81526
-
Igazából azért jó mert nem látszik az ismétlődés nem éles a vonal mégis egyenes
távolról is jó viszont közelről is jó maradt.
És eltűnik a kör gyep
Emléxel hogy szerettünk volna olyat csinálni a fifába annó? PPPPP -
tényleg jó -
Na itten vagyon a textúra azt hiszem ez az eddigi legjobb gyepem, persze csak alpha nélkül.
-
namost a File still too big gondolom mindenkinek érthető aki nézet már GOLD-ot :-)
Azt jelenti, hogy túl nagy tehát méretnövelés szükséges, de megkérdezi hogy bmp-ként megpróbálja-e átrakni.
Hát ez nem nagyon kifizetődő, jobbis hogy nem tudta.
Tehát méretet kell növelni arra meg az asf explorer kell mint tegnap leírtam.
Ugye egy file méretének növeléséről van szó nem rebuildról. -
az e_text-be megkeresem az unknow_00273.texs-t és nemtudom egyszerüen felülirni mert ezt irja ki.(File still too big.... Try inserting textures one by one in BMP format? és nyomok 1 yes-t és kiírja hogy Ooops.....There's not enough room for that file here! -
télen fedik, Sapporoban sem volt eső PES4-ben :) -
Most jut eszembe hisz az Ajax stadionban nem kell hó.
Gondolom mindenki tudja miért P -
gondolom GS-el az e_text-be simán ha képként van vagy ha bin akkoris P -
ZEus ma kiadta tesztelésre a soundot, de ha leírod angolul felvetem neki -
Sziasztok.nemtudjátok véletlenül,hogy a nyitóképernyöt meg a menüt hogy kell beimportálni.Köszi. -
bár ahogy látom itt már van ilyen kommentár patch:
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=22403
de PES5-höz nem tom jó... vagy készül-e?! -
nincs kedve valakinek a FIFA kommentátor hangokat a PES-be átkonvertálni? adok olyan progit amivel a FIFA 06-ból ki tudja őket szedni wav-ba...
hmmm? :) Itt a lehetőség! :) -
igen pont ezért raktam be -
ja most olvasom, hogy ez vmi kis ügyködés... remélem minden stadionhoz megcsinálják, mert tényleg zavaró, hogy nincs közönség. Aztán meg kellene egy javítás a Master Ligás időjáráshiányra is mert hihetetlen illúzióromboló. -
érdekes, hogy itt látszik a közönség meccs közben :P -
-
most kiakadt félidőben nemtudom miért -
Steve16 #11711 király, már csak szereznem kéne 10eft-ot :D -
Gabe18 #11710 Kösz.Hát remélem holnap elintéződik ez a kód dolog és akkor ki tudom próbálni... -
hát van több szoba én csak a englishban voltam
mindig van kivel játszani
közben dumálni is lehet
és előre beírt szövegeket sütögetni
nem nagyon akad a játék meccs elején érdekesek ezek az öt percek, de azis elmegy
rögziti az eredményeid
betöltést nem láttam de lehet, hogy van
viszont egy stadionban játszol sajna -
Gabe18 #11708 Inkább mesélj a multiról,ha már itt a játék azt nem tudom kipróbálni...Mennyi ember van fent?Be lehet tölteni a taktikai felállásokat végre multiban is? (idegesitő volt mindien meccs előtt ujra meg ujra beállitani már)
Gólokat lehet menteni multiban? -
jön valaki multizni? -
nem ez hanem a másik -
Steve16 #11705 Amsterdam Arena - itt az összes
a kispad meg ilyen:
-
Steve16 #11704 kispad nincs megcsinálva... , a kijelző alatt nekem ARENA felirat van...
KÉP -
köszi közben megcsináltam, miabaj a kick-el
nálad a kijelző alatt van konami felirat illetve van ajax kispad?
egy estit ki tudsz linkelni? -
Omlinesatium
-
Na megvolt az első multi meccsem köszönet a közreműködöknek.
Sanos havernak köszönhetően bill-en volt.
Első öt percben azt hittem semmi sem változott már fogalmaztam a dolgokat, de aztán megjavult és 85 percig tök folyamatos volt
ugyan kikaptam 3-1-re, bill sux aztsetudtam mivel kell embert váltani három gólt kaptam ebből az ellenfelem végig kommentálta a meccset.
A második félidő már az enyém volt.
Aki tudja, hogy lehet benne írni illetve a számolást a végén írjon
-
Kipróbáltam a vodacom stadiont de kilép a játékból, de inkább nemkommentálom, mert mondtad legyek finomabb modoru, de azt hogy a kamera lejjebb ment játék közben, az azért durva, pedig hozzá se nyúltam! -
Steve16 #11699 Ajax day rainy -
Paparazzi20 #11698 Na,visszaolvastam,kerestem,de nem találom a megoldást:a kick off patch-hez leszedtem az új javítást,3d analyze bekapcsolva,ennek ellenére még mindig el van csúszva minden mezen az első felirat középen....És persze a team edit-nél kifagy a game.Az gondolom alap,hogy egyes kamera nézetben eltűnnek a nézők a lelátóról???? -
A stadionpatchek nálatok is lassítják a játékot? -
Steve16 #11696 az enyém is jó lesz?? én ezt a kick off-ot fel nem teszem... -
Az arcokat a PES 4 ből kipróbáltam, és müködnke hellyel közzel, de csak annak ajánlom, aki nagyon be akarja rakni a játékosnak(pl:én Eto'o nak, mert az övé szörnyű volt) -
Kössz, az miatt(sajnos) már pár év lement az életemből, azt már csukott szemmel is tudom! -
azt inkább asf explorerrel
-
S azt hogy csináljam? Nem találom a Gs-bem -
ja a GS ki szokott irni ilyet valószinű méretnövelés kell -
Igen, de ezt írja most kb 15 áthúzás után:Acess violation at adress 32657D48 in module 'CC3260MT.DLL'. Write of adress 02348000(és nem engedi). Ja és ha ráhúzom utána felülkell írni a 0_text-et mint AFS-nél? -
először is finomabb modort
rámész egy olyanra ahol jó ha rákattintasz megjelenik feluk nagyban
átmész a másikra és ráhuzod alulra