81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    egyiket állítsd be a 2.-8. kontrollerre, mert alapban az elsőre teszi a gamepadot is
  • oder hano
    na most vegyes érzelmeim vannak. na elindítottam a sima yauri exe-vel. na a tapasztalatom az hogy sokkal jobban védenek a kapusok mint a jenkey féle exével elindított játék. na már most a yauri játékába nem igazán akar szabálytalankodni a gép. míg a jenke moddal ők is szabálytalankodnak ugyan úgy mint én... hát a kettőből kéne egy jót csinálni :D
  • Vanek
    hi!

pc-n lehet egyszerre ketten játszani? Beállítottunk settingben a controller gombjait,de pes-ben csak egyet ismer fel,illetve azt is csak úgy,hogy egyszerre tudjuk irányítani bill-en és controlerrel...
  • Breki33
    na kipróbáltam yauri exe-vel simán eredeti gólörömök, de mivel oda is mentettem kiszedtem belőle az ai cheatingot

akinek ez kell játszon azzal

viszont az állat cselezés amivel jönnek abban van, ha vkinek az nem kell rakja fel a másikat a sima exe-re
    és akkor még a menüs variálásról nem is beszéltem

van itt lehetőség :P
  • oder hano
    akkor jó neked :)
  • Breki33
    nálad lehet én kb egyszer ha láttam

inkább ez a lényeg

And one more request to you...the same as I send to Yair in hes thread: Jenkey you can touch everything (shooting, passing, goalkeeper skills, AI) but please leave default "players movement on the field" from 1.01 Konami because I think this default movement is extremely fluid much more fluid and natural. In your gameplay patch tool players running and turns more like a robot and with much more less fluidity. Please make shooting much more free, more manual when you think you can score every goal, make Ai better and harder to beat where every match is different, make passing more naturally with naturally weight of the ball, make goalkeeper better, make better net physics, make more sliders for us if you can of course, but please leave this fluidity on the pitch exactly what Konami nail this in 1.01. Please answer me on this request because if you do it this for me it can be the best PES for me in all history of this game. Thank you for all what you doing for us for community! You and Yair for me are the best from all patchmakers ! Thank you !
  • oder hano
    jó nem mindig a gyepet látni de többször lehet azt. Gondolom hogy nehéz nekem szerintem nem is menne mert nincs meg hozzá az a tudásom. Ha már ennyire beletudnak nyúlni a visszajátszásba milyen jó lenne ha a sikerült cseleket is megmutatná :) Hát nekem a yauri is fent van :) csak nem tudom ha ezt indítom el akkor az is elindul-e
  • Breki33
    most tényleg ezen nyavalyogtok?

én egyszer láttam a gyepet, de az se zavarna ha többször látnám
    tudom mennyire nehéz ilyet javítani persze kritizálni mindig könyebb

biztos lesz újabb változatok akinek meg nem tetszik kikapcsolja a replayt vagy használja a yaurist csak ne nyavalyogjon itt már ezen.

Nekem kifejezetten tetszik ha meg lehet a közönséget élesre csinálni biztos marad.
  • penge96
    Dettó.

Breki, ne idegeskedj, kikapcsoltam :D
  • oder hano
    még ha a közönséget látnám :D de csak a gyepet látom :D
  • Breki33
    és akkor mivan bki belenyúlnak mélyen egy játék kódjába és akkor ez a leglényegtelenebb

ha nem tetszik kikapcsolod és kész !
  • penge96
    Na, látom nem csak nekem nem tetszik a "közönség mutogatós kamera"
  • oder hano
    :D a bevétel részét kérem xD
  • oder hano
    jó lenne megtudni hogy mit jelent az a gameplay setting csúszka :)
  • Breki33
    énis köszi ha kapok érte pénzt :P
  • oder hano
    kösz! :)
  • Breki33
    oké úgyis ki kell próbálnom az oldalt
    tessék a beállításaim:

http://adf.ly/37Mmd
  • Breki33
    Nekem ilyen lett újra kifutnak a közönséghez és mutatja őket, annyi hogy homályos a közönség de ez simán belefér ilyen mértékű belenyúlásnál teljesen elfogadható

