81526
-
szerintem ez a legjobb
Mienkét pedig megtalálod itt képként
klikk
Enyémet pedig itt
klikk
De még mindig nem mondtad hányas helyre akarod berakni illetve melyik stadionba. -
jegi07 #11605 akko mind1 a tiéteket honnan tudom leszedni? -
az nem olyan jó
mondom az xboxos patchben lévő sokkal jobb
illetve énis készítettem már jobbat itt
Meg amit Hedgevel összehoztunk azis jobb
Amúgy hányas számra raktad? -
jegi07 #11603 a fifahungaryről asszedtem a adboard cl pack
-
de milyen tábláé könyörgöm
mi a száma és honnan vetted? -
jah a román srác
egyszer engem is kirahatnának már a socceraccesre P
Innen egyszerűbb leszedni talán
klikk -
jegi07 #11600 afsben megnyitottam a 0 text fájlt,megkerestem a megfelelő számot a mi a tábláé és jobb klikk import és nem rakja be a játékba -
ha kicsit részleteznéd milyen reklámtáblákat hova pontosan és hogy csináltad, milyen formábasn vannak
Amúgy mint mondtam az xboxos patchben vannak a legjobb bl-es reklámtáblák -
Marius Banu Stadium UPDATE -
jegi07 #11597 Sziasztok.Valaki megtudná mondani miért nem rakja be se az afs se a g.studió a bajnokok ligágaja reklámtáblákat? -
erre nincs időm ahogy fokozatosan készülne úgy raknám fel
ennyit tudok ajánlani
összecsapni nem szeretném
gondolj bele máskor fél évig jutunk el oda, hogy minden stadiont rendesen megcsináljunk
Most erre egy max két hét lenne.
Egyedül ezt nem vállalom.
pont az lenne a lényeg, hogy lenne egy hely ahol az elkészültek gyűlnének és ha kész ki lehet linkelni.
ELvileg ez megoldható egy közös tvn-es ftp-vel is ha valaki létrehozza -
én amondó vagyok hogy ezeket össze kellene rakni DKZ-vel egy patchbe... nem külön külön felnyomni, mindenkinek jobb lenne így, ne nekem kelljen már válogatnom őket :) -
akkor eddig ok
de az eddig elkészülteket amik már fent vannak neked kéne erre a helyre átraknod
tehát a San Siro, Nou Camp
Delle Alpi-hoz van egy linkem
Old Trafford, Anfield, Stamford és a másik kettőt ha kész van felnyomnám.
Ja a Highbury-t elhagytam az elkészítendők közül. -
bocsánat a kick off-ban is meg kéne nézni ezeket a stadionokat van-e olyan ami jobb mint az enyémben esetleg forzaéban
vagy marad a másik változat és akkor utólag toldozgatunk foldozgatunk vagy tolódik a határidő -
Én biztosítok tárhelyet erre a stadionpakkra, de ahhoz az kell, hogy nekem eljuttatod vhogy cuccot (RapidShare vagy mittomén) aztán felnyomom hozzánk. -
Naszóval ehhez a verzióhoz kellene segítség pár embertől.
Így egyrészt hamarabb kész lenne a patch másrészt nem csak forzaromas stadionok lennének benne
Cserébe ugye előbb meglenne nekik 12-14 stadion végleges változata ami sztem a patch lényege
Szval arra gondoltam össze kéne dobbni szintén egybe a már kész stadionokat
Aztán később hozzá az elkészülteket.
Ehhez kéne nekem 30-40 mega stabil tárhely ami ftp-s és lehet róla linkelni.
Akkor kéne két három ember aki árnézi a forzaroma stadionjait GS-ben hogy van-e olyan textura amit érdemes a már elkészültekbe berakni, és teszteli az elkészülteket.
-
nemtudom, hogy szebbek-e azokat játékban láttam ezt meg képen, de tetszenek
Meg a múltkor kirakott cipőpack is jó volt. -
Az editable,aranyszínüre akartam beállítani, csak nem jött össze. :) -
Ez ha jól értem azt jelenti, hogyha vállalom a ForzaRoma-s packhoz kéne kijavítanom a 12 stadion gyepeit.
Na őszinténszólva ehhez semmi kedvem főleg úgy hogy
kész már egy Delle Alpi, San Siro, Nou Camp, Old Trafford, Anfield, Stamford, és a Riazor Riazor félig
Ezek szerintem jobbak mint forzaroma stadionjai nem fogom egyesével átpakolgatni a füveket jobbból a roszabba.
