81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    de miről is van szó?

Ha jól emléxem kilinkeltem egy rostert
  • Breki33
    OKé ha jó az úgy én elmondanám az alapelveket ahogy szeretném és a konkrét lebonyolítást rád bíznám.

Tehát max két napos kupákat szeretnék, játéknapban értve.
    HA valaki jelentkezik és nem ér rá ha megoldható vki beugrik, ha nem 3-0
    az ellennek, nem szankcióként hanem hogy pörögjünk.
    JÓ lenne ha mindenkinek a lobo-s para lenne fent és ha lehetőség van rá rögzíteni as góllövőket.
    VIták elkerülése végett ha vki jelentkezett egy csapattal de 3-4 napig nem tud játszani akkor az az alatti időben a csapat vihető. DE természetesen aki először beírta azé az előjog.

Azonos sorszámú csoportokat szeretnék, kivéve ha pl van két négyes és két ötös
    de ettől szerintem messze vagyunk.
    Kezdetben max 8 embert szeretnék, szerintem ettől is, de esetleg ha sok kimaradó lesz akkor lehet olyan is hogy ők külön játszanak és a legjobb úgymond feljut.

EGy kérdés a szobában játszott meccsek megjelennek úgy az interneten mint régebben? Akkor a névre kattintva bejött egy oldal az egyén eredményeivel.
  • punkers
    Tök mind1 hogy roster vagy patch.Tom hogy kicsit későnirtam csak a sziget után aludni kellett.
  • Breki33
    gratula hozzá

nem halt meg ha bajnokságot akartok játszani nyugodtan játszatok
    nem akarom azért leállítani mert én nem akarok bajnokságban indulni.

Ha a többség akar nyugodtan megbeszélhetitek és átveheted ha gondolod.

Természetesen a bajnokságban való indulás nem kizáró ok nálunk
    Persze csak akkor ha az illető nem kezdi el, hogy most nem tud játszani mert bajnoki meccseket játszik.
  • gabber_saviola
    itt vok , csak most raktam újra a vinfosom

most akkor a 2 csoportos bajnokság meghalt? mert akkor jelentkezem én is

Breki Juventus
    Fecoh Liverpool
    Rudee Real Madrid
    gabber US Cittá di Palermo

• Rudee
    Breki Juventus
    Fecoh Liverpool
    Rudee Real Madrid

Egy kérésem van csak, hogy minden sorsolás meg hasonló dolgok előtt legyen tisztázva a lebonyolítási rendszer.
  • Breki33
    Na akkor újra kérdezem, hogy érdekel-e itt valakit olyan gyors lebonyolításu kupa ami max két nap alatt lemegy

Eddig ketten vagyunk

Breki Juventus
    Fecoh Liverpool

csak azok jelentkezzenek akiknek megfelel így ha kell 4-en játszunk !!
  • Breki33
    márpedig ma azzal volt
  • Breki33
    1. Én nem ilyen kupát akartam 8 embert kerestem, de gyorsan pörgősen direkt nem duzzasztva a létszámot, mondván aki kimarad majd a következőben játszik.

2. Pont azt nem szerettem volna, hogy mindenki csak hivatalos meccseket akarjon nyomni. Itt nem az a lényeg ki nyer hanem maga a játék. Egyesek ezt elfelejtik.

3. Nem egy barátságos meccset akartam játszani, hanem szokás szerint egy baratságos meccsel bemelegíteni főleg hogy előtte sokat vártam rád.

Én így tudok játszani első meccseken általában béna vagyok kell mindig legalább egy meccs hogy belejöjjek. Ezt mindenki tudja és soha nem volt ezzel semmi gond.

4. Én hostoltam kétszer erre szó nélkül megbeszéltétek közben míg tudtátok, hogy hostolok, hogy majd egymással játszotok és szó nélkül elmentetek játszani még jó, hogy visszanéztem.
    Sztem ez szemétség és ezt mással játszd.

De ezzel tényleg lezárnám.
    Nekem nincs kedvem ilyenekben részt venni.

• Rudee
    Tegnapi beszélgetésből egy részlet:

...
    szanics: kíváncsi vagyok a részeredményekre
    Kopasz: liverpool vagyok
    Johnny: 9en vagyunk , ki hiányzik?
    ...

