81526
-
na úgy nézem 1 5, 3 4 párok, de a 2-es nem világos -
Erre kéne rájönni, hogy rakja ki
van valakinek tipje? -
hmmm ... PES-el sohasem foglalkoztam szerkesztés szintjén az SG.tv-n. Nem volt időm. Nincs is. Anno tőlem származott az ötlet, hogy a saját készítésű arcoknak saját topikot nyisson minden arckészítő :P Amikor még a FIFA 2002-höz nyomattam a faceeket. Még külön angol arcos oldalam is volt a SOCCERACCESS támogatásával. Oh de rég is volt... :) Akkor még nem volt ennyi láma és nagyszájú az SG.tv-n. -
nagyjából
mivel te már visszavonultál P -
Steve16 #11158 #11145?? :| -
laca70 #11157 Vieri ollózása
-
a pekknek majd ird meg a linkjét priviben htx :o) -
Ha van olyan akinek működik a kitserver leírná hogy hogy csinálta? -
értsd ahogy akarod... én arra gondoltam, hogy Te vagy jelen egyedül a kiegészítőiddel az SG.tv-n. Nem így van?! -
okés ma kész a végleges full pekkem az efemhez és itt vagyok segítek -
ez a nyomatod kicsit pejoratív...... -
hát nekem akkor ezt hiába mondod, arról én nem tehetek, hogy egyedül Te nyomatod a kiegészítőid az SG.tv-n... -
hát 17 olasz reklámtáblában segíthetnél PP -
Na a második ilyen
Itt a képen nem annyira látszik de mozgásban elég zajos, de majd megnézem AA-val. DE ilyesmire gondoltam. -
befejezem az efem2006os grafikai módosításokat, és asszem jövök ha kell vmit segíteni -
NA ez az mindenkinek másik tetszik. -
én végig a patchról beszéltem így nekem a hivatalos nyelvi megjelenés a patch nyelvét jelentette
A másikat tudom, de nem erről beszéltem
mindegy. -
Steve16 #11145 tudtok adni olyan option filet, amiben minden mez default és friss az adatbázis is?? -
Steve16 #11144 sztem az 1. -
nálam ránézésre megy a dolog, hazai pálya a grafika ^^ -
"hivatalos nyelvi megjelenésre gondolsz?" - kérdeztem... erre Te: "arra is"
Szóval nem értettem félre semmit :) Szóval nekem vili volt eddíg is. A patch... igen. Hát Quaresma és kis csapata gőzerővel dolgozik a HEP5-ön. Szóval magyar vonatkozású kiegészítőben nem biztos, hogy hiányt szenvedünk. Nem értem miért kell ehhez egy külföldi csapat...
A magyarítása is folyik a játéknak. -
Igen a legszebb gyepeim a játékban olyan szép látható kockákat produkálnak.
Viszont az egyest kipróbáltam az új Juve stadionban és jó volt. -
és angolul is kéne -
akkor rakd be és utána mondd, ránézésre semmit nem ér :P -
nem te nem érted
én a patchról beszélek
vili mostmár? -
ránézésre -
beraktad vagy csak így ránézésre? .P -
Meg itt a magyar emberkék hozzáállása is más. Például lengyeleknél nem is egy FIFA oldal van. Nálunk meg csak az FH. A magyar valamiért megelégszik azzal ami van, nem tesz azért, hogy általa több és jobb legyen. Nézd meg... FIFA-hoz is kevesen nyomják a buhert. Pedig mióta van már a köztudatban? -
3as dö beszt -
Mi is arra törekszünk, hogy növeljük a magyar PES community-t. Ezért lesz elkülönítve a jövőben a www.peshungary.hu alatt az FH jelenlegi PES része és szerkesztősége. Saját oldalt kap és ezzel remélhetőleg jobban előtérbe kerül. -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szívod a blantot -
figyelj... a KONAMI az eladásokat nézi és nem azt, hogy melyik országnak mennyire aktív a rajongótábora patchelés terén, kicsit rosszul látod a dolgot. Lengyeleknél az elmúlt évhez képest duplájára nőtt a konzolos játékok eladási statisztikája. Köszönhetően az életszínvonal növekedésének. Ezért van lengyel FIFA, ezért van lengyel bajnokság a FIFA-ban, mert pl az EA is látja, hogy a lengyel gamerek veszik a játékot. KONAMI ugyanígy működik. -
arra is
nem buherálásról beszéltem inkább aktivitásról
pl a langyelek nagyon aktívak, németek is -
a hivatalos nyelvi megjelenésre gondolsz? vagymi? mert az nem csak azon múlik, hogy hányan buherálják az adott országból a játékot... -
http://www.rapidshare.se?546238
Ez a Delle Alpi-s rotation Adboard -
Úgy hogy hogy több országnak lesz saját verziója 7 nyelven jelenik meg.
Ha nemcsak én lennék az egyetlen magyar akkor pl felvethetném a maghyar változatot.
Ezalatt persze nem magyar bajnokságot értek. -
"Amúgy ha a magyar oldal aktivabb lenne lehetne magyar verzió"
ezt hogy érted? -
Juveseket kérdezném, hogy a Delle Alpiban maradjon a régebbi Nike, Sanpaolo, TAMOIL egy sorban?
VAgy legyen a 19 fajta különböző, de akkor segiteni kéne mik legyenek bent.
Egyenlőre afelé hajlok, hogy Delle Alpi-ban marad, és az olasz változatos lesz a 19-es.
Esetleg megpróbálhatjuk a bl-es dupla hosszúságút de akkor nem váltakozik.
Tényleg azt a dupla bl-est ki tudná most valaki linkelni? -
Nem egészen értem ezt az FCH-t ilyen német reklámtáblát készített
aztán mikor megkérdem, hogy a pes-de minek van benne?
The 2nd looks better, the pes-x.de can delete of course
The German Addboards in Bundesliga don´t use any shades the use only a 3D Effect that looks curved in the middle. i was on the way to find a filter for Paint Shop Pro for that
Hát legyen úgyse használom a német verziót.
Amúgy ha a magyar oldal aktivabb lenne lehetne magyar verzió -
köszi az alapanyagért Mohusnak