81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• szanics
    Melóban vagyok, de este bevállalok akár 2-t is (22:30 után, mert addig irl foci van).
    Holnap meg már délutántól mehet.
  • Szilcsio
    Szanics 1 meccs ?
  • szanics
    Ha 7-nél több meccset játszottál volna, már rég nem itt állnál. Sokkal lejjebb :PP
  • szanics
    Áh, mindegy. Csak idegesít, hogy kurva jó vagyok és mégis mínuszban vagyok. Én. Röhej. :DDDDDDD
  • Szilcsio
    16. nem is rossz :D
  • Rudee
    Azse jó. Az igazi az lett volna, hogy én kezdek 1500ról, a többiek meg -2000ről :D
  • szanics
    Monnyuk én 1000-ről gondoltam :DDD
  • Rudee
    Ha 0ról kezdesz akkor meg lenne -136 pontod.
    Eredmények egyébként aug. 18tól megvannak napi lebontásban. Csinál log filet a serveres program.
  • szanics
    gyere Pes4Launcheren a magyar szobába, ott mindenki nyomja du/esténként.
  • szanics
    Ja, ezért parasztság 1500 pontról kezdeni.
    Mert gondolom, én lementem az elején villámgyorsan 200 pont környékére (valami 4 győzelem, 13 vereséggel kezdtem), és most onnan tornázom vissza magam. Gáz.
  • Liszi
    most nyomtam elsőnek 6csillagon és ugye 2-3napja szar a gamepadom,szval billel meg még nem toltam.
  • Rudee
    Úgy hogy mögötted álló ellen elszenvedett vereségért többet von le, mint amennyit a győzelemért ad.
  • Rudee
    Levante az komoly ellenfél lehetett.
  • grizzly21
    mellesleg sztema fifában tul könnyű a szabad (95%osan lövöm be) WE8ban meg tul nehéz (közel 0 % nekem...)
  • grizzly21
    mert nekem a pes4launcher nem megy (we8am van és routerem de mondjuk a fifa megy...nemtom miért)
  • szanics
    Pont ez a gáz. Hogy a tökömbe van nekem 32 győzelemmel és 18 vereséggel 1364 pontom? Car ez, én mondom! :DDD
    Nem lehet megnézni, hogy az összes eddig játszott meccsemnek sorrendben mi volt az eredménye?
  • Liszi
    mással megy,most nyomtam.sztem nagyon brutál főleg úgy hogy nem erős kerettel nyomtam,csak szükség volt pár cserére.[bocs a minőségért mer most ez paint :D]

• grizzly21
    igen mások ellen a cool igazán...kellene rendezni bajnokságot kár h csak fifa van...
  • Rudee
    Jasc.com vagy google.
  • fernando torres
    animation shopot hol találok??
  • Rudee
    Fraps + animation shop.
  • Rudee
    1500 pontról kezdett mindenki.
  • szanics
    1. szabadot távolságtól, helyzettől függően máshogy, de on-line eddig egy gólt sem rúgtam szabadból, csak a gép ellen, úgyhogy még csiszolásra szorul a technikám...

2. A WE8 CPU-ja érdekes. Én is hat csillagon nyomom Barcával a bajnokságot, és azt figyeltem meg, hogy eleinte marha könnyű, aztán a gép kétgólos hátrányban bekeményít. De ha erre készülsz és okosan játszol, simán nyersz. Szóval a játék mások ellen játszva az igazi!
  • grizzly21
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084176425
    légyszi leirás is jo de nem megy
  • fernando torres
    a videókat hogy konvertáljátok át gif-be??
  • grizzly21
    hm akkor keresek
    aki tud fejből az azért linkelhetné merre vannak
  • szanics
    Ez mekkora szar már...
    Van, aki összesen 3 meccset játszott, és 1600 fölött van a pontszáma. Ultragáz a rendszer, igazad van, Breki. :(((
  • Terminátor14
    Szabadot ha nem írtam le annó 3-4szer, akkor egyszer sem. Breki is másolt be leírásokat, persze nem ebbe a topcba.
    A WE8 meg nem nehéz, én 5*on kezdtem, de már bánom, mert így túl könnyű.
  • szanics
    jah, de azért a mérlegem így is pozitív ;-)
  • grizzly21
    2 kérdés:
    1. szabad: ti hogy rugjátok? én technikám: R1 középmagasságra kb de az a távtól függ és amint nekifut jobbra /balra hogy csavarja is. ez nem naon célra vezető csak néha akad be egy két ficka.
    2. mennyire számít nehéznek a WE8 CPUja? mert én 6 csillagon játszok Fa kupát arsenállal és vezetem
  • Breki33
    ja érted jó pontokat kaptam :-)

kár a 11-esekért
  • szanics
    Köcce, 1364. Az nem rossz :DD
  • Breki33
    értelemszerűen a pes4launcheren P

Player Stat asszem

DE nem nagyon reális van aki 4* kapott ki és előrébb van mint mi.
  • szanics
    Ha így be tudod tekerni a szabadrúgást, akkor meg is érdemled a gólt.
    Irl is számtalanszor lesz gól ilyen helyzetekből, mert a kapus csúsztatásra vagy fejesre számít.
  • Rudee
    Itt.
  • szanics
    Na jó, majd játszhatunk egy párat :P
  • grizzly21
    nem akarom beirni 500helyre csak annyi h aki tudna segíteni a WE8 tápikban naon megköszönném
  • Terminátor14
    Sziasztok...
    Ha már a kapusnál tartunk....:)

• szanics
    Nahát, ezt eddig nem is tudtam. Hol lehet ezt megnézni? Biztos tele vagyok pontokkal! :D
  • Breki33
    A fifahungary-n egy GEri nevű egyén ezt írja nem szerti a pest és ezért sosem játszott vele.

A kérdésre miszerint akkor honnan tudja így reagált: LÁttam, hogy valaki játszott vele.