81526
-
áhh thx én meg úgy kerestem, hogy farps 

-
Fraps -
valaki mondja annak a proginak a nevét amivel képeket lehet kimenteni videót felvenni a gémből fps-t kiiratni elfeljetettem a nevét
help plz
-
Erről beszéltem, de ezzel automatice szerel is.
Viszont hátul vigyázni kell vele mert elkezdenek felfelé rohanni az emberek és ugye ez hátul megbonja a rendet P -
Egyébként én is 3*-on tolom... efölött még nem néztem, de ez tökéletes arra, hogy az irányítást szokjam. -
Én ugye használom a csapattárs hívást és így nagyon sok labdát tudok szerezni, mert a passzolás elől gyakran elzárom az ellenfél útját.
Érdekes ez a szerelés. Talán így jó sok játék után még azt is mondhatom, hogy egyáltalán nem lesz zavaró. Csak elsőre volt az. Ebbe is próbálták talán még élethűbbé tenni a játékot és tényleg ritka az, hogy az ellenfél mögött futva vagy annak nekirohanva legyen miénk sípszó nélkül a labda. Akár a való életben...
A becsúszásokat viszont csak úgy szokhatom meg ha leteszem végre a PES4-et, mert itt azért lényegesen reálisabban és rövidebben csúszik rá a labdára (vagyis az ellenfélre) a játékosom. És az időzítésem még nem az igazi :P -
Szerintem eddig sima 2D-re is elég jól adta be.
Sztem D vel egész hatékonyan lehet szerelni, csak néha elveszítem a fejem és jönnek hátulról az emberek.
De én szinte csak azt használom S-t ritkán. Szinte folyamatosam -
"A beadás is másmilyen úgy vettem észre érdemes L1-et nyomni előtte"
szerintem eddig is az volt:)
próbálom fejtegetni az irányítást...főleg a sima szerelés bíró befújás nélkül érdekelne....eddig legjobb az R2 használata -
itt pedig egy ball pack kit serverbe
Ball pack by Pkz V2
Dart Wagner, Yogui, Spark, Ariel, CaptX, The_thing stb labdái
klikk -
áh hálás köszönet
-
Na itt néz körbe
klikk
-
persze ehhez az új mdl kell
Amúgy a labdás oldalon is fent van csak annak mindig elfelejtem a címét, de ki fog kerülni felülre. -
sztem
de többször is szerepelt -
nem tood ezt a lasztit(pelias) hol találom meg pes 4-hez?? -
Ez lesz a kedvenc szögem -
[IMG]http://frenkie1.tvn.hu/PES5-Best of Demo 2005-10-16 11-27-34-06.gif[/IMG] -
jah nálam is ez van,előző részben vhogy könnyebb volt... -
úgy értettem rögzített játékhelyzetből?
mert nem volt világos
Hát akkor kinézem az emberem és hozzá ívelem.
We8-ban ebből elég veszélyes voltam itt nem annyira. -
mér mikor félpályárol vagy a pálya széléről jössz szabival akkor is rálővőd? -
szabadból?
szögletnél én a fél alá kicsivel nyomom és van egy taktik, de azt a multi miatt nem mondanám el itt -
iránygombokat én nemis használom -
aztmondjátok szabinál hogyan ívelitek középre fejre a labdát és szögletnél hogyan adtok be -
nem az analog hanem a sima iráyngombokról beszélek,analogot emberek irányítására használom.
azt meg a bal és jobb iránygombokkal a lövés után lenyomva tartod és csavar is...
-
bal analógról beszélsz?
és csavarás? -
Úgy hogy egy béka összeugrálja P
lényeg kell egy eredeti vagy egy általam már elkészített
és az emlitett oldalról lelopott eredetit át kell méretezni 128*128-ra úgy hogy a széleire figyelni kell mert ha ott nem egyenletes akkor az nagyon zavaró
ha ez megvan akkor jön a layerkezelés illetve ha van eredeti mecsképed olyan fűvel ami jól néz ki arról le lehet lopni a szinösszetételt
pl ilyenről
-
Steve16 #9278 hát ezek nagyon szépek, csak nem tom, hogy lesz abból az érdekes fűből ilyen?? :D -
jól tudod de ps-n a multit csakis eredeti játékkal lehet enyém meg nem az:P
úgyanúgy mint a 4ben:)tehát fel és R1 nyomására erőset lövők és laposabbat míg a le és R2 lelassítja és jobbnan alányúl de ezeket lehet külön és egybe is használni más lesz a hatása.pl:fel irányra erőset lő de ha még nyomom az R1-et is akkor még erősebbet. -
úgy tudom van multi a ps2-es változatban ezt kérdem
illetve, hogy szabadot hogy lősz gamepaddal -
pedig ilyen egy fű P -
ne haragúdj de nem értem a kérdésedet:) -
hát inkább Photoshop-ban tudom elmondani de sztem az alapján meg tudod csinálni
Kezdetnek egy példa én miket készítettem abból
[IMG]http://frenkie1.tvn.hu/juvegyep12 copy.bmp[/IMG][IMG]http://frenkie1.tvn.hu/juvegyep12 copy1.bmp[/IMG]
-
Steve16 #9272 ez a fű nem tetszik nekem :| -
Steve16 #9271 kösz :DDDDDD
na, Jasc Paint Shop Pro-m van PP -
Amúgy egy jótanács,
nem szabad ilyen nagy és ilyen erősen ismétlődő mintát készíteni. -
Őszinténszólva nem inkább egy kötésmintát P
Figyi a #9266-ban lévőt szedd ki mikor lenyomod akkor simán a fű látszik.
Van Photoshop-od?
-
Steve16 #9268 hát nem tom hogy ebből ki lehetne-e hozni vmi normális gyepet :D
itt a fű, egy kicsit még alakítottam rajta
-
A multi-ról meg, hogy hogy rúgod a szabadot beszélhetnél -
Énis készítettem újakat
Ez a gyep megihletett
klikk -
érdekes:) -
Távolabbról kéne megnézni, de sztem nagyon sok az ismétlődő földhányás, deha gondolod segítek, hogy érdemes.