Ezek szerint Rossi1 se lehet a Liverpollal.
  • Breki33
    Amúgy ez Rol-nak sem jó hisz a diplomamunkáját késziti hamarosan gondolom :-)
  • Breki33
    oké ha szivesen részt vennél egy olyanban amit eredetileg terveztem szólj, szivesen látunk

a vitáért sorry, de elég csúnyán beszólt nekem a srác úgy éreztem
    arra reagálnom kell illetve a hozzászólást törölnöm a tartalma miarr

jó éjt neked is
  • Jim Kirk
    Itt részben rólam van szó, mégpedig a barátságos meccs tekintetében. Valóban nem akartam játszani, mert azt szerettem volna, hogy pörögjön egy kicsit az elő-bajnokság. Gondoljunk csak bele, véleményem szerint barátságos meccsekkel nem lehet két nap alatt lebonyolítani egy ilyen kupát.

"Ma 15 percig hostoltam, miután ugye megvártam hogy az ellenfelem étkezzen hiába ugyanis elment mással játszani holott tudta, hogy várok rá."

Írtam, hogy barátságos meccshez nem volt kedvem, de te ennek ellenére hostoltál - más is olvas(hat)ta. Roppant érdekes, Johnny-val le tudtam játszani két (részemről izzadtságszagú) meccset és nem csapkodott, hogy élesben játszunk.

Peace.
  • fecoh
    Én támogatom az ötleted Breki. Mert egy hosszabb bajnokságot tuti nem tudnék befejezni,már amennyit én a net elött ülök...
  • Breki33
    sajna már volt tapasztalatom fifa-s bajnokságról

asszem fecoh is meélhetne milyen volt mikor a vége felé már a fél társaság eltünt

Én direkt nem bajnokságot szerettem volna hanem egy két nap alatt lebonyolíthatót, direkt ezt kérdeztem meg érdekel-e valakit.

Én nem akarok ilyen határidős keresem a párom-ban részt venni haráridőket tologatni.

Akkor szervezzetek bajnokságot énmeg szervezek ilyet és ha kell négyen játszunk de nincs vita.

• fecoh
    Béke srácok azért jelentkeztem mert visszaolvastam és láttam,egy jó kis csapat jött itt össze akik már régebb óta ismerik egymást és játszanak is a ficval,erre ezen az oldalon egymással való vitatkozás megy...

Breki: most vagy normálisan játszunk aztná lesz ami lesz,mert számomra is csak a játék a feeling a lényeg a többit lexartam mindig is, vagy el se kezdődjön az egész miskulamancia.

Döntsétek el mi legyen. jóéjt mindenkinek
  • Breki33
    pontosan ígyis akartam, csak mindenki beleszólt a lebonyolításba, csak néztem milyen szabályokat hoztak mások velem nemis egyeztetve. Pont ezt nem akartam, hogy vki reklamáljon amiatt hogy kimaradt hisz eredetileg az egész lement volna két nap alatt és akkor már játszhattak volna.

De nem tagadom meg döbbentett ez a durva hozzászólás valamint a launcheren tapasztalt dolgok.

Már az lett az egészből, hogy egyesek nem hajlandók barátságos meccseket játszani csak tétmeccset akarnak játszani. Van aki a másik meccse alatt üzenget és ugye nem tünik fel neki, hogy az ember nem válaszol elkezd hangos üzeneteket küldeni. Meg irogatni, hogy övé a három pont.

Többször volt, hogy meccs közben ki kellett néznem, hogy hagyja már abba.

Ma 15 percig hostoltam, miután ugye megvártam hogy az ellenfelem étkezzen hiába ugyanis elment mással játszani holott tudta, hogy várok rá.

Na nekem az ilyenekből elegem van.
    Nincs kedvem ezen vitázni úgyhogy ezt a rész én személy szerint lezártam.

Neked köszi a szobát és aki normálisan és kultúráltan tud a másikhoz szólni és reagálni azokkal természetesen szívesen játszom ezentúl is.
  • Terminátor14
    Okéj.
  • szanics
    ejj, ma nem, mert minnyá megyek csucsuba. Majd valamikor lezavarjuk.
  • Terminátor14
    Hi! Neked még jövök egy visszavgóval ;) Mikor?
  • Terminátor14
    Azért nem láttál, mert csak veled vagy Rudee-val játszom ott...Mondjuk ez nem tudom hogy jött ide.
    Senkit nem akartam sértegetni, leírtam a véleményem. Ja és nem állok be helyetted, ennek már semmi értelme. Fecó meg Csövi beáll és meg van oldva a dolog. CSók...
  • szanics
    Pontosan erről van szó.
    Ha normálisan szerveznénk egy bajnokságot oda-visszavágós alapon, akkor jöhetnének később az emberek, csak annyi lenne a dolguk, hogy pótolják emberi időben a meccseiket. 15 csapattal számolva ez fejenként 28 meccs, ami egy hónap alatt simán lezavarható.
    Úgyhogy ezt a részét támogatom, a vitáról meg csak annyit, hogy szerintem Termi simán befért volna...
  • Breki33
    a te számomra elég modortalan és bántó hozzászólásod csak hab volt a tortán

érdekes módon eddig nem nagyon láttalak a pes4launcheren we8-at jászani
    se biztos miattam nem jött ösze, direkt ezért szerveztem egy bajnokságot, hogy te ne játszhass.

