81526
-
There are a few lags online but it's nevertheless a good connection.
You cannot connect IP to IP, you have to play online via Lobby. -
Gabe18 #9787 Amugy ez szerintem egy várható lépés volt a konamitól (kérdeztem is többször hogy honnan olyan biztos megy majd multi,de sose válaszolt senki).Az előző rész sikere on-line,még ezzel a kissé rogyant lag-os játékmenettel,valószinű ráébresztette őket hogy érdemes lenne erre jobban odafigyelni.
Na de még hátha ügyes emberek megoldják valahogy,egyenlőre jöjjön ki. -
volt már ilyen foci -
pedig ilyen lesz az online... ha nem építik a játékba az IP to IP funkciót akkor elvileg csinálhatnak bármit is mert ezután sem tudják házilag beleírni :) De ne legyen igazam... Bár én örülök azért annak, mert így legalább többen megveszik a gammát ami ösztönzi a KONAMI-t hogy PC-re is "rendesen" fejlesszen! -
sztem az be is cseszne,ha valoban csak igy menne az online,mert még igy se voltunk elegen,hogy PES4et nem kellett megvenni.....én reménykedem a patchekben,amik "ezt" vhogy orvosolják majd
...megasztán nem lesz ez sztem olyan tökéletesen lagmenetes,de ne legyen igazam -
hát már fent vagyok a nova-n egy torrent fórumban ahol mások is keresik -
hát én pes4-ben is egy kinaival játszottam a legjobb lagmentes multikat
igaz németországból jött játszani
És reménykedek benne hatan heten megvesszük és jó meccseket nyomhatunk. -
biztosan az angol verzió kap törést és nem a német... szerintem ma, legkésőbb holnap tölthető lesz -
jó de akkor mit tökölnek -
Gabe18 #9779 Hát ez a IP nélküli multi asszem nálunk betesz ennek a játéknak.Mert azért eddig is hazai ellenfelekkel volt a legcélszerűbb játszani,de most nem tudom hány magyar játékos lesz majd,ha meg kell venni eredetiben.
Mert ahhoz nem kis javitás kéne a multin hogy a sok német,olasz,stb játékos ellen lagmentes játékot biztositson,és ezáltal érdemes legyen megvenni a játékot. -
szerintem veled együtt itt mindenki... :) -
hát kijött a játék......
ki szeretném már próbálni -
mire gondolsz? -
tudnám most mire várunk PPPPPPPPp
-
ezt nem tudhatjuk -
lényegében el sem ment :) -
Ha jól hallom Wolf visszatér -
#9766 -
jaja... ebbe most had ne menjünk bele... -
aham szted -
én csak beletörődtem a "hülyeségedbe" :) -
nak nek -
??
SZerintem pont te akartál mást PPPPPP
MIndegy most véglegesen a topic cim marad banner és egyebek változhat
Térjünk vissza a játékra -
totál egyetértek ezzel az egésszel... kár hogy Breki nem! -
na akkor cím marad, eldöntve -
mike369 #9763 A véleményem tömören:
- sztem egy évente új részekkel jelentkező játékhoz kevés/nem praktikus egyetlen topic... meg amúgyis utálom a mamuttopicokat, mert a kereső ellenére el lehet bennük veszni
- így lett volna sztem a leghasznosabb és áttekinthetőbb, hogy van egy kiegészítős rész és az általános dolgoknak, híreknek, problémáknak meg mindig egy aktuális
- nem azért nyitottam a PES5 topicot, hogy versenyezzünk, vagy mert nem értettem, hogy Breki mit akar, hanem úgy tartottam jónak a dolgokat, ahogy feltebb leírtam
Úgyhogy felőlem nyugodtan össze lehet fésülni, törölni is lehet a másikat, per pillanat jobban érdekel, hogy milyen lesz a játék mint az, hogy hány és milyen topicja van.
Döntsétek el.
Uff, beszéltem.
-
nem akarok átköltözni ez lényeg.......
EZ pont így jó, hogy visszakereshetők a dolgok.
Akkor marad így a Fejléc változik a többi meg majd holnap kiderül. -
ezt mondtam ,el kéne dönteni!!!!!!
1ébként mi lenne,ha Breki átköltöznél a PES5/WE9 topigba,ahogy az volt a PES4nél is....sztem az a normális..... a kiegészitések is a gammához tartoznak nemde??!!

-
nem kell egybefésülni... sztem csak a KONAMI SOCCER KIEGÉSZÍTŐK helyett (mert ez elég suta cím) kell valami találóbb, jobb... és mehet tovább így -
Énis, ha más lenne rég belementem volna.
De mikor nyitotte ezt elis mondtam neki -
Akkor két lehetőség
1. A két fórum egybefésülése
2. Egy kicsit nagyképű cím: PL hogy PES% profiknak PP
DE visszafejleszteni illetve másik pes5-ös fórumot késziteni nem akarok. -
nekem lényegében mindegy... én csak Mike-t sajnálom, ő szívja meg -
nem célom, hogy lámák megtalálják a topicot
(elnézést láma:)
HA nem MIKe-e lenne a másik mondanám, hogy menjenek oda a lámák, de szegény kiakadna PP -
Én elhiszem, de így Mike fórumának nincs értelme... -
Persze csak éppen így a játékra keresve a fórumkeresőben ezt a topikot nem fogja visszadobni. Rossz a címválasztásod... :) -
Ácsi ez előbb volt, és direkt adtam ezt a címet, hogy ne legyen külön fórum mindnek.
Nem akarok emiatt Mike-val összeveszni -
igen deha kijön a hat nem akarok új topicot nyitni
grafikai kiegészitők valószinűleg kompatibilisek lesznek -
Ami ha kell ha nem elnyomja az aktuális rész topikját.... :) Akár akartad, akár nem! -
Ja és főleg nem PEs5-ös topicot akarok elnyomva a rendes Pes5-ös topicot.
EGy állandó Konami-s bázist szeretnék -
gondolod,ha kijön az 5,akkor fog még vki foglalkozni a "korábbiakkal"???