Tehát hiányzik Mestalla, Monumental, Parc Princess, Vicente Calderon
Ehhez végülis egy max másfél hét alatt meg tudnám csinálni a gyepeket és reményeim szerint hozzá lehetne csapni az Ajax stadiont, ha minden igaz körkörös gyep nélkül. -
Még nem láttam az xboxos csukákat, de ha lesz egy kis időm, megkeresem. Azok szebbek? -
hmmm szép, bár a sárga NIKE nem tetszik, túl fakű a színe... ez editable gondolom -
Na most nemtom mit csináljak
"quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originariamente inviato da FCH
I download and install
Textures looks great but the need all a turf update by Frenkie, the use the default turf
--------------------------------------------------------------------------------
i agree, textures are fine and they will be perfect with frenkie turff
i concorde too, frenkie can u make that turfs update ?
pm frenkie on soccergaming forum " -
szépek
ha megkeresed a sg-on a forumod és akarod kirakom oda neked
az xboxos patchban lévő csukákat nézted? -
Elkészült az első Cipőpackom, mondjuk még van mit rajta finomítani. Az első két sor a non editable (Capela), a 3. 4. sor pedig pár példa az editable-ből:
-
Valaki a múltkor kereste
DKZ studio -
-
Multi gól
[IMG]http://frenkie1.tvn.hu/pes5 2005-11-09 21-20-31-60.gif[/IMG] -
Amúgy az a jó ebben, hogy kétféle hó van rajta és az egész pályát betöltőt finoman szabályozni tudom és nem ismétlődik.
a 6-os 7-es slotban van a másik tehát lehet minta is hótextúra is sőt elvileg BL logo is -
PERSZE KÖNYEBB EZT MONDANI p -
Rossi1 #11577 Nekem is van egy-két gyöngyszemem, tegnap pont Jankulovski lőtte szét a kaput...ez volt életem legnagyobb PES-es gólja...:) És pont Buffon-nak lőtte:)))))) Csak nekem nem megy a gif csinálás... -
Rossi1 #11576 Csaó!
az nekem is volt, de azért mert a régi options fájl bekavar a az újnak, szóval ha új master league-t vagy bajnokságot fogsz kezdeni akkor jó lesz. a lényeg a mentettek mennek a levesbe...:( de editálható a master league...:) Eddig nekem nem volt az -
red6t6 #11575 KitServer v5.04 -
Tegnap lőttem egy pár gólt itt van a két legszebb.
-

-
nekem túl sötét -
and fine -
Egy újabb megtért lélek, Hrvoje PES-re váltott:
"After more than 6 years of editing, i am retiring from FIFA editing scene. The reason is that FIFA is not pleasure as it was in past 6 years for me. Now playing FIFA is really boring me and editing boring game has no sence.
Please dont take offence all guys who love playing FIFA, i support you, keep it up, but, for myself, my personal opinion is that EA do not care for us, editors and players. They havent implented anything revolutionary since 4 years or so, its a bit selfish and not so good, that is one of main reasons why i decided to go from FIFA to PES editing scene, call me stupid if you wan, but i really do not see any sence in editing FIFA, its not my pleasure anymore...
The game i really like now is Pro Evolution Soccer, i've played all PES's and i needed alot of time to make a right decision and move from FIFA to PES community.
Pes editing yet has to be discovered, while for FIFA, we all know, everything is discovered and all-days-long-boring-kits-and-utilities (even utilities from myself) are comming, and people just download and download, but the question is, who still plays FIFA anymore?.
I've decided to build (site is still under constructions) new PES Fan website called PES Web Portal which will give opportunity to all PES fans to download latest patches and add-ons for this beautiful game.
Past 6 years i've met wounderfull people who are really good persons and i would like to tell you a bit of them, so here is the list, (sorry if i miss someone):
1.Matt Holme - the guy who allways supported my work, who really liked me as editor and as person, who published alot of news of FWP to make it more visible to FIFA gamers.Thanks Matt ;) Hope you're doing great in EA now!
2.David Witts - this guy is such a great person, my first serious steps in editing scene are related to this fenomenal guy who helped me alot with support and he was such a great friend of mine (he still is :) Thanks Dave ;)
3.Ariel Santarelli - well, i wont waste too much words on presenting this guy... anyone, i really mean ANYONE who knows anything about FIFA and word E-D-I-T-I-N-G must know who is Ariel, the father of World League, the King of Cinematics and the Master of Visual Basic!
Thank you Ariel for your support, for your time on MSN almost every day and thanks for your patience, we will still co-operate on PES Web Portal - Soccer Access partnership.
4.Xavier Baez - the father of Soccer Access, thanks for all you did to me, thanks for sharing your personal opinions with me and thanks for your kind web hosting service which is one of the best i've ever i used. Thanks for the huge effort you put allways on your work! Thanks Xavi.
5.Dan Bream - the father of Breamster, one of the leading FIFA fan website, thank you for helping me when i stuck in html and rss, thanks for everything, we've cooperate very good these years and i hope you'll still support my work, now - PES Web Portal, cheers mate!
6.Gregory Baker, the guy who previously was founder of FIFA Concacaf which is now ufortunatley, down. Thanks for everything, thanks for Logos, thanks mate, we've really rocked the FIFA scene with our Scoreboard Selector for FIFA 2003 (was it for 2003?) Cheers mate!
and so on... list can grow but these are 6 main people that i wanted to thank. Thanks also to all other people who supported FIFA Web Portal work, i hope if you like pes you will visit us soon on our new web site!
For now, this is all, if you have something to say to me, youi can email me allways on [email protected]
Thanks everyone, HRVOJE!" -
Riazor SNOW
-
Paparazzi20 #11568 hát,nekem az update-es patch van,akkor a kit servert köll frissíteni??? -