    ja és a videon látható milyen azért raktam be

a másikat még nem próbáltam ez tökéletesen megy
  • Breki33
    használom, de ennyi idő kevés tesztelni

eddig jónak tűnik
  • penge96
    Ti használjátok ezeket a patcheket? Ténylegesen van különbség?
  • Breki33
    most mutattam két gameplay patchet egyiknél ott virít

removal Ai cheating ...
  • Nagyi2pac
    PES 2012 DLC Announced! *Update*

KONAMI's free available download is going to be released on October 11th and will update the club teams regarding transfers. KONAMI also updates the abilities of players and teams.

Additionally, the DLC will include 13 news boots from adidas, Puma & Nike. 29 teams will get new kits, including Real Madrid , Sporting Club and Bayer 04 Leverkusen.

More details can be found at
    http://dl.dropbox.com/u/484907/temp/dlc.html
  • Nagyi2pac
    New National anthems by PrettyMarlon

26 National anthems

Ireland
    England
    Portugal
    France
    Switzerland
    Germany
    Denmark
    Sweden
    Poland
    Austria
    Greece
    Turkey
    Ukraine
    United States of America
    Honduras
    Brazil
    Chile
    Uruguay
    Argentina
    Japan
    South Korea
    Australia
    Algeria
    Canada
    Israel
    Serbia

http://www.multiupload.com/B6PBSX23V9
  • DaemoonHunter
    lassan veszek egy gémpedet mert ez így tarthatatlan. + ez a gameplay patch sem árt majd, mert a gép aránytalanul csal, dortmund ellen még egy tottenham-el se megyek semmire professional on, de még regularon se, a hosszabbítás utolsó másodpercében lőtt góllal nyernek még a legszorosabb meccsen is. kagawa meg barrios úgy rohangál mint messi a vajban.
  • Breki33
    persze mert újra kell rakni
  • DaemoonHunter
    nálam pesedit patch-el megpusztul csapatválasztásnál.
  • Breki33
    I know that the remove cheat script works as I was on the wrong end of a 7-0 drubbing but didn't feel cheated once. (Aww, c'mon - I had 2 sent off..!). If the script had still been in place, the AI would have eased off after 3 goals and I would have been allowed to score to try and even things up (the cheat script works both ways). As it was, the AI kept it tight at the back and just kept pushing for more goals, showing no mercy. Bizarrely enough, it was quite enjoyable really.....

Gameplay tool features :

Replay disable (optionable)
    Blurry disable : sharpen graphic
    Work with anypatch & non-patch
    Comtiable with Kitserver also no-kitserver
    Leagueserver module included (optionable)
    Slider for ball physic

Gameplay changelog :

Improve physic
    Changed ball physic : lighter ball, curving shot
    Changed ball rebound
    Change shot power
    AI balance : remove AI cheating script
    Realistic dribble

• Breki33
    Ezt próbálta valaki?

• Breki33

Default Re: pes2012 gameplay patch |fit for all exe's v0.3 RELEASED
    Yair - I can say that you have succeeded in achieving the abundant pressure in the midfield SPOT ON. Don't change a thing regarding this.

YouTube - PES 2012 - yair patch 0.3 - gameplay test

It's just fantastic to see how the game is played within a midfield battle now. Fantastic, fantastic work.

Now, not to be greedy. The 2 things left that I truly believe will allow PES 2012 for the PC to reach its potential:

1. Clearances have to be more 50/50 - not always straight to an attacker holding up play, it's not realistic, it ruins the flow of the game, it's just bad.

2. CPU Dribble face on. I think this is the hardest one because based on the decision making needed by the CPU, their first priority is to dribble, i.e. take a man one-v-one; which hardly happens in front of goal, let alone the 18 yard box.

With that said, number 2 can possibly be eliminated with more of this great pressure, this sense of resilience to get past the midfield. Just great. I love the difficulty, and I love the realistic struggle that my last couple games with your most recent patch has presented.

Keep up the good work.

