81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Az estihez csináltam rendes gyepet
  • Breki33
    unnamed_9034 a reklámtábla
  • Breki33
    á mindig bepakolja a ronda füvet meg a reklámtáblát
  • Breki33
    Olympiastadion Berlin

klikk
  • Gascoigne
    Egyenlőre nem, de utánajárok. :)
  • Breki33
    sztem erről MIke-t kéne megkérdezni, de szerintem jó
  • The Hedgehog
    felső banner maradjon ilyen vagy csinálhatok újat? :P
  • Breki33
    lehet furcsa, de jó

csak annyx kell, hogy a peslauncher meg két három kiegészítős oldal menjen a felső banner alá

a kép marad
  • The Hedgehog
    furcsa ízlésed van... megcsinálom én most, de feleslegesen nem akarok dolgozni :)
  • Breki33
    hát aki kimarad az lemarad P

te mondtad, hogy megcsinálod kisebbre, nekem jó így, sőt kimondottan tetszik
  • The Hedgehog
    nekem mindegy... olyan sűrűn úgysem járok ebbe a topikba :) csak azért zavaró kicsit, hogy folyton görgetnem kell, hogy lássam az uccsó hsz-t... szerintem kisebb is lehetne a fejléc.
  • Breki33
    Mert szerintem tök jó és soxor ajánlanak képeket.
  • Breki33
    van jobb
  • The Hedgehog
    most jó, bár nem értem ezek minek ide... de te tudod, te vagy a házigizda :\
  • The Hedgehog
    www.kepfeltoltes.hu

aztán nem lesz gond :)
  • Breki33
    mert?

tök jó kép

nem egészen értem miért nem látszik

• The Hedgehog
    nem látszik, de jobb is :)
  • Breki33
    nem látszik vagy látszik? P
  • Breki33
    tudsz olcsóbban szerezni?
  • The Hedgehog
    fasza a hét képe :D
  • Gascoigne
  • Gascoigne
    Most már tuti beruházok december fele egy PSP-be. :)
  • Real13
    a csavarás az melyik gomb lenne amugy??Megnéztem a meccs közben,hogy mi az,de csak ???jelek vannak..mit kéne beállitanom??(még)
  • Breki33
    igen hát úgy a logikus
  • koki44
    De bocs elírtam már tiszta "hüje" vagyok a #9027 lövésnél a felfelé nyil és a jobbra.
    A másik kettőnél balra. Még egyszer bocs.
  • Steve16
    jah, balra, de pes 5 ben tök más lett, néha nem arra csavarja, mint amerre én akarom... :S
  • koki44
    Nem csak így nekem egyszerűbb volt most megmutatni hogy-hogy lövöm a szabadott. De én mindegyik új résznél szoktam gyakorolni az elején a szabadrúgásokat és a lövéseket.
  • koki44
    Yes.
  • Breki33
    de nem ellenkező irányba csavarsz?
  • Breki33
    Pes4 tréning?

te külön tréningezel? P
  • Breki33
    de kicsit balra állítod és még balra is csavarod?
  • koki44
    Szivesen, abban nem tudok segíteni mert ameddig működött addig sem sokat használtam. Úgy gondoltam, hogy PES5 csak azzal fogom játszani erre meg "elromlott".
  • koki44
    Most a tréningben rúgtam egy párat itt van kettő, a technika ugyanaz.

• Breki33
    köszi nézem de énnekem gamepados kéne
  • koki44
    Breki itt egy szabad..

Itt látszik, hogy mennyivel állítom a kapu mellé, nyomvatartom a sprintet, az erő az látszik egy kicsivel több, mint a feléig ment fel, a nyilakkal, pedig csavarom a felfelé és a balra nyíl egyszerre lenyomva és ennyi. Én így szoktam ebből a szögből ballábas játékossal.
  • Gabe18
    Ilyen tervek mellett remélem a 5-ben a 1v1 már tökéletes lesz.
  • Johnny23
    uhh, 11-11 ellen, a má durrva
  • Gabe18
    576.hu-ról:

"Ahogy az várható volt, a Pro Evolution Soccer 6 (NTSC területeken Winning Eleven) már a következő generációs masinákra fog készülni - hangzott el mindez a játék producere, Shingo Takatsuka szájából a Famitsunak adott rövid interjújában. A következő rész megjelenését 2006 végére tervezik, és a Konami a sokkal jobb animációk és mesterséges intelligencia mellett azt szeretné elérni, hogy online lehetőség legyen 11 a 11 (!) elleni mérkőzések lejátszására is. Mindez még messze van - nem úgy, mint a PES5, amit e hónap huszonegyedikén szólíthatnak magukoz kontinensünk futballrajongói."
  • koki44
    Hát este megpróbálok valamit összehozni. De mivel már régóta bill.. használok ezért csak erről tudok írni neked. Ott meg csak a nyilakkal csavarok.
  • Breki33
    De más helyen

nézd meg az FCH teljes patchet abból az asf-ből legegyszerűbb ha átpakolod az összes labdát