81526
-
semmi hiba sincs ebben, de úgyis lesz még újabb de amíg olyanok vannak benne amiket tegnap mutattam meg amit mindjárt mutatok addig engem egyáltalán nem zavar egy távoli lövésem a vinkliből jött ki szinte úgy hogy kifelé pattant -
Hát nagyobb ne, de ekkora se -
igen tetszik
ne kelljen már mindent háromszor leírni
igazából is mutatják az ünneplő közönséget deha nem tetszik letiltod és kész
de ezért ilyen hülyeségeket dumálni ennél nagyobb hiba sose legyen benne -
A blogján a hozzászólásokat. Milyen pes-edites hozzászólásokat?:D Életemben egyet nem olvastam még el xD -
Úristen, most komolyan, neked ez tetszik?:D Hát te tudod, amúgy nálam is ilyen, bár többször még rosszabb is...
Ha már agresszív kismalac: "Nnnnem veszek!" xD -
milyen kommenteket?
elhiheted, hogy eléggé olvasom a fórumaikat hisz dolgoztunk is együtt
ne ilyen pesedites hozzászólásokat olvass ott elég alap dolgokat el kell magyaráznom nekem is pl a füveknél -
csinálj
de ebből az agresszív kismalac stílusból vegyél vissza
nálam ilyen, szerintem egyáltalán nem gázos nekem még tetszik is, hogy a közönséget mutatja
-
Ha olyan nagy garancia, akkor nézd meg a kommenteket... na azokról a hibákról beszélek, és ezt a visszajátszásos dolgot meg ne erőltesd, ez hiba, bug, nem valami plusz tartalom. Ha meg igen, akkor nem vágom mi a jó abbna, hogy nem látom a játékost visszajátszásnál... :D -
Annyi látszik, hogy kiírja a gólszerző nevét, és közbe mutatja a füvet. Ennyi, csináljak képet róla, vagy mi? -
Jajj, hagyjuk már... mi az, hogy nem állítom be jól? Annyit lehet állítnai, hogy miket ismételjen, és??? Nem ezzel van a baj, hanem hogy egyszer sem a játékost mutatja, hanem a füvet. Ezen mit nem lehet jól beállítani? -
milyen rengeteg hiba?????
én tegnap több meccset játszottam rendesen beállítva és csak jó dolgokat tapasztaltam
és ezek a nevek garanciák a minőségi munkára
ha nem jól állítod be nem biztos, hogy a patch szar :P -
ott van a kapcsoló, be lehet állítani :-)
nálam úgy működik ahogy írtam még tökre tetszik is, hogy néha más a
kameraállás -
De még ettől függetlenül is gáz ez a patch, rengeteg hiba van benne. -
Dehogyis, ez elvan baszva :D Nekem egyszer sem mutatja a játékost, nem direkt a közönséget mutatja... kommentekben is írják -
azt tegnap már kilinkeltem azóta nincs újabb
1.10-es van
http://jenkey1002.blogspot.com/
Nincsenek elbaszva tegnap mondtam, hogy be lehet állítani, ahogy nekem van néha mutatja a közönséget arcokat közelről az még tetszik is.
-
Szerinted? Jenkeyé. De ebbe nagyon elvannak baszva a visszajátszások, folyamatosan csak füvet mutatja, a játékost nem is látni... kár érte, pedig jó lenne, de így fasz se fog ezzel játszani... -
német francia azt hiszem -
Milyen gameplay tool? -
Kész van a gameplay tool full verziója! -
Breki neked melyik verzió van meg?? Még fog jönni majd a Release verzió nem?? -
-
Bernabeu
-
van vagy 30 féle :-) -
Nagyi2pac #74162
-
ennél van sokkal jobb HD bump-om holnap megpróbálom kiadni
ennek látszódik a széle, hogy ismétlődik -
Nagyi2pac #74160 bár most próbáltam eredeti konamis gyeppel ezt az új bump-ot, így viszonylag tűrhető. akkor lehet mégse a modell készítő hibája, hanem a gyepkészítőké akik még pluszba átszínezik a gyepet és úgy használják ezt a bumpot... -
Nagyi2pac #74159 sok az igénytelen emberke, az emberek 80% mindegyik új gyepet dicséri, mindegy nekik hogy az neonzöld, kék, vagy hupilila... 
attól függ hogy írod, írd tanácsként, tippként...hogy ha fekete-fehérbe rakná be a dds-t akkor (még) szebb lenne. :D -
oké ezt berakom -
de az egyik hülyéje még dicséri is
egyébként megnéztem bump-ot színez, tök hülyeség a képen látszódnak is a szélei emiatt nehéz jó bump-ot készíteni szerencsére van hd-ban sokkal jobb
csak ha én irogatok az olyan mintha mindenki más munkáját lenézném fikáznám -
Nagyi2pac #74156 a 2. kép az eredeti színezett bump, a 3. meg miután áttettem a színes bump-ot fekete fehérbe. :) -
Nagyi2pac #74155 írjál te :DD neked nagyobb hírneved van gyepek terén, különben sztem sokra nem mennénk vele, nem hinném hogy a készítő annyira nézegetné a kommenteket.. -
az a modell az, hogy a bump-ot szinezi? -
egy nicket kell meg egy emilt nem olyan bonyolult -
Nagyi2pac #74152 felső: konami modell + saját gyep
kőzépső: UellingtonDesign modell + saját gyep
alsó: általam átszerkesztett UellingtonDesign modell + saját gyep -
Nagyi2pac #74151 hát 1 kommentért én nem fogok nevet meg emailcímet megadni :DD
am csak annyi hogy színes képet rakott be, fekete fehér helyett...és így még színesebb lesz a gyep. :) -
Ja okés, értem. És szted így a yair féle is működik alatta? Bocs a sok kérdésért... -
oder hano #74149 kösz! így már jó :) na de arra lénnék kíváncsi hogy mikor elindítom ezt a Jenkey1.10-et akkor elindul e az a yauri gameplay is
-
a felső a tiéd alső meg az eredeti? -
már írtam
"yenkey PES2012 1.01 - Gameplay run.exe exe kicsi" -
http://www.pes-patch.com/2011/10/pes-2012-new-model-of-grass-by-uellingtondesign.html/comment-page-1#comment-68266
please akinek nem tetszik írja oda lássák, hogy mi a vélemény csinálják meg rendesen