81526
-
oder hano #74024 hát igen :D nam igazűn találták el a gyep színét :D
-
Balázs 17 #74023 azért mert úgy néztek ki :) -
http://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop
Nekem viszont egy portable PS kéne -
Nagyi2pac #74021 hát nekem nem, photoshop cs5-öt használok, és nem tudom már milyen kiegészítő kellett hozzá hogy működjön, ezért próbáltam meg DXTBimp-el :)
akartam is kérdezni tőled hogy régebben mit kellett hozzá letölteni, de így igazából már lényegtelen, mert DXTBimp-el is simán meglehet csinálni. :)
igazából én úgy színeztem az egészet ahogy van, nem kivételeztem a felfestésekkel, de szinte semmit nem változott a felfestés -
ezért gyökér?
sose felejtem, hogy örültem Pes3-ban az első sikerült kapáslövésnek -
Balázs 17 #74019 vótam ma teszkóban és xboxon pes volt próbajátékként, két kis gyökér ott tolta barcelonával
pont gól lőtt gyerek, de kb amatőr szint lehetett még is ökölbe szorított kézzel örült
-
Nagyi2pac #74018 PESEdit.com 2012 Patch 1.2 - Released!
http://pes2008editing.blogspot.com/2011/10/peseditcom-2012-patch-12-coming-soon.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook -
kár kéne oda egy hozzáértő ember cseréltem a gyepet de a színéhez is hozzá kéne nyűlni -
ja és még egy én HD-s bint használok ha abba pakolsz kétszer akkora textúrát használhatsz
simán működik a jenkey féle hd bump is az én texturámmal -
DXTBimp minek PS is beolvassa a DDS-t
azt hogy csináltad, hogy a csíkozást ne színezd annak eredetinek kell maradnia -
Nagyi2pac #74014 ha még nem csináltál ilyet akkor természetesen bonyolultnak tűnhet így elsőre de egyáltalán nem az. :)
ha megvannak a szükséges programok hozzá, akkor a kis leírásom alapján szinte bárki tudja szerkeszteni magának a gyepeket, semmi extra tudást nem igényel, legalábbis ha csak a színezésről van szó. :)
persze lehet még rá koszolódást rakni meg egyebeket, de én egyenlőre azzal is elégedett lennék ha minden stadionban normál színű gyepek lennének. -
oder hano #74013 hát nekem eltartana egy darabig. te tényleg szép lett a gyep :) -
Nagyi2pac #74012 Hát eléggé, pár perc az egész.. ;D
-
Nagyi2pac #74011 FIFA-t még soha nem próbáltam szerkeszteni, de nem is szándékozom. :)
Am már a (FIFA) demo is akadt nálam + nem is tetszett...a teljest már ki se próbáltam, az idei PES-sel teljesen elégedett vagyok, szóval erről ennyit. :) -
oder hano #74010 ez ám az egyszerű :D -
Nagyi2pac #74009 nem, dehogy... :D
így csináltam:
UDE --> megnyitottam a dt07.img-t, exportáltám a gyep bint (jelen esetben az unnamed_138-at) + a dds-é
DXTBimp ---> megnyitottam az exportál dds-t és lementettem BMP-be
PS ---> megnyitottam a BMP-t, szerkesztettem és elmentettem
DXTBimp ---> megnyitottam a bmp-t és elmentettem dxt 5-ös dds-be
UDE ---> megnyitottam az exportál unnamed_138.bin-t, megnyitottam a szerkesztettet dds-t lecseréltem az eredetivel és elmentettem
Kitserver ---> bemásoltam a dt07.img mappába és kész :)
Sokkal egyszerűbb mint az előző években, hála az UDE-nek. :P
-
mármint a játékban?
fifában nem akarsz füvezni? -
Nagyi2pac #74007 upsz, pontosabban: 0, +30, -10 :D -
Nagyi2pac #74006 Csak ennyit változtattam:
Color balance/Color levels: 0, +30, -15
És mennyivel jobb lett, mint az eredeti...
-
Nagyi2pac #74005 Haha, asszem idén énis füvezek egy kicsit. :P
Első gyors próba:
-
én van mikor egy napot szenvedtem a csíkozással, hogy teljesen pontosan illeszkedjen
de ez rosszabb mint az eredeti -
jah: kimentette->photoshop->új réteg->zöldre lefestette az egészet->átlátszóság beállítása->mentés
nagy munka
-
A kép alapján nekem nagyon rikítóan fehér. -
a háló az nekem tetszik, de meg kéne nézni -
Pfúj de rusnya. Meg az a háló is, ehh. -
brrr ezeket tudnám lelőni olyan amatőrök, hogy még a vonalazást is zöldre színezik, nem elég, hogy a fű hupizöld csak arra van gógyijuk -
miért csak a pesedit annyi jó patch van még Pate patchén kívül
-
Mintha kriptonittal keresztezett fűből lenne a pálya... -
az én logó packomat mindeképp
-
De jó lesz a BAL is, most már nem válogatsz 3 közül se, kapsz egyet azt zabáld :)
Már várom a keddi DLC-t, pesedit ráhúzza modfrissítést, aztán átnézem mit rakjak még me, alakítsak át és onnantól nagyüzemi játék indul -
Engem a portugál Academikánál kezdetett :P -
Holland bajnokságban kezdet mindenkit, mert én meg a Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk-nél vagyok vagy minél
-
punkers #73992 nemtudom mi alapján, de eddig engem mindig máshova tett -
A BAL mód mindenkit a Roda-val kezdet? Vagy mi alapján "sorsol" be egy csapathoz? -
Ki tudja... Gondolom az ai tervezésekor nem választották szét a játékos és az ai-t annyira. Ezt úgy értem, hogy ha csinálsz valamit, azt az AI egyből érzékeli. Valójában ez nem csalás, csak akkor, ha nem rendelnek hozzá egy 0,3-0,4 mp-s késleltetést, ami szerintem a játékban sajnos nincsen meg
-
Örülnék én az nb1be egy ilyen nem világverő csapatnak :D -
Az a "csal a gép" szindróma ez tényleg létezik, vagy csak ilyen pszihés marhaság? -
Jelen helyzetben Arsenal igen, egy kicsit megzuhant...de azért annyira vacaknak nem mondanám....az NB1-et így is oda-vissza vernék :) -
gép gép elleni játéknak vannak érdekességei become legendben...
-
Arsenal a jelenlegi helyzetét nézve nem mondható annak a világverő csapatnak, ugye? Szal én azért keresem a kihívást?:D