• Breki33
    miért nem toljátok fel a lod-okat full-ra

az exe-t még nem próbáltam
  • oder hano
    mennyire jó? :D
  • penge96
    Aha... ez nem a géped hibája... nekem végig 60 fps-en megy, és mégis szaggat, ha tuningolok rajta :D pedig nem esik az FPS, egyszerűen szaggat...
  • tobias88
    Érdekes. Elkezdett szaggatni a játék miután kitserverrel feltuningoltam, miközben: CPU:40%, GPU:38%, RAM:65%
  • bakkerman
    na erre én is kiváncsi lennék,finoman szólva se terheli meg a gépem a pes maxon,pedig még lehetne hova szépíteni azért
  • Breki33
    pes gameplay patch 0.3.rar (17.11 MB)

http://www.multiupload.com/OTSURB37ZJ
  • tobias88
    Catalistban valaki tudja, hogy kell beállítani külön csak a pesre, hogy használjon AA-t meg mindet ami van neki? Mert 22%ot eszik VGA-ból és 25öt prociból, ami nonszensz, lehetne rajta tornázni felfele...
  • Breki33
    a támadásállító csúszkát látta valaki ebben a részben?

jobb alul szokott azt hiszem lenni
  • tobias88
    Én Barcával vagyok Barca taktikával (nem a játékbeli alap rossz) és kezd egész jól menni, 60-70%os labdabirtoklás 3-4 gólos győzelmek.
  • penge96
    Nem könnyű, de k*va jó! Rég élveztem már ennyire PES-t!
  • Buddy
    Jah, én is észrevételeztem, hogy nem könnyű,
    Ugyanazokkal a taktikákkal, játékmóddal, mint 2011-ben itt nem sokra mész.
    Én world classon játszom, billentyűzettel és másodosztályú csapatokkal (mint ált. mindig), de eléggé pofozgat az ellen...
    De nem baj az....van fölfelé út....és innen szép felemelkedni.

Mint tavaly, 1860-nal BL-t nyerni :)
  • [HUN]FaTaL
    Pedig baromi egyszerű. Mondjuk Opera kieg mégjobb, mert az az oldalon belül fordíja a kijelölt szöveget, így belépve is tudsz maradni.

De ritkán fordítok rajta :)

Belépsz aztán felül a keresőbe beírod hogy pesedit és kész. :D
  • bakkerman
    off

kibaszott hasznos dolog azért a google chrome-ban ez az automata fordítás,IE-ben elég nehézkesen ment volna a "tájékozódás" a rutrackeren :DD
  • bakkerman
    amint elküldtem a hszemet láttam hogy mit írtál,le is szedtem,fasza mostmár :))
  • [HUN]FaTaL
    Csalódtam benned :D Visszaolvasás?:D

Akkor mégegyszer: Jövőhéten jön a hivatalos transfer update (Konami DLC), nem csinálják meg addig, mert nem szeretik a duplamunkát, de:

Rutrackeren a PesEdit torrentben van egy nem hivatalos edit.bin, abban benne vannak az átigazolások.
  • bakkerman
    pesedit 1.1-ben van már transfer update??
  • [HUN]FaTaL
    Rutrackeren van ám átigazolás edit.bin a pesedites torrentben. :) Nem tudom, hogy teljes e, csak a Barcelonát néztem, az jó.
  • midian
    Sziasztok
    Újra)
    Nem tudom ki hogy van vele,a játék k va nehéz .
    Eddig minden pes-t prof.on toltam .De ezt eddig képtelen vagyok ezen a fokozaton játszani,vagy valamit nem állítottam be normálisan .
    BL ben az egyik meccset ,nem viccelek 14. szerre próbálom legalább döntetlenre kihozni.
    Szóval nagyon jó a játék de nekem iszonyat nehéz.
    G
  • Buddy
    Jahm, értem, oké :)

Bár kicsit furcsállom, hogy shop-polni kell egy alap dolgot...valaki humorkodott a japánok közül.

Annyit olvastam Pesedit-éknél, hogy megvárják a DLC-t, mert nincs kedvük 2x melózni a csapatlistákon, ez érthető...úgyis 11-én jön a DLC...