• oder hano
    az baszott nekem lefordítani..
  • tobias88
    de akár a webforditas.hu is tökéletes
  • tobias88
    google...
  • oder hano
    a tűzrókához van olyan kiegészítő ami lefordítja a külföldi oldalakat?
  • oder hano
    nálam is az van ... Breki nem tudnád megadni a beállítáasidat mert nálam valahogy nem igazán jó...
  • tobias88
    Nem rossz tényleg ez a patch, viszont a gólöröm engem is zavar. 90%ban a füvet látom, semmi mást.
  • Nagyi2pac
    PES 2012 Lig TV Scoreboard

http://www.pespatchs.com/2011/10/pes-2012-lig-tv-scoreboard-by-stranxk.html

• oder hano
    ez a nwe gameplay tool config 1.01-et kéne jól beállítani
  • Szilcsio
    A 2v2 lesz vagy nem tudja valaki ?
  • oder hano
    jaja :) csak le kell fordítatnom hogy értsem mi lett benne változtatva
  • Nagyi2pac
    még nem, de nem tűnik rossznak
  • oder hano
    próbáltad már?
  • Nagyi2pac
    Dejó hogy eltűnnek a képek!
  • Nagyi2pac
    Pro Master Patch 2012 Beta 0.3

http://www.pes-patch.com/2011/10/pro-master-patch-2012-beta-0-3.html
  • Breki33
    roster + egyéb frissítés Nagyi2Pac korábban részletesen leírta képekkel
    mintha olvastam volna róla Cambitól, de lehet keverem
  • Szilcsio
    Hali !
    1. Lehet hogy hülye vagyok, de ez a DLC mire is jó ?
    2. Valaki tudja hogy lesz -e a gémben 2v2 ?
  • Breki33
    Majdnem elfelejtettem ezt akartam megkérdezni.

Mivel 60.000 letöltésem volt a pes-es dolgokkal ezért ajánlották ezt
    hogy így adjam meg a linkeket és akkor pénzt is kapok érte.

http://penzkeresok.hu/showthread.php?tid=392&pid=1252#pid1252

regisztráltam, ezt írja
    Next step..

We have sent an email to ***@freemail.hu
    Please follow the instructions to activate your account within 3 days.
    You may have to check your Spam / Junk folders and allow up to 1 hour for delivery.

de levél nem jött
    van valakinek erről tapasztalata, lehet gmailt kéne megadni?
  • Breki33
    ja igen én a AI cheating scriptet rögtön kikapcsoltam, de korábbi verziókban sokat írtak emiatt nem működött nagyon jól maga Jenkey is írta, ebben az új verzióban eddig nem tapasztaltam ilyet, de én csak rögtön kikapcsolva teszteltem nincs összehasonlítási alapom
  • Breki33
    leírhatom, de csak annyi volt, hogy érzésre belőttem vmilyenre és eddig bevált, de lehet van jobb beállítás is, meg lehet éppen másnak más tetszik

a csúszkáról csak tippem van, de lehet hülyeséget írnék

én a cheating scriptet egyből kikapcsoltam, de csak azt vettem észre, hogy a barcelonaiak állatok mintha egyel magasabb sebességi fokozaton játszanának, ilyeneket csináltak pl

most lehet azért volt mert fifából jöttem és taktikus védekezésről mindig egykét meccs átállni de sztem ilyeneket alapból nem szoktak nyomni mintha tényleg az igazi barcát látnám a játékban

aki ismer tudja, hogy nem nagyon szoktam odalenni a pes-es gameplay patchekért, de ez most nagyon bejön
  • [HUN]FaTaL
    Breki: A Gameplay config.exe-s beállításaid le tudod írni? Vagy alapon van a labda fizika meg a lövés erősség?

És a gameplay settings ahol 50 és 150 között lehet állítani a csúszkát az mit jelent?

Az AI cheating scriptet érdemes kikapcsolni, vagy sok bugot okoz?
  • Breki33
    egyébként yair kérésre fog készíteni "only" better goalkeeper patch-ot is akinek nem tetszik használhatja azt majd
  • Breki33
    ja az itteni hozzászólásokat meg nagyjából átfutottam

http://jenkey1002.blogspot.com/2011/10/pes2012-gameplay-tool-new-gamplay-patch.html#comments

hát e legtöbb very good work meg awesome egy ilyet találtam

"Great job!there are some kind of bugs.
    -the game sometimes freeze
    -sometimes go speed sometimes go slow
    -the ball is not very heavy also if you put on lighter
    I love the dribbling!
    Can you do something against automatic cross?
    Thanks for everything! "

Ebből többet azonnal cáfolni tudok, nálam egyáltalán nem fagy, játékmenet nálam pont kicsit gyors azon gondolkoztam, hogy egyel visszaveszem, a labdát meg be lehet állítani erről már beszéltem korábban.

Szval szó sincs rengeteg hibáról és aki otthonvan kicsit a pesben ismeri yair és yenkey nevét tavalyról minőségi munkáikról.

Inkább örülni kéne, hogy ilyen szinten bele tudunk nyúlni a játékba és gameplay-t nekünk tetszőre állítani.