81526
-
punkers #6679 tom hogy az telepitős amit 3 hónapja leszedtem -
punkers #6678 már megcsináltam a 8 részt leszedtem még májusban.Játszottam rajta 3 hónapig csak már a játékosok nem ott vannakmint régen -
köszi
remélem jól vagy
neked is viszont -
punkers #6676 MErt amit a fifahungary-ről leszedtem az még méjusban rakták fel demár rendes csapatnevekkel meg ilyesmi.Szal tulajdonnképen a játék a játék 1 kis tuningolással -
ez telepítős
WE8I PC - The Wolf Vuelta del Lobo Patch ez a neve és asszem 8 részből áll
kicsomagolva kapsz egy könyvtárat amiben van egy autoron (atyaúristen hányadszor írom ezt le) file amire rákattíntva simán telepíti. -
Rudee #6674 Na akkor ahoz töltsed le a Phoenix update-t. -
punkers #6673 értem értem de akkor mit tok csinálni.Honnan tok szedni valami frisitést -
Glasses #6672 SZIASZTOK!
Szólok,hogy helyettem beszálhat valaki a bajnokságba mert egy kis gikszer történt nem tudom mikor leszek net közelbe addig jó mecseket nektek és további jó kiegészitőket. -
punkers #6671 amit a fifahungary-ról letöltöttem annak a neve: The Wolf Vuelta del Lobo Patch WE8I PC -
eztis elmondtam, hogy ezek a roster miatt nem stimmelnek
a rosterban egy haj van beállítva ami a te változatodba még nincsen benne alapból ilyenek vannak benne.
Nézd már meg az editben a special hairstyle-t és megérted. -
punkers #6669 de amit kilinketél az nem volt telepitős -
Rudee #6668 Mi volt a neve annak amit letöltöttél? -
Rudee #6667 Azért mert a rosterhez tartozó patcheben van nekik külön arc és haj. -
punkers #6666 De telepitős volt szóval egy egészjáték feltuningolva -
még1* utoljára amit kilinkeltem wolf lobo patchet leszed (ha nincs meg)
Simán mint egy új játékot telepít.
Pheinix patch leszed és azzal update-l -
punkers #6664 auz nem stimmel hogy LAmpard fején egy majom ül meg ilyesmik.Fernando Torresnek meg egy kígyó van rátekeredve a nyakára -
Feltéve ha pesti vagy -
nemtudom mi van kilinkelve a fiahungary-n deha nem a telepítős amit simán sutorunnal telepíthetsz sőt cd-re kiis írhatsz
ha ez van akkor a Phoenix
Deha ez ilyen nehezen megy miért nem írsz fecoh-nak egy privit. hogyha kész van írja már ki cserébe neked egy sörért vagy borért és nem szenvedsz itt. -
punkers #6661 értem. de akkor mit csinájjak -
punkers #6660 akkor tuttok valamit ajánlani.Mégegyszer naon boccs -
ez nem így zenél
azzal kezdtem, hogy kilinkeltem neked egy új rostert
jöttél vissza hogy nem stimmelnek a fejek.
És ha nem fogadod meg amit mondok nemis fognak.
Nem lehet csak úgy büntetlenül rostereket cserélgetni mivel abban vannak rögzítve dolgok amik ha nincsenek benne a játékban gubanc lesz. -
punkers #6658 akkor boccs.De nekem az van meg ami a fifahungary-n van belinkelve 760megás.És már a játékosok más csapatban játszanak és kéne valami patch vagy valami ami ezeket megcsinájja. -
Úristen, te értsd már meg, hogy ha új rostert akarsz, akkor a patch tartalmának egyeznie kell a rostereddel...
Azaz ha a phoenix rostere kell neked, akkor az egész patchet fel kell raknod. -
Rudee #6656 Te nem értesz néhány dolgot. Az új rosterbe pl más arcok vanank beállítva, ezért akartja megelőzni Breki hogy később reklamálva gyere vissza. Meg vannak új csapatok, biztos jó lenne ha a Cádiz az Albacete mezében jáccana. -
punkers #6655 Úristen.Nem érted meg hogy csak 1 frissités kéne.AMibe a játékosok már az új csapataiba vannak.NEkem nem új játék kell.Ajjj
-
Áruld már el miért nem sportszerű
A 2. meg pont igy sportszerűbb nem véletlen ez az alap.
IGazából sincs úgy hogy mindenki egyszerre jó formában van.
DE mint mondtam miattam mindenki úgy használja ahogy akarja.
DE miért kell ezt előhozni 8* is mikor már elmondtam. -
a Wolf lobo a májusi?
Hátha ennél újabbat akarsz akkor rá kell raknod a Phoenix-et a readme alapján -
mert nem sportszerű, mint ahogy az sem, ha véletlenszerű beállításon hagyod a kondit multiban :P -
punkers #6651 Persze tom de az már májusi.És a játékosok még a régi helyükön vannak.És kéne valami
-
de ugye tudod hogy ezek nem egy részből állnak?
a Wolf lobo az teljes játék amiben már benne vannak a kiegészítők és amit kilinkeltem. Ez már maga patchelve van de simán telepíthatő ugyanúgy mint az eredeti játék , persze előtte uninstallálni kell a régit. Ennek van saját rostere is amit be kell másolni hozzá csak előtte autorun ugye .......
A Phoenix pedig ennek a patchnek egy úgymond update-ja.
Lehet jobban jársz ha felveszed a kapcsolatot fecoh-al aztán elkéred az övét. -
punkers #6649 Phoenix WE8I Season 05/06 update for The Wolf Veulta del Lobo Patch ezt szedtem le.Nekem az a alap WE8I amit a file front-ról lehet lesztedni 760mb-osat ami 8 részből áll tod amitbelinkeltél 8 részt.És akartam hozzá 1 olyan pachet vagy nem tom mit ami elrendezi a játékosokat meg uj arcok meg az uj csapatok meg a fellállások.Na ebben segits lécci -
az egy haj P
nem jól van beállitva
miaz hogy az 1.0-at szedted le?
Amit kilinkeltem roster nem a Wolfhoz való ahhoz a hozzá való rostert kell felrakni.
Ha újjat akarsz pont azt kell csinálnod mint amit fecoh -
punkers #6647 Nem tom mi lehet a baj de nekem Lampardnak nem tom mi van a feje fölött.Ricardo Lopeznek 1 cápa meg ilyesmik.az 1.0-at szedtem le -
Á nagyon elrontottak vmit az adboardoknál
másik stadionban is össze vissza van
pl hátul nem egyformák hanem baloldalon egyformák kaputól jobbra viszont különböznerk
És a stadion túloldalán nincs tábla hanem üres fehér
Ez nálatok is így van? -
Ja most a kép alapján nézve a tv kijelző se a legjobb -
-
ja nem úgylátszik ez csak az Alliance-ra vonatkozik úgy látszik kicsit elszúrták -
miért is nem?
több éve multizom és mindig azzal játszottam a bemelegítő meccset
és soha semmi probléma nem volt
esetleg annyi, hogy bemelegítő meccsen jobban megvertem P -
Mégegyszer köfi az infókat skacok,majd jelentkezem ha lejött minden és megbuhiztam a ficsőrt
-
egy apró megjegyzés: szerintem az nem szerencsés senkinek, ha azzal játszol bemelegítő meccset, akivel aztán tétmeccset is