81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• oder hano
    hát igen :D nam igazűn találták el a gyep színét :D
  • Balázs 17
    azért mert úgy néztek ki :)
  • Breki33
    http://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop

Nekem viszont egy portable PS kéne
  • Nagyi2pac
    hát nekem nem, photoshop cs5-öt használok, és nem tudom már milyen kiegészítő kellett hozzá hogy működjön, ezért próbáltam meg DXTBimp-el :)
    akartam is kérdezni tőled hogy régebben mit kellett hozzá letölteni, de így igazából már lényegtelen, mert DXTBimp-el is simán meglehet csinálni. :)
    igazából én úgy színeztem az egészet ahogy van, nem kivételeztem a felfestésekkel, de szinte semmit nem változott a felfestés
  • Breki33
    ezért gyökér?

sose felejtem, hogy örültem Pes3-ban az első sikerült kapáslövésnek
  • Balázs 17
    vótam ma teszkóban és xboxon pes volt próbajátékként, két kis gyökér ott tolta barcelonával
    pont gól lőtt gyerek, de kb amatőr szint lehetett még is ökölbe szorított kézzel örült
  • Nagyi2pac
    PESEdit.com 2012 Patch 1.2 - Released!

http://pes2008editing.blogspot.com/2011/10/peseditcom-2012-patch-12-coming-soon.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
  • Breki33
    kár kéne oda egy hozzáértő ember cseréltem a gyepet de a színéhez is hozzá kéne nyűlni
  • Breki33
    ja és még egy én HD-s bint használok ha abba pakolsz kétszer akkora textúrát használhatsz

simán működik a jenkey féle hd bump is az én texturámmal
  • Breki33
    DXTBimp minek PS is beolvassa a DDS-t

azt hogy csináltad, hogy a csíkozást ne színezd annak eredetinek kell maradnia
  • Nagyi2pac
    ha még nem csináltál ilyet akkor természetesen bonyolultnak tűnhet így elsőre de egyáltalán nem az. :)
    ha megvannak a szükséges programok hozzá, akkor a kis leírásom alapján szinte bárki tudja szerkeszteni magának a gyepeket, semmi extra tudást nem igényel, legalábbis ha csak a színezésről van szó. :)
    persze lehet még rá koszolódást rakni meg egyebeket, de én egyenlőre azzal is elégedett lennék ha minden stadionban normál színű gyepek lennének.
  • oder hano
    hát nekem eltartana egy darabig. te tényleg szép lett a gyep :)
  • Nagyi2pac
    Hát eléggé, pár perc az egész.. ;D
  • Nagyi2pac
    FIFA-t még soha nem próbáltam szerkeszteni, de nem is szándékozom. :)
    Am már a (FIFA) demo is akadt nálam + nem is tetszett...a teljest már ki se próbáltam, az idei PES-sel teljesen elégedett vagyok, szóval erről ennyit. :)
  • oder hano
    ez ám az egyszerű :D
  • Nagyi2pac
    nem, dehogy... :D
    így csináltam:
    UDE --> megnyitottam a dt07.img-t, exportáltám a gyep bint (jelen esetben az unnamed_138-at) + a dds-é
    DXTBimp ---> megnyitottam az exportál dds-t és lementettem BMP-be
    PS ---> megnyitottam a BMP-t, szerkesztettem és elmentettem
    DXTBimp ---> megnyitottam a bmp-t és elmentettem dxt 5-ös dds-be
    UDE ---> megnyitottam az exportál unnamed_138.bin-t, megnyitottam a szerkesztettet dds-t lecseréltem az eredetivel és elmentettem
    Kitserver ---> bemásoltam a dt07.img mappába és kész :)

Sokkal egyszerűbb mint az előző években, hála az UDE-nek. :P
  • Breki33
    mármint a játékban?

fifában nem akarsz füvezni?
  • Nagyi2pac
    upsz, pontosabban: 0, +30, -10 :D
  • Nagyi2pac
    Csak ennyit változtattam:
    Color balance/Color levels: 0, +30, -15
    És mennyivel jobb lett, mint az eredeti...
  • Nagyi2pac
    Haha, asszem idén énis füvezek egy kicsit. :P
    Első gyors próba:
  • Breki33
    én van mikor egy napot szenvedtem a csíkozással, hogy teljesen pontosan illeszkedjen

de ez rosszabb mint az eredeti
  • tobias88
    jah: kimentette->photoshop->új réteg->zöldre lefestette az egészet->átlátszóság beállítása->mentés

nagy munka
  • [HUN]FaTaL
    A kép alapján nekem nagyon rikítóan fehér.
  • Breki33
    a háló az nekem tetszik, de meg kéne nézni
  • [HUN]FaTaL
    Pfúj de rusnya. Meg az a háló is, ehh.
  • Breki33
    brrr ezeket tudnám lelőni olyan amatőrök, hogy még a vonalazást is zöldre színezik, nem elég, hogy a fű hupizöld csak arra van gógyijuk
  • Breki33
    miért csak a pesedit annyi jó patch van még Pate patchén kívül

• tobias88
    Mintha kriptonittal keresztezett fűből lenne a pálya...
  • tobias88
    az én logó packomat mindeképp
  • Buddy
    De jó lesz a BAL is, most már nem válogatsz 3 közül se, kapsz egyet azt zabáld :)
    Már várom a keddi DLC-t, pesedit ráhúzza modfrissítést, aztán átnézem mit rakjak még me, alakítsak át és onnantól nagyüzemi játék indul
  • Buddy
    Engem a portugál Academikánál kezdetett :P
  • tobias88
    Holland bajnokságban kezdet mindenkit, mert én meg a Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk-nél vagyok vagy minél
  • punkers
    nemtudom mi alapján, de eddig engem mindig máshova tett
  • penge96
    A BAL mód mindenkit a Roda-val kezdet? Vagy mi alapján "sorsol" be egy csapathoz?
  • tobias88
    Ki tudja... Gondolom az ai tervezésekor nem választották szét a játékos és az ai-t annyira. Ezt úgy értem, hogy ha csinálsz valamit, azt az AI egyből érzékeli. Valójában ez nem csalás, csak akkor, ha nem rendelnek hozzá egy 0,3-0,4 mp-s késleltetést, ami szerintem a játékban sajnos nincsen meg
  • [HUN]FaTaL
    Örülnék én az nb1be egy ilyen nem világverő csapatnak :D
  • Buddy
    Az a "csal a gép" szindróma ez tényleg létezik, vagy csak ilyen pszihés marhaság?
  • Buddy
    Jelen helyzetben Arsenal igen, egy kicsit megzuhant...de azért annyira vacaknak nem mondanám....az NB1-et így is oda-vissza vernék :)
  • tobias88
    gép gép elleni játéknak vannak érdekességei become legendben...

• penge96
    Arsenal a jelenlegi helyzetét nézve nem mondható annak a világverő csapatnak, ugye? Szal én azért keresem a kihívást?:D