81526
-
szerinted nem mindenki ezzel fogja nyomni? ez nem oszt nem szoroz.... -
KONAMI SOCCER általában
tényleg az ötös nem kéne bele -
jaja ez ténleg cool 
...bár én már nem szólok egy árva szót sem,mert tudom,hogy én vagyok itten a fekete bárány
-
hanem? -
szupi
project jóváhagyva P -
ja sztem ez -
Ezt kéne megtudni -
ez nem Pes5-ös topic csak
-
hmm xbox verzió? -
találtam egy ilyet
cfn-pes5.iso_[www.LiveTorrents.com].torrent
Ez mi lehet? -
na így hogy nézne ki a topik fejléce? :) a FAQ rész görgethető lehetne, megoldható amúgy :)
-
engem most is zavar ez a kettéosztottság... sztem itt arról szólt, hogy reformálni akarsz és sajátot, de ezen már nem vitázom, mert reménytelen. Inkább segítek. -
hali !
na,mivan megváltozott a topig?
akkor ezek után a másik(v. ez?) ,már ténleg felesleges, el kéne dönteni!! -
Valakit nagyon zavart az új topicom
Tudnám miért P -
ja a Faq-be sztem mehet az gif készitő leírásom amit a FIfa-ba írtam illetve aktualizáltam.
Sztem oda is be lehetne rakni illetve az FH-n is egy tutorialba és akkor elég lenne egy link. -
oks! azt meg tudnám oldani... mindjárt mutatom hogyan -
nem , de utánnakérdezhetek -
én szeretném így
legfeljebb thumbmailként
tehát pl fele akkora és rákattintva bejön nagyban -
aham.... -
mármint a Pro EVolution Soccer? -
hmmm a hét képe nem lenne jobb ha linkként lenne kint? csak egy kérdés... vagy így hangsúlyosabb?! -
És ugye amit írtam ezt optimalizálja -
van már 82-es is -
A legujabb Nvidia Driver ez 81.85_forceware_winxp2k_international
Inenn lehet tépni ha valakinek kellene.... -
kettő nem lehet egyszerre... az már túl sok sztem... meg így jobban vágják elsőre miről is szól a topik :) A PES5 logó van, de érdekelne a betűtípus amivel a PES felirat íródott, nem találkoztál még vele?
-
-
Amúgy senkise vette észre hogy a hét képén milyen jól domborodik a fű P -
nem marad csak gondolkozom
mondjuk a másik lehetne ha az egyik menüpontra kattint P
szeretném megtartani
Amúgy a Pro Evolution Soccer-t te írtad rá vagy szedted vhonnan? -
oké köszi -
kettő ne maradjon azért kint egyszerre :P -
a FAQ-ba kellene egy oldallista szerintem, most készül egy HTML szerkesztős FAQ motor a FIFA 06 topik alá... akár azt lehet itt is használni majd.
Te döntöd el mit raksz ki. Gondoltam aktualizálom a mostanit, hogy az ide tévedő fórumozó is rögtön vágja miről van szó. -
Na egyiket majd kiszedem -
Szép, de szerintem MIke-é is jó, sajnálnám kirakni
majd még gondolkozom rajta
kéne valami az oldalaknak is akár a faq-ban mivel elég sok fontos oldal lesz és mindig keresgélni kell a címeket
Most viszont ideiglenesen kiveszem a Launchert mert ugye akkor más lesz a multi -
na én meg addíg gyártottam ide egy bannert... ha gondolod megcsinálom a HTML-jét... illetve jó lenne, ha a hét képe ugyanolyan széles lenne (arányos) mint a banner szélessége így lehetne direkt alá pakolni... és mondjuk annak is csinálnék vmi fejlécecskét :)
-
jaja :) -
Amúgy erről beszéltem
NGO NVIDIA Optimized Driver v1.8185
Posted by Hilbert Hagedoorn on October 21, 2005 - 3:45 AM
The NGO NVIDIA Optimized Driver is a tweaked version of the NVIDIA ForceWare driver. The main purpose is to satisfy the users with better performance and image quality.
Release Notes:
* Based on nVidia ForceWare 81.85 WHQL
* Direct Access has been ripped in order to avoid issues with CRT monitors
PCI Latency Tool:
We decided to include this handy tool so you could adjust the PCI latency in order to avoid PCI bus choking. It helps optimize performance and resolve stuttering and sound issues. It's recommended to set latency values to 64 for all your PCI/AGP Devices. This tool doesnt support PCI Express cards.
nHancer:
With nHancer the creation and management of profiles is very easy, and the user receives as much assistance as he needs, to understand what he's doing.
-
hát elvileg ez az értelme a profile-nak
legalábbis gapepadnál kormánynál
Na majd megnézem csak muti meg az értékeket.
Úgy lőtted be, hogy elindítottad a játékot és nézegetted vagy sacc/KB? -
nem! át kell manuálisan állítani :( bár lehet, hogy én vagyok láma és meg lehet úgy is hogy auto úgy induljon a PES... -
laca70 #9710 Köszi. -
vagy optimalizáltak
és akkor megtudod úgy oldani, hogy ne minden indításkor kelljen hozzárendelni hanem automatice azzal a profile-vel induljon?