81526
-
punkers #9101 mi az a ftp?meg hexa editort honnan? -
kell hozzá egy hexa editor, deha jól emléxem ki volt itt linkelve és az ftp-re is felrasktam egyiket -
punkers #9099 vagy akkor hogy tudnám a Milan,Inter,Barcelona,Juventus-os demonak a menüét ki unlockolni -
nektek megy a tvnet-es ftp? -
najo én léptem bnőzni -
Hát a játékban egyértelműen szebb ezt talán meg tudom állapítani mivel mindkettőt módosítottam. -
Azok 11-esek voltak.
Ha neked ez ruházás PP
-
már akinek -
pl. Manchesterben a BL döntőben, emléxel?! -
Na megoldottam a no voice-s demoval nem megy a leírás ellenére.
A másikkal és az első exe-vel megy , de berakta a bl-es adboardjait javithatom a füvet meg berakott egy régi San Siro-t
Mondjuk a Delle Alpi amúgyis szebb -
nálam megy PP -
Én elindítottam az exe-t de semmi se történik.
Nálaok megy? -
ti amikor elinditjátok a PES5-Best of Demo.exe-t mit csinál? -
punkers #9088 nekem csak 1 exe kéne.Nem 1 egész demo.Nem tudnátok linkelni? -
hol ruháztatok meg minket? -
amit előbb linkeltem,abba benne van -
amint felraktam megcsinálom ha még nincs kint bár itt nincs hexa editorom
vagy a régebbire gondolsz? -
Igen az a csapat tavaly nem nyert semmit amatőr módon kikapott a BL döntőben szval elég elfogultság beszél belőled :-)
elég a tabellára nézni -
punkers #9083 Valaki tudna linkelni a milan-os demo-hoz 1 menu unlockert? -
mi mindig rosszabbul kezdünk,de ez még csak a bajnokság eleje!!
...igen arra a csapatra gondolok,akiket ti is csak azért tudtatok megverni,mert akkorra,már rég!! kizugtatok a BL-ből,mi meg akkor már inkább a BL-re koncentráltunk(meg 1ébként is 2x annyi meccs volt a nyakunkon,mint nektek) ;) ...és a legtöbb szakértő szerint igazából mi érdemeltük volna meg a BL címet,az egész 1MALŐR volt,ami soh nem fordulhat elő még1x!!!!......1ébként azelőtt meg mi ruháztunk meg titeket
...igen arra a CSAPATRA gondolok -
ja akit otthonában megvertünk és a táblázaton is megelőztük most meg öt pontal vezetünk előtte arra gondolsz? P
Azért objektívnek kéne lenni -
dehogynem 
-
a legjobb csapatot nem rakta bele -
FCH barátunk "utolsó/legjobb" update-je a PES5 DEMO-hoz LINK
amely tartalmazza a MILAN,CHELSEA,REAL,BARCA csapatokat, továbbá
-2 uj stadion: San Siro (éjszaka), Nou Camp (havas,éjszaka)
-8 laszti
-Robinho,Baptista,Vieri
-uj csukák
-szurkoloi hangok
-uj biro mezek
..mondjuk a csapatok (különösen Milan) mezei vmi szörnyűek!,DE ezt irja is,hogy egyenlőre azzal(új mezek importálása) még mindig problémák vannak (sajnos)
...enjoy -
ugyértem minek szarakodni a DEMO-val,ha jön a FULL -
?? -
mingyá itt a FULL ;) -
kivéve ha feltöltöd a 0_text.asf-ed P -
milyen eredetivel?
egyszerűen bármelyik asf-nél 78 %-nál kiirja hogy full mert nincs hely
azért bosszant mert nagyon jól megcsináltam a gyepet és most nem tudom berakni -
mondjuk probáld az eredetivel -
akkor pássz ...nekem ment -
tudom hogy kell csinálni
elmondtam már ha rányomok akkor kirak ha nem akkor továbbmegy regenerálásnál irja ki, hogy nincs hely
de másik gépen műxik mit gondolsz hogy raktam be a Chelsea stadiont és hogy csináltam füvet ehhez? PP -
amikor megnyitod az eredeti 0_text-et akkor kiirja hogy hagyod e hogy automatice regenrálja a file-t,akkor rányomod,hogy igen és elmented és abba nyomod bele a stad.updatet,majd 1szerűen rename-eled 0_text-re és ennyi. -
annál írja ki -
1ébként nemtom van e ,akit még érdekel a dolog,de kijött a LOBO PATCH végső 2.0-ás verziója is WE8-hoz!!! -
elvileg regenerálni kell -
Én speciel itt nem tudom berakni mert az asf explorer azt irja ki nincs elég hely pedig van.
-
#9058 -
socceraccess forum-rol tölhető Berlini Stadion HAVAS változata (mondjuk nincs lehelet,meg a ho sem esik)
tök fair, különösen feelinges lesz téli napokra PP -
klikk