81526
-
Szerintem ha kint áll a 11-esnél és erőböl átlövik felette igazából sem ér vissza.
Lásd Zaragoza meccs -
Gabe18 #7890 Eddig se az emeléssel volt a baj,hanem amit 40-ről rárugtak azt átszállt a kapus felett,pont mint ez.
Tolokocsiba a törött lábú kapus visszagurul a vonalra ennyi idő alatt mint néha ezeknél a góloknál száll a labda,ez meg... -
Ez nem átemeléses gól
erőböl megrúgtam.
És elég nehéz nem olyan egyszerű mint eddig
És másként is kell -
Gabe18 #7888 Hát ez kiábránditó...
Még mindig lehet 50 méterről gólt lőni a kapus felett.
-
3. Pes5 gólom
[IMG]http://www.frenkie1.tvn.hu/pes5 2005-09-16 20-05-48-14.gif[/IMG] -
van olyan ps2 patch ami csak hangokat tartalmaz? -
kellene nekem egy lista az adx-ekről szeretném cserélni a hangokat
vagy kellene segítség melyik adx pl a menu visszajátszás egyébb -
Pontosan
a pes4 demo megbeszélésen nem figyeltél? P -
Jah télleg mivel a grafikai beállítások nincsenek meg a demoban ( így pl. időjárás vagy a labdák kiválasztása ) és így ha azokat átállítom akkor kifagy az indításnál. Ha meg csak azokat a cuccokat állítom át amik a trainerben is vannak akkor meg megy rendesen :) -
Eláruljam, hogy miért?
DE szerintem rá fogsz jönni magadtól -
Igen megis van melyik minta mostmár csak labdatextúrát kell keresni -
Vigyázat! Készíts előtte egy másolatot az eredeti exedről, mert nálam fagyott amikor kezdődött volna a meccs!!! :P -
Nekem nagyon tetszik
"egyebet nem tudok elmondani erről "
Erre gondoltál? -
Ezzel a PES5.exe-vel fellehet oldani az optionst!
-
És vélemény?
Kéne a ball-os oldal neve hogy labdát tudjam cserélni úgy emléxem ott sok ilyen fajta volt -
ftp.......... -
Igen most már nekem is be is raktam a reklámtábládatat és így jó is lett thanks. -
asszem ez -
már bocs de http://www.frenkie1.tvn.hu/ itt csak adboard-ok + GS -
Ez a stadion van a demo-ban?
-
Mondjuk a #7866 -ben tök jól néz ki a régi -
mondtam, hogy fent van az ftp-n
az okosak már megtalálták -
foy = fox -
Breki foy még "füvezni" ? PP -
igen jó -
-
Glasses #7865 Általában a fifa fanok vannak akik csak a grafikával foglalkoznak,de nem tudják,hogy ami igazán számit az a foci hangulatának és életszerüségének a visszaadása -
Rudee #7863 Csak sajnálni tudom azokat, akiknek a grafika a döntő. Fontos, de van ami még annál is fontosabb. -
s ezek után gondoljuk csak el milyen lesz a full!!
nameg majd a PES6 mikor odapakolank a graf.nak is belegondolni is "bizsergető" és akkor még finom voltam..napersze ez csak a jövő zenéje
-
hát igen semmi sem tökéletes!
DE vhogy KONAMIéknál azt tisztelem,de isszonyuan,hogy kis aproságokra is nagy hangsúlyt tudnak fektetni,meg tudnak ujjulni évről-évre! és ez bizony érződik is az egész "projecten". Ráadásul látjuk ugye hogy pl.grafikára (ami döntő lehet 1játéknál) nemsokat változott, mégis ki tudtak hozni az egészből egy sokkal jobbat ,mint az előző.....nem véletlen hogy sokan márcsak a demo kiprobálása után azt mondták,hogy "ilyen élvezetes fockával még nem játszottak".....hát van benne vmi
-
Rudee #7860 Én se azt írtam, hogy romlott. Van 1-2 kifejezetten jóra sikerült mozgás is, de ha a kapust megcsinálták volna, akkor se lenne tökéletes, úgyhogy lehetne folytatniuk. -
Glasses #7859 De akkor is javult a game azzal,hogy javultak a védők és nem ragad ugy oda a labda,hát a kapussal kapcsolatban pedig meg csak reménykedhetünk de ez a játék ipar mindig lesz ami nem lesz tökéletes egy játékban,különben hogy tudnának ki adni folytatást. -
Rudee #7858 Én a Konamit nem értem. Mi a jó abba, hogy össze-vissza mutatja a zászlópörgető közönséget meg mindenkit, de egy normális kapust nem tudnak csinálni. Nincs sok hiba, de ami van az mind katasztrófális. Még szerencse, hogy a bírót kicsit javították, az lenne a hab a tortán ha meghagyták volna azt is olyan ökörnek. -
azért nem igazán értelek téged,dehát nem muszály jáccani vele
-
hmm 3 csillagon még csak Henryval tudtam gólt lőni... igaz azzal 4-t:D
remélem készül ehhez vmi csapat patch mert a mostaniak közül egyiket jobban utálom mint a másikat -
Rudee #7855 Ezzel a demoval inkább nem idegesítem magam tovább, hihetetlen ez az egész. -
Kanál #7854 gondolom lehet zúzni a vébére o: -
Liszi #7853 az micsoda? :S -
dadek #7852 Szaisztok!
A Go for 2006 funkció csak a ps2-es változatban lesz csak?
Mert a menüben nem találtam -
A mezeket miképpen kell betenni?
Ahogy nézem GS-ben itt nem úgy kell berakni mint eddig nem? :)