81526
-
Zalmant vegyél énis azt vettem
nekem 2,66-os van benne elvileg jó de azért figyelek -
...azért ne kiabáljuk el!
...csak kidobnak vmi szerkeztő progit kizárolag a PES5-höz, megasztán még ki sem jött a gamma -
Oké akkor reménykedek hát, ha meg lehet oldani a mezek.
Én egy 3,2 FSB800 1M procit akarok venni bele, de még mindig nem vettem meg, mert unokatestvérem be tudja nekem szerezni olcsóban de, augusztusban nem tudtak lejönni hozzánk, mert közbe jött nekik valami. De kb. egy hónapon belül, remélem, mér meg lesz. Csak nekem még van egy olyan gondom is, ami még most derült ki egy pár hete, hogy kicsi a házam és nem igazán férne bele egy komoly hűtő, és én azt olvastam, hogy eléggé jól melegnek ezek a procik ezért szeretnék bele egy jó hűtőt is. Most úgy áll a dolog, hogy veszek még hozzá egy nagyobb házat is (chieftech LBX-02B-B-SL) és így biztos bele fog férni egy jó hűtő is. Ha minden igaz, akkor a jövő héten lesz ideje és utána fog járni mindennek. Egyébként én még a hűtőn is vacillálok, hogy milyet vegyek hozzá.
Te is szeretnél venni bele egy másikat? -
hát ezt én sem értem... Wolf többek között ezért is tér át idén már a FIFA 06-ra és nem lesznek Wolf patchek PES-hez! -
Azt nem értem a Konami-nak miért nem érdeke, hogy egyszerűen lehessen bele pakolni. -
Na kész három új fú azoknak akik a szélesebb csíkozást szeretik, új teknikával.
Még nem tökéletes de szerintem egész jól néz ki
van sima és keresztcsikozású is
kilinkeljem érdekel vkit tesztelési célból? -
mezekkel kapcsolatban beszéltem több emberrel és azt mondták más a fájlfelépítés és kódolás a PC-s és PS2 verziónál... a PC-s viszont annyira meg van bonyolítva, hogy állítólag a GStudio-t író srác sem nagyon érti, hogy kellene "kibontani"... Ariel tegnap MSN-en nekem azt mondta dolgozik a dolgon, de nem ígér semmi jót egyelőre! -
stadionokat igazából úgy cseréltek hogy textúrákat cseréltek
struktúrába eddig kevesen tudtak igazán belenyúlni
ez itt is így lesz de úgy mint eddig lehet szerkeszteni lásd a mi updatenk
És vettél bele nagyobb procit?
Mezek miatt még várom a ps2-es mezt csak furcsa, hogy ott srt-ek vannak és él az a menü -
eddíg úgy néz ki igen... -
Csak úgy, mint a 4-ben volt, hogy készítenek majd más stadionokat pl.: mint most az Allianz és ezzel le lehet majd cserélni egy másikat. De nekem az is elég, ha a gyepeket és azokat a konamis feliratokat le lehet cserélni.
Ja nekem P4P800 SE-van.
-
P800 -
Stadioncserén mit értesz?
Amúgy neked is P80-as alaplapod van? -
Smart EXplorert használok az minden oldalt megnyit ahol jártam csak ha véletlen becsukom van gond.
köszi -
Breki tényleg úgy néz ki, eddig hogy nem lehet majd a mezeket és a stadionokat cserélni a PES5-ben? -
használj könyvjelzőket a böngészőben :D de ok csinálok egy HTML-t és átküldöm -
A hét képét szeretném kint hagyni a többi elvileg mehetne a felső banner alá
meg ez is, mert mindig elfelejtem hol van
klikk
Ha ebben tudsz segíteni megköszönjük -
nézd meg a GTA-SA topikban tök jól megoldották... ha gondolod segíthetek... -
Hát a bajnokságon gondolkozom, hogy kiveszem
A hét képe viszont marad -
kell ide a fejlécbe ez a rohadt sok és nagy kép? marha zavaró sztem... nem lehetne kicsit ezt "rendszerezni"??? -
köszi, de ne szokj nagyon hozzá mert van két új P -
jaja! én is használom.... nagyon pofásak! -
Breki grat a gyepeidhez, most tettem be a "frenkie thing" zipbe lévőt és hát nagyon bejönnek
a reklámtáblákat is beraktam -
szép
na húztam a kádba -
még nem próbáltam
de most már nem kell elcsesznem egy DVD-t mert ps2mben is wincsi van....csak át kell tölteni PCről
-
[IMG]http://www.frenkie1.tvn.hu/pes5 2005-09-22 19-22-32-59.gif[/IMG] -
akkor jobbulást -
ezt kérdem, hogy kifagy-e most is -
hétvégén utánanézek ez most igy este betegen sok lenne:) -
igen be
de hagyom, amit a patch (WEMWERICA 2.5) hozott, mert amikor pc füveket raktam a pes4embe az kifagyott tőle -
nemtom nálam nincs str
de a 7825 felett lehet
amúgy a füveket te be tudod rakni? -
hát ha megmondod az str számát:)
van vagy 20000 ilyen lasztitól mezekig stadionokig, ráadásul a külön sportszár gatya mez miatt meg3szorozódott minden:) -
Ki tudnál linkelni egy Chelsea mezt file-ban?
Kiprószálnám. -
úgy értem Bl-t igértem és nike-t hagytam benne -
Na nálam nincs ilyen illetve str kiterjesztés sincs -
igen van...ha tőlem kérded... -
-
Nike van benne és nem szóltatok
megy fel a BL laszti -
oké gyúrunk P -
mindjá csinálok képet vazz -
A patchban ugye a BL labda van?
Zeus azt irja Nike