81526
-
Az estihez csináltam rendes gyepet -
unnamed_9034 a reklámtábla -
á mindig bepakolja a ronda füvet meg a reklámtáblát -
Olympiastadion Berlin
klikk -
Egyenlőre nem, de utánajárok. :) -
sztem erről MIke-t kéne megkérdezni, de szerintem jó -
felső banner maradjon ilyen vagy csinálhatok újat? :P -
lehet furcsa, de jó
csak annyx kell, hogy a peslauncher meg két három kiegészítős oldal menjen a felső banner alá
a kép marad -
furcsa ízlésed van... megcsinálom én most, de feleslegesen nem akarok dolgozni :) -
hát aki kimarad az lemarad P
te mondtad, hogy megcsinálod kisebbre, nekem jó így, sőt kimondottan tetszik -
nekem mindegy... olyan sűrűn úgysem járok ebbe a topikba :) csak azért zavaró kicsit, hogy folyton görgetnem kell, hogy lássam az uccsó hsz-t... szerintem kisebb is lehetne a fejléc. -
Mert szerintem tök jó és soxor ajánlanak képeket. -
van jobb -
most jó, bár nem értem ezek minek ide... de te tudod, te vagy a házigizda :\ -
www.kepfeltoltes.hu
aztán nem lesz gond :) -
mert?
tök jó kép
nem egészen értem miért nem látszik
-
nem látszik, de jobb is :) -
nem látszik vagy látszik? P -
tudsz olcsóbban szerezni? -
fasza a hét képe :D -
-
Most már tuti beruházok december fele egy PSP-be. :) -
Real13 #9039 a csavarás az melyik gomb lenne amugy??Megnéztem a meccs közben,hogy mi az,de csak ???jelek vannak..mit kéne beállitanom??(még) -
igen hát úgy a logikus -
De bocs elírtam már tiszta "hüje" vagyok a #9027 lövésnél a felfelé nyil és a jobbra.
A másik kettőnél balra. Még egyszer bocs. -
Steve16 #9036 jah, balra, de pes 5 ben tök más lett, néha nem arra csavarja, mint amerre én akarom... :S -
Nem csak így nekem egyszerűbb volt most megmutatni hogy-hogy lövöm a szabadott. De én mindegyik új résznél szoktam gyakorolni az elején a szabadrúgásokat és a lövéseket. -
Yes. -
de nem ellenkező irányba csavarsz? -
Pes4 tréning?
te külön tréningezel? P -
de kicsit balra állítod és még balra is csavarod? -
Szivesen, abban nem tudok segíteni mert ameddig működött addig sem sokat használtam. Úgy gondoltam, hogy PES5 csak azzal fogom játszani erre meg "elromlott". -
Most a tréningben rúgtam egy párat itt van kettő, a technika ugyanaz.
-
köszi nézem de énnekem gamepados kéne -
Breki itt egy szabad..
Itt látszik, hogy mennyivel állítom a kapu mellé, nyomvatartom a sprintet, az erő az látszik egy kicsivel több, mint a feléig ment fel, a nyilakkal, pedig csavarom a felfelé és a balra nyíl egyszerre lenyomva és ennyi. Én így szoktam ebből a szögből ballábas játékossal. -
Gabe18 #9026 Ilyen tervek mellett remélem a 5-ben a 1v1 már tökéletes lesz. -
uhh, 11-11 ellen, a má durrva 

-
Gabe18 #9024 576.hu-ról:
"Ahogy az várható volt, a Pro Evolution Soccer 6 (NTSC területeken Winning Eleven) már a következő generációs masinákra fog készülni - hangzott el mindez a játék producere, Shingo Takatsuka szájából a Famitsunak adott rövid interjújában. A következő rész megjelenését 2006 végére tervezik, és a Konami a sokkal jobb animációk és mesterséges intelligencia mellett azt szeretné elérni, hogy online lehetőség legyen 11 a 11 (!) elleni mérkőzések lejátszására is. Mindez még messze van - nem úgy, mint a PES5, amit e hónap huszonegyedikén szólíthatnak magukoz kontinensünk futballrajongói." -
Hát este megpróbálok valamit összehozni. De mivel már régóta bill.. használok ezért csak erről tudok írni neked. Ott meg csak a nyilakkal csavarok. -
De más helyen
nézd meg az FCH teljes patchet abból az asf-ből legegyszerűbb ha átpakolod az összes labdát