81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33

• Breki33

boots template

download
  • Breki33
    nah jelenleg 311 ponton van azóta kikaptam egy sráctól 3-1-re hogy én támadtam erre szabadból bevágja

najó ezt kiegyenlítem erre szögletből vezetést szerez
    felrakom támadóra és a legvégén megszivat

És utánna képes kilépni PP

DE nembaj jött egy másik Chelsea-s és tőle visszaszereztem a pontokat.
  • Steve16
    mennyi lett? :| :D
  • Breki33
    ja láttalak

nyomtunk kettőt

eredményt ne kérdezzétek P
  • Gabe18
    Na most ott vagyok,irtam is neked.
  • Breki33
    És a körítés is jó

csak a szövegeket kéne átírni P
  • Breki33
    én általában az angolon vagyok az elsőn
  • asfa
    akkor jó
  • Gabe18
    Hát a player search résznél én is be tudlak keresni,de ott tényleg csak blokkolás opció van.Lehet egy azon szerveren kéne lennünk,hogy felvehessük egymást,esetleg a meccs előtti részen a "room"-ban.
  • Gabe18
    Akkor hajrá,legyünk minél többen.És a net része tányleg nagyon pozitivan fejlődött.Eddigi 17 meccsből egy volt ami tényleg játszhatatlan a többin simán jó a kapcsolat.
  • Steve16
    itt van olcsóbban is pes5... Klikk
  • Steve16
    de jó nektek... nem baj, karácsonyra már meglesz talán :P
  • Breki33
    ja látom közben megtaláltalak csak nem tudom hogy tudlak felvenni

itt csak blocked van
  • Johnny23
    tök jó

viszont,ha KitServer lesz a mezek "sorsa",akkor ugrott a más "mez-naci-sportszár kombinációk" válaszás, nem ??!
  • Gabe18
    Ma csak kettőt játszottam még,azokat sikerült nyerni.Éjszaka volt egy meccsem egy 1500 pontos ellen 1-1,utánna azonnal büntetőkkel ő nyert.

• Breki33
    Gabe hol tartasz?

Most játszottam vmi 1500 pontossal
    kezdek belejönni

• Breki33
    ??
  • Fyrex
    Samuel Eto'o Fils ( ? )

nem filek semmitől, bator vatyok :DDD
  • tepi5
    csak egy 27 mbos stadium packot találtam
  • PESFAN
    A kick off patch nagyon jó, de nem mindegyik mez jó benne, még akkor sem ha újra rakom a kitservert.
    A real mez valóban el van csúszva, a newcastle hazai meze is el van, meg találtam még egyet, de a a zöme azért ok.
  • Breki33
    Egy kis belső infó

nem publikus hiv.

Originariamente inviato da FCH
    I wondering i can´t find any Thread where we can find the Status of the Patch

Optionsfile-Database Please send the Optionsfile before the Patch release, to any members- i think we need to show if they are have corect Squads(Roster) for every Team
    I think it´s a good Idea we (Zeus,Fox and me) can take a look for the German Team. The Spanish Members look for the spanish Teams. The Italian Members looks for the Italian Team etc. etc.

- What about the new Team in World Cup 2006 -Did we add Ghana,Togo,Angola ? We need them really because the most of the People want to play a full World Cup 2006

-What about editing Stats ? Do we use the edit PLF Database ? The are some player they need updated Stats

Sounds & Chants

I think Zeus,Fox etc. have finished 95 %-We only need a Update of the Main Menü sounds (@Zeus-You know what i mean-The Fifa Menü And congratulation for beating Turkey

Menus (e_text.afs,g_text.afs,s_text.afs

Don´t know the Status, if the have finished please post Screens- I create a German Menü by myself but i need to know which Balls we have inside the Patch

Balls

Which Balls are in the Patch ?

Faces are we use also Cigman Faces ? Are the import ? And how many in % ??

Kits We are waiting on Opacaman to import the Kits in the 0_text.afs ? or we use the Kitsserver ?
    I think we wait, but the kitserver yust work for every user.
    We need a overviev for all 3D Models

Boots

i really don´t know _ Which Bootpack do we use in the Patch ? Please post the .bins

Stadium I think we need only the Hexedit Stadium by nt89- All other are done by Forzaroma,Frenkiemnt89 and me ( have i forget something ? Sorry. Frenkie do you update the Turfs for the forzaroma Stadiums ? We have to test the hexedit stadiums before release the patch in all situations (Master League, Trophy Ceremony, Cup Mode League Mode...)

Logos Finshed 100 % ? by frenkie,fch,ultrasbari

Flags Are finished by me (Flagpatch) Tttention-Please use i Optionsfile only default Teamcolors otherwise they flagpatch don´t work corect

Logos Are finished by Higgs and me

if i forget something let me know ?

--------------------------------------------------------------------------------

faces all imported (also cigman's), we are waiting ibrahimovic by cigman and messi by dap019.

bootpack, ziokikko is making a complete bootpack with capela's boots.

e_text.afs, menu's, iceblu (the best graphic maker, from soccergaming) is making the imgs, i'm waiting spark gives me the balls

kits, sobraghe has finished all kits assembling in kitserver, all kits ok, but if obocaman realease a ggs works fine with kits, then i import all kits in 0_text.afs, if no, we have the kitserver done.

at opt file are working our database team, it isn't done, but i think soon it is ok.
    opt file
  • Breki33
    az nem a stadion csak egy file sztem

a név mindegy a szám számít.

DKZ más nevet ad neki
  • Breki33
    itt linkelte ki valaki énis azt szedtem le

keress rá
  • tepi5
    az a problémám hogy leszedtem a chealse stadint mert állitólag abban már javítva van a lelátó prbléma viszont unnamed nevü és a 0text-ben unknow név szerepel hogy an tudom ezt berakni?
  • imi1024
    Köszi!
    De új mezpackot honnan tudok leszedni?Mert Real mezt keresek de nem találok sehol.Légyszi adj már valami linket!
    Köszi!
  • Jim Kirk
    Melyik első? :) A fenti első? :)
  • Jim Kirk
    Nem rossz gólok. Nekem a "2. gól" jobban tetszik.
  • Breki33
    első szebb

de ez mitől ilyen zajos?
  • Breki33
    közben 225 pont
  • Breki33
    na már tudom miért ekkora

egész akció benne van és nem vágtad meg
  • tepi5
    akkor mégegyszer

2. gól

1. gól
  • Breki33
    szedd le az új kitservert és az új mezpackokat
  • tepi5
    hy gyorsan feldobtam 2 gólt multiba nyomtuk haverral. 1 az enyim a második az övé!!!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051113/PES5_2005-11-11_13-46-01-38_(kepfeltoltes.hu).gif
  • imi1024
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám!Feltettem a kick off 2006 patchet,és a játékban a Real Madrid mezén ilyen furcsa csíkok vannak.Ráadásul úgy néz ki,mintha a mez nagyobb lenne mint a játékos,mert a mez elején lévő felirat nem látszik teljes egészében.A meccs előtt a mezválasztásnál nem mutatja a mini mezt.És edit módban ha belépek az edit teambe,és ott a kits-be akkor hibaüzenettel kilép a windowsba.
    Légyszi segítsetek!
    Köszi!
  • Breki33
    forzaroma
    Il Saggio

Registrato il: 19 Luglio 2003

The new Stadium pack....
    The stadium update pack number two by Forzaroma
    this is pack conteined:

Westfalen
    Olimpico
    velodrome