81526
-
azért lehet látni persze csak akkor ha szépen van megcsinálva egyenletesebb szebb a gyep -
na ez érdekelne pontosan melyik stadionban nem stimmel a felfestés
meg megnézem az én bump textúrámmal
amúgy a minták egyeznek hasonló csíkozás van mindegyik stadionban?
és honnan tudod, hogy az bernabeu gyep? -
Nagyi2pac #74266 10 megásak? az szép... :D
Hát én megpróbáltam egy elvileg HD binbe berakni az én 4096x2048-as textúrámat, megnéztem játékba normál binnel meg HD binnel és semmi lényeges változást nem vettem észre. -
Nagyi2pac #74265 úgy összességében jónak tűnnek a színek, de egy picit azon is lehetne állítani, itt-ott, meg pár stadionban nem passzol a gyepminta a felfestéshez, meg a Rose Park stadionban a Bernabeu gyepe van. :D
-
na most nem tudom ezek tényleg hd-ek amiket néztem 5 megásak
enyémek meg 10-ek
de most töltöm -
ezek szerint láttad ahol linkelték nekem
gondoltam, hogy beírom ide hogy többen próbáljuk ki, hogy melyik stadionban jó régen nagyobb volt erre a lelkesedés itt
csak belenéztem és láttam, hogy vmelyikben jó a csíkozás vmelyikben nem -
Nagyi2pac #74262 Breki, a HD (4096x2048) meg a normál (2048x1024) méretű gyepek között mi a különbség? Mert én semmi különbséget nem látok...
Vagy van vmi olyan progi amivel úgy tudod nagyítani a textúrát hogy ne romoljon a minőség? xD -
Nagyi2pac #74261 elvileg holnap jön ki -
jah tom,persze azzal játszok,de hallottam valami DLC-ről,amiben gyári transfer update lesz,az érdekelne,hogy az most kijött vagy miújság van azügyben? -
Nagyi2pac #74259 Leszedtem, egész jó lett. :) Mondjuk azért lehetne 1-2 dolgon állítgatni, de rég láttam ilyen jó gyepcsomagot. -
Már a múltkor leírtam mi a helyzet. :) -
van már transfer update? nálam jelenleg pesedit 1.1 van fent,a hivatalos pes patch nincs fennt -
Összességében a 12 vagy rohadtul nehezebb lett, mint a 11, vagy totál máshogy kell majd vele játszani, de nekem speciell előnyére változott az új rész.
Amit én mind a 11-ben, mind a 10-ben nagyon nehezményeztem, hogy sok szabálytalanság megtorolatlan maradt, itt azért már ez szerintem kiküszöbölődött (persze továbbra is szeretném, hogy többet rúgdosódjon az ellen). Vannak egymás elleni küzdelmek, megakasztások, sima futással nekimész az ellennek, borul, mint ólajtó...lövéseket egyszerűbben le lehet adni, egy gomb azt kész és az ellen is lövöldöz távolról.
Még nem bújtam bele a Master-be és a Become-ba, de arra a 10-15 percre, hogy belenézzek mit tud, ígéretesnek tűnik.
Én a 12-re szavaznék a 11-hez képest (a Fifát meg magasról leveri) -
-
a 12 szerintem sokkal jobb lett
de az online részt sokan szidják -
Domino2007 #74251 hűű kicsit furán jelenített meg itt-ott az üzit a rendszer ezért sorry! -
Domino2007 #74250 Sziasztok!
Elég vegyes érzelmeim vannak az idei résszel kapcsolatban eddig bár még csak a demoval toltam ugye. A helyzet az, hogy nekem megvan a 11 xboxon és a 12 demot is ott próbáltam ki. Nagyon tanakodom a dolgokon mert úgy veszem észre, hogy sok szempontot figyelembe véve mintha 11 jobb lenne a 12nél :-S vagy lehet inkább úgy kéne fogalmaznom, hogy nem vagyok biztos abban, hogy a 12 annyival jobb, hogy meg egy tizen x ezer forintos kiadást :-S Ti hogy látjátok ezt? Gondolom közületek nagyon sokan játszottak a 11el is kíváncsi vagyok mi a véleményetek
-
oder hano #74249 érdekes nekem mindig ki ír valamit. gondolom nálad is a general setting-nél a yauri exe van kiválasztva -
oder hano #74248 amikor elindítod a játékot a jenke exével akkor ír ki dolgokat a bal felső sarokba -
Jelen állás szerint az alap játékon kívül milyen kiegészítőt érdemes feltenni még?mondjuk le tudnátok írni egy telepítési sorrendet pl?Előre is köszi -
ja és a jenkey-es exe se írkált nekem semmit mentés után........