Rudod mit állj be helyettem nekem a mai dolgok miatt úgyis elment a kedvem az egésztől...

Viszont ha ezentúl bárkit sértegetni akarsz ne ebben a fórumban tedd
  • Rudee
    Szerintem ott lett elrontva az egész, hogy előre be lett osztva a két csoport aztán utánna is csak jöttek és jöttek az emberek. Először úgy volt, hogy aki az elsőről lemarad az majd ott lesz a másodikon, és így tovább.

Mongyuk elsőre azt se értettem, hogy minek ez a kuparendszer. Akik eddig jelentkeztek, azok közt 2 ember volt, akik nem jöttek erre a próbára. A maradék kiegészülve Termivel és Fecoh-val (meg ha Csöves eldönti hogy jáccik-e, akkor vele is) miért ne tudna egy normális bajnokságot jáccani? Szerintem mindekinek van ideje hetente 3-4 meccsre.
  • Terminátor14
    na ezaz...kimondtad a lényeget. Én is játszani szerettem volna, és úgy érzem, ez csak miattad nem jött össze. De miattam ne hagyd abba, én előbb megtettem :)
  • Rudee
    Breki Juventus
    gabber Palermo
    Jim Kirk Manchester United
    Johnny AC Milan
    nightsucker Real Madrid
    Rossi1 Liverpool
    Rudee Chelsea
    Szanics AS Roma
    tepi5 Barcelona
    Termi Arsenal
    Vnczllr FC Inter

Fecoh ?
    Csöves ?
    Kopasz ?
    Rol ?
  • Breki33
    + Rossi Liverpool
  • Breki33
    Az oldalt nem én csinálom éncsak elkezdtem szervezni
    illetve vmi formát adni neki.

De őszintén szólva kezd elegem lenni belőle én játszani akarok nem veszekedni.
    Akkor inkább kiszállok az egészből.
  • Terminátor14
    ill. lettem volna.
  • Breki33
    11-en vagyunk még egy ember kéne bár Csövi is jelezte hogy játszana.
  • Terminátor14
    én leírtam, hogy Arsenalal leszek...

Fecoh: Ha Csövi is beszáll, akkor meglesztek 12-en.
  • Rudee
    Hát ja, jó lenne tudni hogy az azóta érkezettek kit választottak.

Breki Juventus
    Johnny AC Milan
    gabber Palermo
    tepi5 Barcelona
    nightsucker Real Madrid
    Jim Kirk Manchester United
    Vnczllr FC Inter
    Rudee Chelsea
    Szanics AS Roma
    Kopasz ?
    Rol ?
    Termi ?
    Fecoh ?
    Csöves ?
  • fecoh
    nem tudtam,mert ami be van linkelve a banneren ott nem szerepelt a 'Pool még,de akkor illene frissítenie valakinek azt az oldalt khm...
  • fecoh
    ha jól olvastam akkor termi is játszana csak így nme voltatok meg ,most akkor hányan lennénk?
  • Breki33
    Liverpool már foglalt pont most játszottam ellenük
  • fecoh
    üdv Breki

Lehet érdekelne a dolog, most úgyis szabad leszek szerda - csüt- péntek.

Akkor leszek az isteni Liverpool-al
  • Breki33
    aham persze

hát számomra ez a szó nem a kultúrát jelenti
    de köszi

ha ilyen hülyeség miatt nyilvános fórumon
    sértegetni akarsz hát......
  • Terminátor14
    ja de, boccs :D

Okéj, akkor majd zargatlak priviben :)
  • Rudee
    Nem láttad a Terminátort?

Reggel ha felkelek akkor leszek, 10-11 körül kb.
  • Terminátor14
    őőőmm...lehet, hogy nagyon láma vagyok, (meg ideges..), de ezt most nem értem :D
    Amúgy holnap reggel leszel? Mert akkor játszhatnánk.