81526
-
Azt hiszem sikerül jó Blimp-et készítenem méghozzá háromfélét ami nem akad ki.
A mostani kicsit TV közvetítéses feeling eléggé mozog mecshelyzettől függően a kamera, gondolom nem mindenkinek tetszik, de nekem bejön
-
oder hano #74507 sajna beszokott... na akkor ezt letöltöm :)
-
Nagyi2pac #74506 nálatok visszajátszásoknál nem szokott beakadni a replay logo? mert nálam mindig és elég idegesítő.
akinek hasonló probléma van, az próbálja ki ezt:
PES2012 no replay logo - all modes by Milan84
http://www.multiupload.com/GDB0A7U1SF
-
Nagyi2pac #74505 ja, hát igen a moddingway elég híres oldal lett, sokan töltögetnek onnan :) -
nemcsak készítettem én már mindent de ez csak a moddingway-os -
Nagyi2pac #74503 60 ezer? gyepek vagy mi? :D
jah, az jó lenne, de tőlem ilyet ne kérjél, még csak 1 hónapja tanulom még nem tudok honlapot készíteni.

amúgy vannak ilyen ingyenes honlapkészítő oldalak, azzal meglehetne próbálkozni, ahhoz nemkell semmi tudás. -
én meg 60 ezernél járok
figyi lehet kéne csinálnunk egy pes honlapot és ott aztán lenne letöltés mindig vinnénk a friss híreket letöltéseket stb. -
Nagyi2pac #74501 Még nem vagyok az. xD És még suliba járok...idén kezdtem a web-programozóit, 2 éves felsőfokú OKJ. :) -
Nagyi2pac #74500 Ez jól jött volna, pár éve a PAC-PATCH-nél...azt több mint 30 ezren töltötték le 1-2 hónap alatt filefrontról.
-
Megnéztem az új wideot, az is tetszik, úgyhogy abban játszom most. :)
Amúgy mindig szögletnél pukkan el a blimp. -
te web programozó vagy?
azt hittem suliba jársz :P -
azt már többen írták, hogy lehet mármint akik saját készítésű programokat készítenek és 5 dolláronként utalják át a Paypal számládra
Ez az oldal 1000 látogató után 4$ fizet PayPal vagy AlertPay internetes számlánkra.
Ez mondjuk sok de pl egy Pathel amit 10 ezren letöltenek már rendesen kereshetsz kis zsebpénzt
ha beszállsz mindenképp hozzám akkor kapok a tiedéből is :-)
-
Hülye kérdés volt, látom hogy in-game lehet törölni, importálni, és exportálni -
Nagyi2pac #74495 jah, az lehet...ez hivatalos(abb) oldal azért. :)
igen én :D -
Nagyi2pac #74494 hát arra kíváncsi leszek, hogy ezzel hogy tudsz pénzt keresni 
ha tényleg működik akkor szólj, mert énis beszállok
-
Srácok, a játék hol tárolja a profil mentéseket? A BAL, ML módokét megtalálom a dokumentumokban, de magát a profilét nem -
de ide nem lehet commentelni
egyből kitörölték
te vettél fel? -
megvan mit csinálok a kamerával veszek egy középértéket hátha jó kamera lesz
-
csak a zse miatt
ha tudnék keresni vele több időt tudnék rászánni -
Nagyi2pac #74489 Látom reklámozod magad. ;P :D
Am, ez jobb:
http://www.facebook.com/pages/Pro-Evolution-Soccer-2012/187065908009467 -
Mostmár igen :D -
oder hano #74487 most már igen :D
-
mármint a Pes csatin -
oder hano #74485 jah :D
-
A facebook-on fent vagytok?
http://www.facebook.com/pages/PES-2012/104969676272358 -
Le kell törölni az 1.2-t (kitserver mappa, ha nem raktál be mást).
#74480: :))))) Mindegy nem nagyon találkozom olasz csapattal, max a blben :P Köszönjük az eddigi munkát. :) Remélem evoweben lesz valami megoldás a kamerára. -
Megvolt :) -
jó de akkor magadnak úgy mentsd el -
bki nem :-)))))))
mert ugye ez már kész volt csak rendesen becsomagoltam
mindegy maradni is kell vminek az az angol gyepekkel lehet egy másik patch -
Értem, de mondom, a leírásod alapján beraktam őket, magába a letöltött mappában is :D -
nem átraktam, abban voltak csak a rar összekutyulta csomagolásnál
azért érdemes esetleg még leszedni, hogy így rakd el, ha újra kell rakni vmért meglegyen rendesen akkor nem fogsz emlékezni mi hogy volt -
az 1.3 as patch telepítése előtt kell tenni valamit vagy maradthat fent az 1.2-es? -
Gameplay patch nélkül próbáltad? Mert én csak avval együtt próbáltam, lehet az kavar bele.
#74474: Meg elvileg belekerült a juventus gyep, gondolom. -
nem kell semmi csak át kell váltani a wide-ra
ha kirakom az evo-web-en és reklamálnak miatta elküldöm őket a kamerás topikba hátha ők kiderítik esetleg rakjátok át másik exe-be hátha ott jó lesz -
Annyi a különbség, hogy átraktad őket az img mappákba? Mert azt már megcsináltam az elsővel, akkor nem töltöm le mégegyszer :) -
aki még nem szedte le ezt szedje a javított link könyvtárakkal rendesen
http://adf.ly/3AOJi
karácsonyi ajándéknak is adható :P -
Aham. Alt tab után el is szállt directx errorral.
Nagyon kár, iszonyat jó ez a kamera, végre nem lóg a logo a szögletzászlóba. :( -
ha nem bulshit lenne azt válaszoltam volna hogyha kibírod a fifát vedd meg féláron, de mivel az nemis válaszoltam és te itt sem vagy -
az nem a nou camp hibája hanem a kameráé megtaláltad a hibát
sajnos a blimp vmikor ezt csinálja nem tudom miért ilyenkor az a megoldás, hogy visszaváltani wide-ra és pár másodperc múlva jó
lehet a kamerát túl kivittem bár nem sokat módosítottam sajnálom hogy nem jó mert amúgy nagyon tetszik így -
oder hano #74469 szívesen máskor is :D