de tulajdonképpen nem érdekel nálam jó ennyi elég most nekem -
ezt tudom,
de nincs teljesen így mert az ai-t ha mented kiszedi legalábbis ezt olvastam a fórumon
-
Két exe van a jenkeyben, egy run meg egy config. A configgal beállítod, de ha nem a runnal indítod a játékot, hanem simán a pes2012.exe-vel akkor nem csináltál semmit mivel a jenkey gameplay run.exe-je futás közben írja be a beállításaid a memóriába. -
nem nem értik hanem nem tudták vele kiszedni mert nem működött -
oder hano #74242 nem mert sokan nem értik :D
-
és ezzel most mit akarsz mondani? :)
és miaz hogy simán?
el tudod menteni az exe-ben a beállításokat
és szó volt arról, hogy ezzel ki lehet szedni yauri-ból az ai chating-et de ez állítólag nem megy mindenkinek sokaknál volt gubanc nálam jó szerencsére -
igen az a dlc-ig teljesen felesleges sokkal érdemesebb a másik kettő linkelt patchot kipróbálni több dolog van bennük
egyiket tesztelem is -
oder hano #74239 én se xD
-
A jenkey exe futás közben ír a memóriába, ha simán indítod olyan mintha semmit nem csináltál volna, ki is írja minden betöltésnél a bal felső sarokba, hogy mit csinál. -
Mivan?XD Én már nem tudom követni :D -
oder hano #74236 szóval akkor mégis csak a jenke vel elindul a yauri mert nekem a jauriba a yenke exe van megadva... akkor a kapusok értékei az alacsonyak vagy nem tudom... -
Felesleges xD -
akkor használd azt
én felraktam a beállításaim
én pesedit-et nem raktam fel sztem felesleges
a jenke exe tulajdonképpen a rendes exe-t indítja el ami lehet erdeti vagy yauri és mindkettő lehet ai cheating nélkül vagy vele -
oder hano #74233 na de nálad hogy védenek úgy? :D én először ugye fölraktam a pes-edit 1.2-t majd azt kicseréltem a yauri exével. majd azután feltettem a jenkey-t. majd mindent beállítottam és utána rámentettem a beállításokat a yauri exé-re.. majd a játékot a jenke exével indítom el. és nem látok olyan nagy bravúrt mint nálad. de ha a yaurit indítom el... -
akkor a hiba nálad van :P védés szempontjából nem látok nagy különbséget de ha mindenképp nézni kell akkor inkább Jenkey
a kettőt nem szabad egy kalap alá venni egyik inkább egy rendszer
lyasmi mind audio grabbelésénél a program maga illetve a codek -
oder hano #74231 igen ott szépeket védtek nálam meg semmi... -
nézd csak meg a tegnap berakott videóim milyen szépen védtek yenkey-el
nem indul el, deha azzal kiszedted az ai-t és mentetted akkor azzal módosítottad
ha nem mentetted vagy visszatöltöd akkor kapod csak az eredetit -
oder hano #74229 jó ebbe bele belebonyolódtam. azért fél órás félidőnél azért vannak események. és amikor a yaurival játszottam a kapusok szépen vetődtek. mint a jenkejel nem igazán sőt itt még egy szabadrúgás gólt is bekaptam... na szóval ha a jaurit elindítom akkor a yenke is elindul? -
"a sima yauri exe-vel. na a tapasztalatom az hogy sokkal jobban védenek a kapusok mint a jenkey féle exével elindított játék."
Ez szerintem nincs így ne egy vagy két mecsből vonj le következtetést.
Ezenkívül ha nem alapra raktad akkor nem a kettőt hasonlítottad össze hanem a yauri-t és a yauri-ra rakott jenkey-t ami nem ugyanaz mint alapra rakott jenkey !
A második pont kettőből egy és ha kiszedted az ai-t akkor yauri se az alap hanem jenkey-el módosított. -
kitserver
free sides selection