81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Ebben is van Impact csak nem reklámozzák agyon ! :O

• penge96
    Hát pedig elmondhatnád :D
  • oder hano
    :D
  • Breki33
    igazából nem tudom most mivel játszom :-)
  • oder hano
    :D na akkor kell az a yauri gameplay meg ez :D
  • Breki33
    lehet mégis azt mondom

mondjuk lehet azt mondani, hogy kint állt meg, hogy két kézzel véd, de hatalmas bravúr volt így lassítva talán nemis látszik ebből a szögből, de csak így tudtam felvenni
  • Breki33
    ja a replayeket a configban be lehet állítani
  • daver88
    remélem az általánosítás nem rám vonatkozott, mert én nem 1 meccs alapján ítéltem, 13-15 meccset az 1.0-és patchel játszottam. csak a tisztánlátásért...
  • daver88
    jobb lett a lövés kétségtelen 1.1-ben
    Bár amikor rúgtam egy gólt az előbb, és amikor mutatta volna az ünneplést a kamera, akkor egyszerűen megállt a játék, a reklámtáblák váltottak, de semmi más, ki kellett lépnem az egészből.
  • oder hano
    teszteld is :D
  • Breki33
    nem ezt mondtam !

egy mecs alapján nem lehet általános tapasztalatot levonni bár sokan azt teszik

tesztelem tovább
  • oder hano
    szóval akkor a kapusok is jobbak lettek? jó lenne :D
  • Breki33
    mondjuk én a yari féle exe-re raktam lehet abból szedtem ki
  • Breki33
    izé lol

beállítottam a fizikát lövést labdát eddig jónak tűnik perfekt a lövés
    szerintem itt egy példa csapódik lefelé jobb így kapus is szépen véd szerintem

• oder hano
    aztán leírhatod a tapasztalot. jó lenne ha tényleg nam csalna a gép. elég idegesítő hogy egy erősebb csapattal 1:0 ról a 2 félidőben kikaptam 1:3-ra.. hogy az első félidőban elig volt helyzetük
  • penge96
    köszi
  • Buddy
    http://jenkey.moddingway.net/blog/

ilyen gameplay izé...de tesztelni köll majd
  • penge96
    Ez milyen tool? Valaki link?
  • Buddy
    Ami zavaró, hogy átváltoztatja a hálót, inkább a sajátomat használnám...azt nem lehet vhogy "nem akarni"?
  • Breki33
    javítok megy csak lassan indult el, na kipróbálom az ai cheating remove-t

• Buddy
    Elsőre nekem se indult, indíts el egy játékot és utána próbáld, már menni fog.
  • Breki33
    én most kipróbáltam az újjat jónak tűnt a lövés semmi gond nem volt vele

viszont a PES2012 1.01 - Gameplay config.exe nem indul
  • daver88
    nem, nem kapcsoltam be ai cheating removert, direkt mivel írták, hogy nem a legjobb még...de látom nem csak nekem tűntek fel a hibák, szerencsére azért javítja őket..
    potennciál?? pl. mint írtam a passzolás...sokkal jobb mint az eredetiben, ezenkívül kiváncsi leszek a lövésekre, ha az jól meg lesz csinálva, akkor egyértelműen ezt fogom használni...
  • Breki33
    na várj ez így nagyon le van egyszerűsítve, gondolom bekapcsoltad az ai cheating removert de ez csak egy opció

ezenkívül az újban már ezt írja

Gameplay tool version 1.10 change log :

Increase range for shot power's silider
    Fix bugs when use "Removal AI script"
    Add "New Gameplay mode"

tehát míg korábban ezt bugosnak írta már javítva van

a másik meg a yair féle nem keverendő össze ezzel bár kombinálható
  • penge96
    Ha szerinted rosszabb lett, akkor milyen potenciál van benne?
  • daver88
    Próbálgattam kicsit Jenkey gameplay patchét, sztem nem lett jobb a játék tőle, sőt talán rosszabb is. Nagyon sokszor a vakvilágba rúgják az ellenfél játékosai a labdát, sokszor még bedobásra is, mintha lecsúszna a lábukról...lövések jóval nehezebbek lettek, nem nagyon volt kaput eltaláló lövésem 16-on túlról, nagyon fölémennek, még ha keveset is nyomok a csíkon.
    Ami pozitívum, hogy a passzolás sztem jobb lett...

Na meg olyan illúzióromboló mozdulatok vannak, hogy elképesztő (nemtudom hogy a patchnek köszönhetően-e, de amióta használom, azóta látok ilyeneket mint pl ez:

Nem kapuralövés volt, nem...hazaadás ollózva.

Szóval nagyon beta állapotban van még, reméljük sikerül igazgatni rajta...mert van benne potenciál...

u.i.: várjuk a szép gyepeket, reméljük HD-ban is.
  • oder hano
    faxa :D
  • Breki33
  • tobias88
    Vagy a másik lehetőség, hogy a csíkokat jelölöd ki és az lesz a 3. legfőbb réteg fehérrel. Így már a 2. rétegen csinálhatsz bármit a csíkkal és a fűvel együtt, a 3. úgy is felülírja
  • tobias88
    Nem vészes ez annyira a szín változtatása a vonalakén kívül
    Varázslópálcás kijelölésnél megtalálod a megfelelő kijelölési értéket és kész is.
    Csak hát valaki arra se képes, hogy a csíkok fehérek maradjanak...
  • oder hano
    nem de ha én barátságos mérkőzést játszok és randumként választok csapatot akkor jó lenne ha minden liga ott lenne
  • [HUN]FaTaL
    Nem, de egyszerre hány ligát játszol?

Ha spanyol csapattal játszol ligát, akkor azt rakod be, ha meg váltasz akkor kilépsz és átállítod, nem túl bonyolult. :)
  • oder hano
    szóval akkor egyszerre 2 nem lehet bent :(
  • penge96
    "PESEDIT.exe".

Most is alapból benne van a Német 2. osztály (Pes-edit patchel), azért kell átállítani a spanyolra, később meg a többire... egyszerre csak egy lehet benne, mert ez a hülye Konami bmeg egy másodosztályt képes berakni...
  • oder hano
    vagy ez a PESEDIT WindowsFormsApplication1 akar lenni?
  • oder hano
    hát én ott pes-edit exét nem látok. de érdekes hogy a 1.1 es pes edit nél nem kellett bekapcsolni semmit ott automatikusan ott volt a bundesliga2
  • penge96
    A játék könyvtárában...
  • oder hano
    ha azt tudnám hol van
  • penge96
    Az másodosztály... valszeg külön bekell kapcsoln a PES-edit exéjével :)
  • oder hano
    jah ok. na de akkor még sincs új liga? pedig Added Liga Adelante ezt írja...