81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• punkers
    na feltöltötted már?
  • fecoh
    Mit? a phoneix patch-t 1.1-től 1.5-ig most teszem fel tárhelyemre és mindjárt kilinkelem neked.

az 1.0-át és 1.6-ot neked kell leszedned a filefront-ról amit belinkeltem lejjebb.
  • punkers
    de azt honnan tom leszedni
  • fecoh
    lobora ezt felteszed a finixet tőkéletes lesz a ficsőt

Na én közben megnéztem,nálam sheva arca is tőkéletes,csak Cisse kolléga alap arcával nem voltam elégedett és gyorsan betettem a saját arcocskámat ,így már jobban fest
  • punkers
    az eggyik oldalon
  • punkers
    Nekem bejön a mozilla csak az a baj hogy 1 vieót nem jáccik le
  • punkers
    okok.Nagyon köszi
    Mozillám van de ezt is szeretem de váltok lassan Firefox-ra.Mert az internet expoler 1 nagy stzar
  • fecoh
    A többit gyorsan felteszem a tárhelyemre és onnan le tudod zúzni őket ,mert azok csak 2-3 mega körűl vannak.
  • fecoh
    Az 1.0-át és az 1.6-ot le tudod szedni a filefront-ról.

1.0: http://files.filefront.com/Phoenix_WE8I_PC_Update_10/;3979595;;/fileinfo.html

1.6 : http://files.filefront.com/Phoenix_WE8I_PC_Update_Fix_16/;4037052;;/fileinfo.html
  • fecoh
    Rapidshare-t akarod használni, namármost érdemes pl. mozilla firefoxal leszedni,mert nálam is explorerrel ugyanezt csinálta,az egy fos...

FOREVER firefox
  • punkers
    Rá kerestem a Topick ban a Phoenix-re.Találált is de a többi frissitést nem tom leszedni mert mikor rákattintok a linkre ott pedig a free-re akkor alul kiir valamit hogy egy csomó betü meg szám és file not found
  • Rudee
    A cápa jobban néz ki :D

Win telepítés után jövök.
  • Terminátor14
    az alsót azért nem vágtam, mert belelóg a pléja lába :( Tetejét meg elfelejtettem :P
  • Terminátor14
    Lőttem egy elég szép kis gólocskát, gondoltam megosztom veletek :)

és egy másik kamerából:

• gabber_saviola
  • gabber_saviola
    képet pls

ilyen?

• Rudee
    Ha felraktad az összes részét a frissítésnek, akkor Lampard feje jó lesz.
  • punkers
    Figyeljetek mindent úgy csináltam ahogy mondtátok.LEszedtem a WE8I-t ujra tettem szóval mindent használtam az instruction.txt.amibe le van irva.De ugyanugy Lampard fején majom ül szóval ugyan olyan lett jó lenne ha segitenétek.Most nem fogok hülye lenni
  • Terminátor14
    Hát igen, ez tényleg nagyon szimpatikus lépés volt a Milán részéről.
  • szanics
    ez valóban nagyon szép gesztus, ami mostanság hiányzik az élfutballból.
    Minden elismerésem.
  • Johnny23
    azt hiszem ilyesfajta "gesztust" sem tett még senki,különösen a legnagyobb riválisnak !!!!

Óriási ez a csapat!
    FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Johnny23
    hát igen,ez a MILAN !

"Az AC Milan sportszerű gesztusként kölcsönadja cserekapusát a nagy rivális és címvédő Juventusnak, miután annak első számú hálóőre éppen egy milánói futballista belépője miatt vált harcképtelenné. Az eset vasárnap, a Luigi Berlusconi Kupán történt: a Milan brazil sztárja, Kaká véletlenül rálépett Gianluigi Buffonra, aki azóta vállműtéten esett át, és háromhónapos pihenőre kényszerül. A 28 éves Christian Abbiati egy évre kerül Torinóba kárpótlás gyanánt, és saját bevallása szerint igyekszik majd kiaknázni élete nagy lehetőségét. Buffon kidőlése már csak azért is érzékenyen érinti a "zebrákat", mert nem védhet a szombati, Internazionale elleni Szuperkupa-találkozón, a bajnokság első tíz meccsén és a BL-főtábla első összecsapásain sem, ráadásul ki kell hagynia az olaszok négy utolsó világbajnoki selejtezőjét is. (MTI, dpa)"

FORZA MILAN!!!!
  • Johnny23
    + Franciao- Senegal (Eurosprt)

Irország- Olaszország (RAI1)
  • asfa
    szasztok.a teremfoci peccset hogyan kell telepiteni mer nem sikerül nemtom hogy kell pls segítség???
  • Rudee
    Magyar-argentín meccs alatt újratelepítem windowst, a szoba addig nem fog menni.
  • Breki33
    NEm elfelejteni ma 17.30-kor van a meccs

ESte meg

Horvát-Brazil

Holland-Német
  • Breki33
    ja még nincs effektezve ezért csak próba
  • Breki33
    nehogy kérdez PPPPP

inkább teszteld kiváncsi vagyok hogy tetszik
    klikk
  • punkers
    igen.és meg is csináltam.
  • Rudee
    Nem telepítős, az instruction.txt-be le van írva hogy DKZ studioval kell berakni.
  • punkers
    de haggyuk ha ilyen nehéz eset vaok
  • punkers
    de ez az update már nem volt telepitős
  • punkers
    ezt szedtem le hozzá.
  • mike369
  • Breki33
    ááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááááá
  • Rudee
    #6629es hozzászólásban van a link.
  • punkers
    és azt honnan szedjem le?
  • Rudee
    Jó, én utoljára írom le:

Van a The Wolf Vuelta del Lobo Patch nevű patch, amit Te már leszedtél. Van hozzá egy Phoenix WE8I PC Update for The Wolf Vuelta del Lobo Patch nevű frissítés, amiben az idei mezek, keretek meg minden egyéb van. Utóbbi 8 darabból áll, ami valamivel több mint 400 mega. Ezt a 8 darabot kell leszedned majd felraknod.
  • punkers
    ja és ehez szettem le a Phoenix updatet.
  • punkers
    ugyhogy szerintem nem én értettem félre valamit.